Jump to content

Poslednji film koji ste gledali Part II

Featured Replies

matorka

Green Book - pitka, na momente vrcava knjizica a la prekobrcnuta Miss Daisy. Dobra gluma.

2 hours ago, ToniAdams said:

matorka

Tad smo bili mladi...

7 hours ago, ToniAdams said:

matorka

a ti si mladic?

pa samo je 5,6,7 godina starija od tebe..

pa dobro, tim pre sto sam i ja mator

Kakve veze ima, ako si hendsom?

Kakve veze ima, ako si hendsom?
Jel se tako na engleskom pise debeo?

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

The Sisters Brothers - dobre njuske od glumaca i tezak smor od filma. ko ovo odgleda dva puta u zivotu, ima naklon do zemlje.

3 hours ago, Majo said:

The Sisters Brothers - dobre njuske od glumaca i tezak smor od filma. ko ovo odgleda dva puta u zivotu, ima naklon do zemlje.

prestala na pola

I ja sam pokušao da ga odgledam da ispoštujem Auidard-a ali je jebeno dosadan i uninvolving.

MV5BNGI4MzQ4MWUtZTA5NS00MzY5LWI2OTctMTAxMDM2OGM5MjJkXkEyXkFqcGdeQXVyMzU0NzkwMDg@._V1_.jpg.ca537def148a5ba42021a4e685ca0dc5.jpg

https://www.imdb.com/title/tt0200573/

Da je Kadija rođen u Americi bio bi sigurno u rangu najvećih horor režisera koja je ta zemlja ikad imala. Sticajem okolnosti, rodio se na brdovitom Balkanu ali ga ni to nije sprečilo da snima fantastične filmove. Ovo je jedan od najboljih.

The Old Man & the Gun - prihvatljivo, ako se film posmatra kao oprostaj velikog smekera od glume.

Bad Times at the El Royale - glogov kolac za ovaj besmislen drek. djavola 140 minuta, imas utisak da si gledao lenjivca kako se penje uz nauljenu sipku jedno 5-6 sati. 

Ederlezi Rising

Naleteh na jućubu na trejler, pojavilo li se negde?

Edited by Dankan Ajdaho

Jok, u martu tek.

Čekam ga, takođe,  kao ozeblo sunce...