ToniAdams Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 jebiga, to je to, to je auto za tebe. mislim da ga moras zadrzati kako znas i umes. sto se ne trampis sa burazom za astricu? krv nije voda, valjda je neki covek :(
Zli Gli Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 Pit'o sam ga da mi ostavi i registruje godinu dana a ja cu sipati, nije frka. Kaze ne moze, kao nije njima tako sjajno tamo kao sto mi ovde mislimo, mnogo se radi, sve skupo, veliki racuni... Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Mil@n Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 Pit'o sam ga da mi ostavi i registruje godinu dana a ja cu sipati, nije frka. Kaze ne moze, kao nije njima tako sjajno tamo kao sto mi ovde mislimo, mnogo se radi, sve skupo, veliki racuni... Mukica :(
kud u maglu Simoviću Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 Trenutacno osim Astre i ovo, jos dva dana nosilac zlatne medalje u disciplini bahato parkiram apropo kola verujem da je lađa, mada više preferiram dajmlera <_<
Desmond Bojčinski Posted July 28, 2016 Posted July 28, 2016 Ljubav na prvi pogled. Prava po meri, beluska, krupnjaca od 3 tone i 4 litre
Razzmatazz Posted July 28, 2016 Posted July 28, 2016 Trenutacno osim Astre i ovo, jos dva dana Bahato parkiram
Peter Fan Posted July 28, 2016 Posted July 28, 2016 više preferiram dajmlera <_< OK, onda evo jednog. Pravi gasterbajterski; moja supruga kaze da mogu krenuti i u pogrebne usluge s njim. Iako dolazi nova E klasa, ipak ga kupio zimus: 3.5l, V6, 302KS, 4Matic. Pobijedio je Audi A6, BMW seriju 5 i Volvo XC90. Dijelom jer ovdje Audi i BMW ne prodaju karavan verzije tih modela, dijelom jer je bio najbolji auto u ponudi, a velikom dijelom jer sam ipak M-B lojalist. [svaki Cigo svog konja hvali mode] Mislim da je to pravi SUV. Sa 302KS dovoljno sportski ( 0-100 km/h za ~6.5 sekudni), a sa oko 160 litara prtljaznog prostora dovoljno praktican. Pritom je sa all-wheel drive i vazdusnim amortizerima super stabilan i udoban. [Cigo mode off] Kuriozitet je da ima 7 sjedista. Dva sjedista su sklopljena u pod gepeka i kad se rasklope komotna su za djecu do 10-ak godina.
hazard Posted July 29, 2016 Posted July 29, 2016 (edited) Pit'o sam ga da mi ostavi i registruje godinu dana a ja cu sipati, nije frka. Kaze ne moze, kao nije njima tako sjajno tamo kao sto mi ovde mislimo, mnogo se radi, sve skupo, veliki racuni... Sent from my ALE-L21 using Tapatalk Auto, bilo kakav, a narocito ovakav, u Cirihu je cisto izdrkavanje i nepotreban trosak. To kazem pod uslovom da zivi u gradu Cirihu a ne u nekom selu u kantonu Cirihu (po tablicama se ne vidi, one se izdaju kantonalnom nivou), u tom slucaju se izvinjavam i povlacim komentar. Edited July 29, 2016 by hazard
Zli Gli Posted July 29, 2016 Posted July 29, 2016 U Vinterturu zivi a radi u firmi koja je malo izvan grada valjda, 6km, dakle ne u samom Cirihu. Sto se tice parkiranja, nije bahato nego tu staju svi koji nam dodju kolima u kladionicu posto nemamo parking prostor, ima dva mesta ispred ovog ali tu ne moze da se staje posto je na ulazu u jednu gradjaru, stalno ulaze i izlaze kola i kamioni... Ni B od bahatosti nego ne moze drugacije, jbg. Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Duci Simonovic Posted July 29, 2016 Posted July 29, 2016 Čukni mu far lažljivi, da ima jedan račun skupi
namenski Posted July 29, 2016 Posted July 29, 2016 Čukni mu far lažljivi, da ima jedan račun skupiPotpisEkserom.
Zli Gli Posted July 29, 2016 Posted July 29, 2016 Malo vas je al' ste govna :D Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Moća Posted July 29, 2016 Posted July 29, 2016 Ti parkiraš bahato i zajebavaš sirotinju i posle mi govna? Sram te bilo!
Recommended Posts