Duci Simonovic Posted August 28, 2018 Posted August 28, 2018 Hereditary je ok, utisak da su ga mogli bolje odraditi pred kraj, kao da su rekli aj zavrsava ga al ok je
Mil@n Posted August 28, 2018 Posted August 28, 2018 (edited) Upgrade, korektan sc fi, u nedostatku istih. Glavni glumac toliko liči na Hardija da to nije normalno. Cenim da će dobijati uloge samo na osnovu toga, Hardy za siromašne. Haha pa jel ovo normalno, meet Logan Marshall Green Hardy Edited August 28, 2018 by Mil@n
maheem Posted August 28, 2018 Posted August 28, 2018 ok je zabava Upgrade i jes, glavni glumac je Hardy za siromašne, to sam pomislio posle Invitationa
maheem Posted August 28, 2018 Posted August 28, 2018 Valja? Sinopsis je zanimljiv al teško je pronaći vremena za serije od ostalih stvari u kratkim trenucima dokolice
ultra plasticni Posted August 28, 2018 Posted August 28, 2018 Pogledo sam Cista formalnost od Tornatorea sa Depardjeom i Polanskim. Sjajno
Duci Simonovic Posted August 28, 2018 Posted August 28, 2018 10 minutes ago, Joe D said: jel to ostalo na jednoj sezoni? Izgleda, steta
Jimmy Kowalski Posted August 28, 2018 Posted August 28, 2018 18 minutes ago, ultra plasticni said: Pogledo sam Cista formalnost od Tornatorea sa Depardjeom i Polanskim. Sjajno +1 Odlican..
mustang Posted August 29, 2018 Posted August 29, 2018 On 6.8.2018. at 9:04, Jimmy Kowalski said: I meni se vrlo svideo kraj, pogotovo sto nisam mislio da ce tako zavrsiti. Neocekivan je u odnosu kako se razvijala radnja, mada ne i ako se povlaci paralela sa krajem u Taxi Driveru. edit: Sad vidim da si banovana. E pa dobro, dok se budes odmarala, potrazi Dreyerov film Ordet, koji je posluzio Schraderu kao inspiracija za kraj filma.. trazila i ne mogu da nadjem. imas li neki link mozda? imam vpn
Jimmy Kowalski Posted August 29, 2018 Posted August 29, 2018 2 hours ago, mustang said: trazila i ne mogu da nadjem. imas li neki link mozda? imam vpn Ne znam da li koristis torrente, ima ovde nekoliko linkova:
mustang Posted August 29, 2018 Posted August 29, 2018 10 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Ne znam da li koristis torrente, ima ovde nekoliko linkova: malo sam ispala iz stosa. nisam znala za ovaj domen. hvala
Recommended Posts