Jump to content

Poslednji film koji ste gledali Part II

Featured Replies

Kineska slagalica, juce uhvatih na CineStar. Bittersweet bozica, al meni legla.

danas popodne na sinestaru film sa temom koja je meni važna, MS.  "100 metara". dobar i poučan.

22 hours ago, Duci Simonovic said:

Memoari serijskog ubice

zaimljiv, drzi paznju lepo

Ja greskom skinuo japanski film istog naziva, takodje iz prosle godine. Takodje vrlo dobar..

Veceras cu onda ovaj korejski..

A video sam i taj, bas sam se lomio dal da ga skidam

Ogledao i ja, iako ne volim te korejce. Šta znam, veoma zanimljiva ideja, ali svi mi oni nekako glupavi, samo galame i napadno se smiju.

Konačno odgledao Wonder Woman, solidan origins film, otprilike u rangu First Avengera...

On 14.7.2018. at 10:27, Nikodije said:

Od kijanu rivsa preporucujem knock knock. Film je sranje, ali ga sve vreme dve ribe zlostavljaju, sto fizicki sto psihicki, pa je u tom smislu film simpatican

to onaj u kome jednu od njih igra  Ana Amaris ,tako nešto ,roboduh iz BR2047. Mala je pravi slatkiš

Odgledala Disobedience sa   Rachel Weisz i Rachel McAdams. Drama o ortodoksnim Jevrejima, o slobodi izbora i tako, ništa naročito 6/10. 

Doduše, ima i jedna scena eksplicitnog lezbijskog seksa, pa pretpostavljam da bi neki dali i veću ocenu zbog toga. :laugh:

7 minutes ago, Arkadija said:

Odgledala Disobedience sa   Rachel Weisz i Rachel McAdams. Drama o ortodoksnim Jevrejima, o slobodi izbora i tako, ništa naročito 6/10. 

Doduše, ima i jedna scena eksplicitnog lezbijskog seksa, pa pretpostavljam da bi neki dali i veću ocenu zbog toga. :laugh:

Cak ni to nije vredno gledanja, hemija izmedju njih dve je nula, Weiscz je promasaj u ulozi a McAdams se previse trudila da iz nicega izvuce nesto, pa je sve na kraju ispalo vrlo tugaljivo i veliko nista.

sve se slazem, i ja ih juce odgledala. mjah...

4 minutes ago, Majo said:

Only Lovers Left Alive - divno skroz. Tilda mrnjau vampirica:heart:

nikako da se setim da gledam. dobro me podseti....

Mene žena dvaput sabotirala u gledanju. Moram istrajati. 

zahvali zeni

Mozda je kicerajski ali ja jedva cekam Equilazer 2 sa D. Vashingtonom. Njega volim u svako filmu.