May 19, 20195 yr 19 hours ago, Host said: Dogtooth Poslednja noc u zivotu marinaca pred odlazak u Vijetnam. Snimljen kao romanticna drama/film o (rapidnom) odrastanju. Film je setnja kroz odlicno usnimljen pravi San Francisko, dakle van uobicajenih toponima, od Height Ashburya preko Missiona, Nob Hilla i North Beacha i vredi ga pogledati makar zbog toga. Devojcice ce ga gledati zbog Rivera Phoenixa, hipici zbog odlicne muzike, a filmadzije neka ga gledaju zato sto je objektivno dosta dobar film. Kadar iz North Beacha sa dva legendarna beatnicka mesta - knjizara City Lights i saloon (bar) Vesuvio. Pedeset godina kasnije i dalje vredna posete. Dogtooth je nešto drugo
May 20, 20195 yr Tri filma da se ubije vreme u avionima: A Star is Born - Bredli car, Gaga moze da prodje, film po meri instagram stori generacije Johnny English Strikes Again - vrlo dobra zajebancija posrnule britanske imperije Crazy Rich Asians - toliko los da nisam mogao da prekinem da ga gledam.
May 20, 20195 yr 5 hours ago, Bane_V said: Crazy Rich Asians - toliko los da nisam mogao da prekinem da ga gledam. +1
May 21, 20195 yr Cold pursuit - Sraz Lijama Nisona i moje želje da pogledam bilo šta neko vrijeme. Loše mi je.
May 21, 20195 yr 2 hours ago, mustang said: gledaj next three days sa russell crow, dobar je. Jesam, simpatičan je.
May 21, 20195 yr rocketman, bio elthon john, kingsman porastao, bolje peva od samog eltona. solidan i potpun film (polu mjuzikl)
May 21, 20195 yr Oficir s ruzom [emoji4] Bio danas na rts2, a utisak da je Zarko bas imao lose i tuzne ljubavne price u filmovima, valjda mu je u realnom bolje.
May 22, 20195 yr 40 minutes ago, Jumanji said: Oficir s ruzom Bio danas na rts2, a utisak da je Zarko bas imao lose i tuzne ljubavne price u filmovima, valjda mu je u realnom bolje. bolje mu je u realnom, napije se, vrati se do auta po oružje i ubije par ljudi i onda napiše knjigu kako je dosadno u zatvoru
May 23, 20195 yr Us (2019) ima dosta mana u samoj prici, rasplet je neka nebuloza. sve cesca pojava humora kako film odmice mi i nije smetala ali od dobrog i ozbiljnog pocetka kraj je neozbiljan i bezvezan tako da sam razacarucnut
May 25, 20195 yr the dirt nikad bio fan ni žanra, ni muzike, al film je ok za pogledati. metalci će uživati 7.49/10
May 25, 20195 yr On 23.5.2019. at 22:14, herzika said: Us (2019) ima dosta mana u samoj prici, rasplet je neka nebuloza. sve cesca pojava humora kako film odmice mi i nije smetala ali od dobrog i ozbiljnog pocetka kraj je neozbiljan i bezvezan tako da sam razacarucnut otprilike tako nešto, mada ume da bude napet.. u principu meni je okej gledanje, nije da sam bacio vreme
May 27, 20195 yr On 26.5.2019. at 7:47, kud u maglu Simoviću said: the dirt nikad bio fan ni žanra, ni muzike, al film je ok za pogledati. metalci će uživati 7.49/10 +1 ko vli ima da mu bude 10 a i ovako je dovoljno dobro da se odgleda.