July 14, 20186 yr danas popodne na sinestaru film sa temom koja je meni važna, MS. "100 metara". dobar i poučan.
July 15, 20186 yr 22 hours ago, Duci Simonovic said: Memoari serijskog ubice zaimljiv, drzi paznju lepo Ja greskom skinuo japanski film istog naziva, takodje iz prosle godine. Takodje vrlo dobar.. Veceras cu onda ovaj korejski..
July 15, 20186 yr Ogledao i ja, iako ne volim te korejce. Šta znam, veoma zanimljiva ideja, ali svi mi oni nekako glupavi, samo galame i napadno se smiju.
July 15, 20186 yr Konačno odgledao Wonder Woman, solidan origins film, otprilike u rangu First Avengera...
July 15, 20186 yr On 14.7.2018. at 10:27, Nikodije said: Od kijanu rivsa preporucujem knock knock. Film je sranje, ali ga sve vreme dve ribe zlostavljaju, sto fizicki sto psihicki, pa je u tom smislu film simpatican to onaj u kome jednu od njih igra Ana Amaris ,tako nešto ,roboduh iz BR2047. Mala je pravi slatkiš
July 16, 20186 yr Odgledala Disobedience sa Rachel Weisz i Rachel McAdams. Drama o ortodoksnim Jevrejima, o slobodi izbora i tako, ništa naročito 6/10. Doduše, ima i jedna scena eksplicitnog lezbijskog seksa, pa pretpostavljam da bi neki dali i veću ocenu zbog toga.
July 16, 20186 yr 7 minutes ago, Arkadija said: Odgledala Disobedience sa Rachel Weisz i Rachel McAdams. Drama o ortodoksnim Jevrejima, o slobodi izbora i tako, ništa naročito 6/10. Doduše, ima i jedna scena eksplicitnog lezbijskog seksa, pa pretpostavljam da bi neki dali i veću ocenu zbog toga. Cak ni to nije vredno gledanja, hemija izmedju njih dve je nula, Weiscz je promasaj u ulozi a McAdams se previse trudila da iz nicega izvuce nesto, pa je sve na kraju ispalo vrlo tugaljivo i veliko nista.
July 16, 20186 yr 4 minutes ago, Majo said: Only Lovers Left Alive - divno skroz. Tilda mrnjau vampirica nikako da se setim da gledam. dobro me podseti....
July 18, 20186 yr Mozda je kicerajski ali ja jedva cekam Equilazer 2 sa D. Vashingtonom. Njega volim u svako filmu.