Jump to content

Poslednji film koji ste gledali Part II

Featured Replies

Kineska slagalica, juce uhvatih na CineStar. Bittersweet bozica, al meni legla.

• Replies 22.3k
  • Views 2.3m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ayatollah
    Ayatollah

Evo, upravo sam se vratio iz Cineplexxa sa Barbie, pa da bacim koju. Nije da je ovo bio moj prvi izbor za gledanje, ali sam dobio u zadatak da vodim ženinu bratanicu u bioskop, te izbor između Barbie

• Nikada se nisam ozbiljno pozabavio, niti mogu da odredim od kada je počela moja fascinacija industrijskim predgrađem?   Gotovo sam siguran da u vreme kada sam po prvi put gledao Psa koji je

• Svemir Zeka
    Svemir Zeka

Posted Images

danas popodne na sinestaru film sa temom koja je meni važna, MS.  "100 metara". dobar i poučan.

22 hours ago, Duci Simonovic said:

Memoari serijskog ubice

zaimljiv, drzi paznju lepo

Ja greskom skinuo japanski film istog naziva, takodje iz prosle godine. Takodje vrlo dobar..

Veceras cu onda ovaj korejski..

A video sam i taj, bas sam se lomio dal da ga skidam

Ogledao i ja, iako ne volim te korejce. Šta znam, veoma zanimljiva ideja, ali svi mi oni nekako glupavi, samo galame i napadno se smiju.

Konačno odgledao Wonder Woman, solidan origins film, otprilike u rangu First Avengera...

On 14.7.2018. at 10:27, Nikodije said:

Od kijanu rivsa preporucujem knock knock. Film je sranje, ali ga sve vreme dve ribe zlostavljaju, sto fizicki sto psihicki, pa je u tom smislu film simpatican

to onaj u kome jednu od njih igra  Ana Amaris ,tako nešto ,roboduh iz BR2047. Mala je pravi slatkiš

Odgledala Disobedience sa   Rachel Weisz i Rachel McAdams. Drama o ortodoksnim Jevrejima, o slobodi izbora i tako, ništa naročito 6/10. 

Doduše, ima i jedna scena eksplicitnog lezbijskog seksa, pa pretpostavljam da bi neki dali i veću ocenu zbog toga. :laugh:

7 minutes ago, Arkadija said:

Odgledala Disobedience sa   Rachel Weisz i Rachel McAdams. Drama o ortodoksnim Jevrejima, o slobodi izbora i tako, ništa naročito 6/10. 

Doduše, ima i jedna scena eksplicitnog lezbijskog seksa, pa pretpostavljam da bi neki dali i veću ocenu zbog toga. :laugh:

Cak ni to nije vredno gledanja, hemija izmedju njih dve je nula, Weiscz je promasaj u ulozi a McAdams se previse trudila da iz nicega izvuce nesto, pa je sve na kraju ispalo vrlo tugaljivo i veliko nista.

sve se slazem, i ja ih juce odgledala. mjah...

4 minutes ago, Majo said:

Only Lovers Left Alive - divno skroz. Tilda mrnjau vampirica:heart:

nikako da se setim da gledam. dobro me podseti....

Mene žena dvaput sabotirala u gledanju. Moram istrajati. 

zahvali zeni

Mozda je kicerajski ali ja jedva cekam Equilazer 2 sa D. Vashingtonom. Njega volim u svako filmu.