copkillah Posted May 19, 2019 Posted May 19, 2019 19 hours ago, Host said: Dogtooth Poslednja noc u zivotu marinaca pred odlazak u Vijetnam. Snimljen kao romanticna drama/film o (rapidnom) odrastanju. Film je setnja kroz odlicno usnimljen pravi San Francisko, dakle van uobicajenih toponima, od Height Ashburya preko Missiona, Nob Hilla i North Beacha i vredi ga pogledati makar zbog toga. Devojcice ce ga gledati zbog Rivera Phoenixa, hipici zbog odlicne muzike, a filmadzije neka ga gledaju zato sto je objektivno dosta dobar film. Kadar iz North Beacha sa dva legendarna beatnicka mesta - knjizara City Lights i saloon (bar) Vesuvio. Pedeset godina kasnije i dalje vredna posete. Dogtooth je nešto drugo
Bane_V Posted May 20, 2019 Posted May 20, 2019 Tri filma da se ubije vreme u avionima: A Star is Born - Bredli car, Gaga moze da prodje, film po meri instagram stori generacije Johnny English Strikes Again - vrlo dobra zajebancija posrnule britanske imperije Crazy Rich Asians - toliko los da nisam mogao da prekinem da ga gledam.
peralozac Posted May 20, 2019 Posted May 20, 2019 5 hours ago, Bane_V said: Crazy Rich Asians - toliko los da nisam mogao da prekinem da ga gledam. +1
mustang Posted May 21, 2019 Posted May 21, 2019 aladin izlazi u bg bioskopima u cetrvtak. vodite decu bice super zabavno
kipo Posted May 21, 2019 Posted May 21, 2019 Cold pursuit - Sraz Lijama Nisona i moje želje da pogledam bilo šta neko vrijeme. Loše mi je.
kipo Posted May 21, 2019 Posted May 21, 2019 2 hours ago, mustang said: gledaj next three days sa russell crow, dobar je. Jesam, simpatičan je.
mustang Posted May 21, 2019 Posted May 21, 2019 rocketman, bio elthon john, kingsman porastao, bolje peva od samog eltona. solidan i potpun film (polu mjuzikl)
Jumanji Posted May 21, 2019 Posted May 21, 2019 Oficir s ruzom [emoji4] Bio danas na rts2, a utisak da je Zarko bas imao lose i tuzne ljubavne price u filmovima, valjda mu je u realnom bolje.
bradilko Posted May 22, 2019 Posted May 22, 2019 40 minutes ago, Jumanji said: Oficir s ruzom Bio danas na rts2, a utisak da je Zarko bas imao lose i tuzne ljubavne price u filmovima, valjda mu je u realnom bolje. bolje mu je u realnom, napije se, vrati se do auta po oružje i ubije par ljudi i onda napiše knjigu kako je dosadno u zatvoru
herzika Posted May 23, 2019 Posted May 23, 2019 Us (2019) ima dosta mana u samoj prici, rasplet je neka nebuloza. sve cesca pojava humora kako film odmice mi i nije smetala ali od dobrog i ozbiljnog pocetka kraj je neozbiljan i bezvezan tako da sam razacarucnut
kud u maglu Simoviću Posted May 25, 2019 Posted May 25, 2019 the dirt nikad bio fan ni žanra, ni muzike, al film je ok za pogledati. metalci će uživati 7.49/10
copkillah Posted May 25, 2019 Posted May 25, 2019 On 23.5.2019. at 22:14, herzika said: Us (2019) ima dosta mana u samoj prici, rasplet je neka nebuloza. sve cesca pojava humora kako film odmice mi i nije smetala ali od dobrog i ozbiljnog pocetka kraj je neozbiljan i bezvezan tako da sam razacarucnut otprilike tako nešto, mada ume da bude napet.. u principu meni je okej gledanje, nije da sam bacio vreme
*edited by mod Posted May 27, 2019 Posted May 27, 2019 On 26.5.2019. at 7:47, kud u maglu Simoviću said: the dirt nikad bio fan ni žanra, ni muzike, al film je ok za pogledati. metalci će uživati 7.49/10 +1 ko vli ima da mu bude 10 a i ovako je dovoljno dobro da se odgleda.
Recommended Posts