Bujodrag Posted February 24, 2019 Posted February 24, 2019 4 minutes ago, halloween said: Moj otac bi odmah bez gledanja rekao da je loš film- malo glumaca, a povrh svega nema ženskih likova. (.....) Čekaj, nema ženskih likova, je to znači da nema ni sisa?
namenski Posted February 26, 2019 Posted February 26, 2019 (edited) Dodje onomad omladinac iz skole, psihologija, sta ste radili, gledali film, koji film, ovaj: Ajde rekoh da se i ja podsetim, filmcina. Zimus naleteo i na ruski rimejkтм: Онако, може да прође... Edited February 26, 2019 by namenski
kud u maglu Simoviću Posted February 27, 2019 Posted February 27, 2019 1 hour ago, mustang said: odgledah dobar triler sinoc the dept the depths?
mustang Posted February 27, 2019 Posted February 27, 2019 54 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: the depths? corava. the debt https://www.google.com/search?q=the+debt+movie&ie=UTF-8&oe=UTF-8&hl=en-us&client=safari#imgrc=ofbE5XCv8yjnlM:
kipo Posted February 27, 2019 Posted February 27, 2019 The Realm - Drži pažnju i tihu napetost cijelo vrijeme, taman toliko da mi na kraju došlo da novinarku nokautiram.
pariah Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 Suspiria smeće, Widows smeće, Blackklansman smeće. Dogman mnogo dobar. Yorgosov Favourite mnogo dobar. Olivija zasluženo zgrabila oskara.
bey Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 my dog tulip animirani film za odrasle prema memoarima dž.r. akerlija, nekadašnjeg urednika BBC-ja, o njegovom dugogodišnjem prijateljstvu (i ljubavi) sa kerušom tulip. duhovita i topla priča (iako je od početka jasno da je akerli ekscentrični namćor), ispričana veoma lepim, ekspresivnim stilom i uhougodnim glasovima kristofera plamera, lin redgrejv i izabele roselini. jer "sometimes love really is a bitch"
Giggsy Posted March 1, 2019 Posted March 1, 2019 (edited) On 26.2.2019. at 20:07, namenski said: Quote Dodje onomad omladinac iz skole, psihologija, sta ste radili, gledali film, koji film, ovaj: Ajde rekoh da se i ja podsetim, filmcina. Dokaz da ti ne trebaju specijalni efekti i da film moze da se desava u jednoj prostoriji, bude zasnovan prakticno samo na dijalozima i bude remek-delo. Meni je i rimejk ok Edited March 1, 2019 by Giggsy
Fakundo Sava Posted March 1, 2019 Posted March 1, 2019 (edited) To rimejk Nikite Mihalkova 12,nikako da pogledam Prvi put gledao Kad je Hari sreo Salija, baš mi je lepo selo Green book 3+/5 Favourite 4-/5 Dogman 4-/5 Edited March 1, 2019 by Fakundo Sava
ToniAdams Posted March 1, 2019 Posted March 1, 2019 nije los taj ni kita, jedan momenat na samom kraju mi smeta, ali generalno je to veoma dobar film.
Giggsy Posted March 1, 2019 Posted March 1, 2019 Ne, mislio sam na onaj u kojem glumi Jack Lemmon. Nikitin ni ja nisam gledo
Sludge Factory Posted March 1, 2019 Posted March 1, 2019 2 hours ago, Giggsy said: Ne, mislio sam na onaj u kojem glumi Jack Lemmon. Nikitin ni ja nisam gledo To je Friedkin rezirao. I George C. Scott igra takodje, odlicni su i on i Lemmon
namenski Posted March 1, 2019 Posted March 1, 2019 3 hours ago, Giggsy said: Nikitin ni ja nisam gledo Pogledaj. Vredi Neko pomenuo onu baksuscinu Dzordja C. Skota, a ja veceras iskopao u gomili nekih starih, zabacenih CD-a: Moze i to vrlo.
Recommended Posts