Milosh76 Posted March 8, 2019 Posted March 8, 2019 Film je fantazija. Naspavaj se pa odgledaj do kraja, odlican je
Jeremija Posted March 8, 2019 Posted March 8, 2019 (edited) Bio pre nekih 2-3 godine na Cinestar Premiere za NG, i mogu reči da mi se dojmio. Generalno nisam neki veliki Tarantinov fan, ali su mi i Hateful 8 I Django baš dobri, svaki na svoj specifičan način, Django kao neka postmodernistička dekonstrukcija, a Hateful 8 (iako i ovde ima pomenutih elemenata) više kao originalan pristup (Western) žanru. Edited March 8, 2019 by Jeremija
James Marshall Posted March 8, 2019 Posted March 8, 2019 Đango jeste emotivniji, ali meni je H8 vizuelna poezija, na malom prostoru. Što ne znači da nema problema sa tempom, sa šlajfanjem u mjestu. To je film za dugo zimsko veče.
Jeremija Posted March 8, 2019 Posted March 8, 2019 Just now, James Marshall said: Đango jeste emotivniji, ali meni je H8 vizuelna poezija, na malom prostoru. Što ne znači da nema problema sa tempom, sa šlajfanjem u mjestu. To je film za dugo zimsko veče. Slažem se, vizuelno je predivan, kao neka zimska bajka.
Joe D Posted March 8, 2019 Posted March 8, 2019 (edited) meni pa django bio dosadan, nista nisam apamtio iz tog filma. h8, ako nista, zbog one panavision 70 kamere kojom je sniman vredi da se gleda, sjajan ugodjaj. a ni radnja mu nije losa. a ima i waltona goginsa. Edited March 8, 2019 by Joe D
James Marshall Posted March 8, 2019 Posted March 8, 2019 @Jeremija Ma da, slažemo se, za posebno raspoloženje, poseban pristup. Kao kad uz šolju čaja kad sjedneš pored prozora i gledaš ljepotu zime. To je film koji treba gledati na što većem i boljem platnu, ili makar u što boljoj rezoluciji. Meni je Đango bio bolji za neku mini-seriju, nekako mi previše razlomljen.
Jimmy Kowalski Posted March 8, 2019 Posted March 8, 2019 Samo da u caj ne bude sipan otrov. To zna da pokvari uzivanje u zimskoj idili..
ToniAdams Posted March 8, 2019 Posted March 8, 2019 59 minutes ago, James Marshall said: Đango jeste emotivniji, ali meni je H8 vizuelna poezija, na malom prostoru. Što ne znači da nema problema sa tempom, sa šlajfanjem u mjestu. To je film za dugo zimsko veče. 55 minutes ago, Jeremija said: Slažem se, vizuelno je predivan, kao neka zimska bajka. 53 minutes ago, Joe D said: meni pa django bio dosadan, nista nisam apamtio iz tog filma. h8, ako nista, zbog one panavision 70 kamere kojom je sniman vredi da se gleda, sjajan ugodjaj. a ni radnja mu nije losa. a ima i waltona goginsa. svi vi kojima je hejt bolji nego the thing ste gej
James Marshall Posted March 8, 2019 Posted March 8, 2019 3 minutes ago, ToniAdams said: svi vi kojima je hejt bolji nego the thing ste gej Đe je to napisano? Meni bolji jedino Ejlijen od Tinga.
Jeremija Posted March 8, 2019 Posted March 8, 2019 2 hours ago, ToniAdams said: svi vi kojima je hejt bolji nego the thing ste gej Spoiler
ToniAdams Posted March 8, 2019 Posted March 8, 2019 1 hour ago, kipo said: Toni misli na ugodno zimsko vece, na malom prostoru.. pa to, plus jos gomila referencija 31 minutes ago, Jeremija said: Hide contents valja
bey Posted March 14, 2019 Posted March 14, 2019 prekrasnost, konačno malo borbe, mnogo priče, previše jin-janga i kišobrana... sve to pada u drugi plan u odnosu na vizuelni dojam ZY nije pravio film, već crtao tušem svaku scenu i to mnogo lepo!
mustang Posted March 14, 2019 Posted March 14, 2019 hmm...valjda cu ga pogledati ja edah netflix triple frontier. vise je napet nego sto je dobar. u svakom slucaju kada nemate sta drugo, evo preporuke.
roksi Posted March 14, 2019 Posted March 14, 2019 31 minutes ago, beyoncé said: prekrasnost, konačno malo borbe, mnogo priče, previše jin-janga i kišobrana... sve to pada u drugi plan u odnosu na vizuelni dojam ZY nije pravio film, već crtao tušem svaku scenu i to mnogo lepo! uuu, vidi se da obecava raj za oci:) ide na listu.
Recommended Posts