Ravanelli Posted January 5, 2020 Posted January 5, 2020 Jesi ga gledala u Star Wars? Poprilicno je "cringe" sto kazu mladi. Mozda ja ne mogu da se jos otesem taj utisak. Slazem sa copkilah, da mi je solidan u kkklansmenu
Ravanelli Posted January 5, 2020 Posted January 5, 2020 (edited) Gledao Tinker, tailor... Odlican film, dobro sazreva. Lepo se naslanja na tu istorijsku bušnost MI6 od Kim Philbya Jedan od utisaka mi je koliko je En Smajli luda kucka, a Smajli budala I onda mnogo bolji film - Bridge of Spies. Da su ga manje secereli bio bi savrsen. Ovako ostaje verovatno najbolji film o vestini pregovaranja koji sam ikada gledao. Toliko mi je bio dobar da sam procitao i knjigu. Lik je bio opasna faca. Kasnije je sa Kastrom ispregovarao oslobadjanje nekoliko hiljada zatvorenika sa Kube Edited January 5, 2020 by Ravanelli
alec harvey Posted January 5, 2020 Posted January 5, 2020 drajver je odlican u this is where i leave you https://www.imdb.com/title/tt1371150/?ref_=nv_sr_srsg_3
copkillah Posted January 5, 2020 Posted January 5, 2020 3 minutes ago, alec harvey said: bejbi drajver je odlican u this is where i leave you https://www.imdb.com/title/tt1371150/?ref_=nv_sr_srsg_3 +1
mustang Posted January 5, 2020 Posted January 5, 2020 8 hours ago, I*m with the pilots said: Meni je on (Adam Drajver) dosta antipatican, ne znam ni sama zasto. (Gledala sam ga samo u Paterson i Girls) 8 hours ago, copkillah said: 8 hours ago, I*m with the pilots said: Meni je on (Adam Drajver) dosta antipatican, ne znam ni sama zasto. (Gledala sam ga samo u Paterson i Girls) I meni, ne razumem hajp oko njega, mada je, ruku na srce, bio solidan u BlacKkKlansmanu ni ja ne razumem plus mi siri uzasno negativnu energiju
ultra plasticni Posted January 5, 2020 Posted January 5, 2020 Odlicna faca prepoznao je to i Skorceze, a u Meridz Stori je dokazao da zna i da glumi
steins Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 Ja naleteo na film To live and die in LA Jedan od prvih filmova koji sam pogledao na početku filmofilske karijere. Ostao sam zgranut Vilijamom Defoom i raspletom! Spoiler Da glavnom liku raznesu glavu u završnoj pucačini To do tada nikad nisam video na platnu. Zato mi je valjda i ostao u sećanju. Ceo dan sam po internetu tražio Light Sleeper. I nisam ga našao
mustang Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 13 hours ago, ToniAdams said: Realno najružniji selebrti posle ričarda gira. Ribe inkludid. mogu ti reci richard gere uzivo pre 8-9 godina dasa ipo (nije moj tip da se razumemo) nikad mu necu oprostiti za kosovo ali ima auru oko sebe, ne mogu to da opisem. Jos kad progovori na note, ko da je iz manastira izasao, tako deluje. I savrseno bio obucen. Neke pantalone i obicna bela kosulja kao iz magazina da je izasao
maheem Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 Sija sjajno Adam Driver. Baš dobra pojava u Holivudu. A odličan je i film. Casting i gluma, režija i scenario sa mnogo inteligentnih fora, neutralan prikaz, sve 5. Dirljiv i lep film, tužan bez patetike
ToniAdams Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 19 minutes ago, mustang said: mogu ti reci richard gere uzivo pre 8-9 godina dasa ipo (nije moj tip da se razumemo) nikad mu necu oprostiti za kosovo ali ima auru oko sebe, ne mogu to da opisem. Jos kad progovori na note, ko da je iz manastira izasao, tako deluje. I savrseno bio obucen. Neke pantalone i obicna bela kosulja kao iz magazina da je izasao Ne kažem da nije dasa, al aj sad realno, da niko ne zna ko je, i da se pojavi sa onim sitnim očicama i nosinom, teško da bi ga neko nazvao dasom. Isto ko i svinjoglavi džontra.
Mil@n Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 Logan Lucky Malo iznad proseka pljačkaški film, za ljubitelje tog tipa verovatno bi trebalo odgledati.
kipo Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 Mekko Film me raznio, proletio u treptaju oka. Apsolutna iskrenost i nadrealno realne scene, sa mjerom. Nešto najbolje što sam pogledao posle Nightcrawlera.
Jumanji Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 Sija sjajno Adam Driver. Baš dobra pojava u Holivudu. A odličan je i film. Casting i gluma, režija i scenario sa mnogo inteligentnih fora, neutralan prikaz, sve 5. Dirljiv i lep film, tužan bez patetikeApsolutno se slazem sa tobim i meni recimo nije pa jasan hejt prema njemu, bar na ovim prostorima. Odlican glumac i sa svakom sledecom rolom me bas prijatno iznenadi.Nocas dodeljene nagrade Zlatni globus:https://www.indiewire.com/2020/01/2020-golden-globes-winners-list-1202200308/
Recommended Posts