Zli Gli Posted August 4, 2016 Posted August 4, 2016 Lacarak nema klanicu, crknite olosi. A kaze se Lacarci. Inace, ja sam vec 14 godina u Mitrovici ali samo nastavite, zabavno je :D Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Desmond Bojčinski Posted August 4, 2016 Posted August 4, 2016 Lacarak nema klanicu Jedna u Zeleznickoj, druga u cetvrtom, za njih znam.
Razzmatazz Posted August 4, 2016 Posted August 4, 2016 Insinuiraš na to da je Laćarak rasadnik ISIS-a?
Zli Gli Posted August 4, 2016 Posted August 4, 2016 Eto sta 14 godina van sela ucini od coveka, ne znam ni da postoje klanice. Prastajte. Desboje, odakle si ti, neki komsija? Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Desmond Bojčinski Posted August 4, 2016 Posted August 4, 2016 Pre 14 godina Bata mesar još nije bio prokockao svoju mesaru i klanicu, Ozimković klao konje, isto negde u četvrtom klao jedan ali brzo propao, ovaj u Železničkoj postoji bar 5 godina, da ne nabrajam one koji kolju po kućama, nezvanično. Komšije smo, i Laćarak poznajem dobro. Na žalost, i Laćarce. Odjavljujem off od šta vozite sa željom da si kupim jednog Punta Evoa
Zli Gli Posted August 6, 2016 Posted August 6, 2016 Ma ja sam ziveo odma' preko pruge i isao u skolu u SM, sve tamo obavljao, a od toga sto si nabrojao ne znam bukvalno nista. Veci si Lacarac od mene :( Inace, njihova mafija je jedna od jacih u drzavi, bez zajebancije. Svi vi sto ste se sprdali ste verovatno vec pod prismotrom, obelezeni... Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Zli Gli Posted October 19, 2016 Posted October 19, 2016 Odradio poliranje pa slikao iz skoro svih uglova i rakursa
kud u maglu Simoviću Posted October 19, 2016 Posted October 19, 2016 (edited) lijep ti ovaj kadet™ rakurs je bio jedan e negog gde je bambula sa fotkama Edited October 19, 2016 by kud u maglu Simoviću
Recommended Posts