Jump to content

Šta vozite?

Featured Replies

Mustanz, stavljaj kafu, eto me.

2ui8x9f.jpg

opa :)

molim te, pazi kako vozis!

Sad vidim ove postove..

evo i mog lepotana Milance :lala: :

1.jpg

Ako se ne varam, enterijer tog auta mi se jako dopada. Vidi se da nemaš ukusa samo za teniserke :D

Ček presvlake su custom made, a ti si turio ovaj crveni logo? Jbg.

Jbg, dominira crvena crta na presvlaci, smislenija mi je crvena nego bilo koga druga. Sigurno ne siva, crna pa ni bela. 

Ponovo sam vlasnik vozila!

2 meseca, 59 razlicitih delova promenjeno, malo ispod milion dinara naplaceno od osiguranja i auto opet ko nov. Dolazim kuci, parkiram na isto mesto i strecnem se malo, al reko' neces majci sad postati onaj manijak sto drzi strazu pored auta :D

Ti si bese kupio novu Mazdu? Sta ti se desilo ?

Ti si bese kupio novu Mazdu? Sta ti se desilo ?

Evo ovde sam sve iskukao:

E, secate se one Mazde sto sam veselo objavio kad sam je kupio:

attachicon.gifsmanjena.jpg

Klinci se naroljali ko bulje, polupali 3 parkirana auta i ko za kurac bas zakacili moj. 

Inace, u policijskom izvestaju klinci su imali 0 promila :)

Ajoj, nisam to video ranije... meni dusa place kad  vidim, mogu misliti koliko si se ti nervirao.

Bitno da je sad auto kao nov :D

Ajoj, nisam to video ranije... meni dusa place kad  vidim, mogu misliti koliko si se ti nervirao.

Bitno da je sad auto kao nov :D

Propustio si i gomilu ljudi koji su bili u fazonu "polupao se šta sad", ide život, moglo je i gore, i tako to, odprilike, kao da ga je neko ogrebao ključem tipa 3 i po cm. :D

• 5 weeks later...

18318395_10211762623933416_277442789_o.j

Ujo iz Svicarske uzeo novi auto, Kia Optima 1.7 zeldi, malo za promenu slabiji dizel jer kaze da je mator za jake benzince i da ga kola vise ne rade. Ja se provozao malo juce kad sam isao da ga obidjem u Banji Koviljaci i ovo mi je nekako kao svemirski brod, neki jak paket opreme (valjda Smart, najjaci sa manuelnim menjacem) i sve novo, utegnuto, veliko, namunjeno... Ogroman auto, nazad ima mesta za tri dvometrasa opusteno a gepek dubok, moze slon da se strpa unutra. Nekako sam mislio da je Kia otprilike Mazda za siromasne ali ovo mi deluje vrlo zajebano, a i cena od valjda ~40 hiljada franaka govori da su napravili ozbiljan auto. Pitacu ga da mi pokloni za jedno 10-15 godina.

Nije moj, ali bih ga rado posedovao8c25d935b186e159184ba48ef4c39d36.jpg

Jaguar, malo sam ga zbunjivao na autoputu ka Becu :)

Islo mi u prilog sto je ogranicenje 130 :)

Edited by Milosh76

Ujo iz Svicarske uzeo novi auto, Kia Optima 1.7 zeldi, malo za promenu slabiji dizel jer kaze da je mator za jake benzince i da ga kola vise ne rade. Ja se provozao malo juce kad sam isao da ga obidjem u Banji Koviljaci i ovo mi je nekako kao svemirski brod, neki jak paket opreme (valjda Smart, najjaci sa manuelnim menjacem) i sve novo, utegnuto, veliko, namunjeno... Ogroman auto, nazad ima mesta za tri dvometrasa opusteno a gepek dubok, moze slon da se strpa unutra. Nekako sam mislio da je Kia otprilike Mazda za siromasne ali ovo mi deluje vrlo zajebano, a i cena od valjda ~40 hiljada franaka govori da su napravili ozbiljan auto. Pitacu ga da mi pokloni za jedno 10-15 godina.

Ova KIA je sasvim OK, nego kakva je, cija je bre ona tamno plava zver u pozadini?

To je zlijev pusivagon

Miloshe, jesi li siguran da je ono Jaguar? To je izgleda Ford Mustang.

a nekad je bio kul lik :(

Miloshe, jesi li siguran da je ono Jaguar? To je izgleda Ford Mustang.

+1

Morao sam na brzinu sa slikam jer se lik vracao u kola Registracija mu je JAGU pa neki broj.

Moguce da sam pogresio