Jump to content
IGNORED

Šta vozite?

nesha taxista

Recommended Posts

Posted

jebiga, to je to, to je auto za tebe.

mislim da ga moras zadrzati kako znas i umes. sto se ne trampis sa burazom za astricu? 

krv nije voda, valjda je neki covek :(

Posted

Pit'o sam ga da mi ostavi i registruje godinu dana a ja cu sipati, nije frka. Kaze ne moze, kao nije njima tako sjajno tamo kao sto mi ovde mislimo, mnogo se radi, sve skupo, veliki racuni...

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Posted

Pit'o sam ga da mi ostavi i registruje godinu dana a ja cu sipati, nije frka. Kaze ne moze, kao nije njima tako sjajno tamo kao sto mi ovde mislimo, mnogo se radi, sve skupo, veliki racuni...

Mukica :(

Posted

Trenutacno osim Astre i ovo, jos dva dana

13833254_10209110825240106_1677902030_o.

nosilac zlatne medalje u disciplini bahato parkiram

:isuse:

apropo kola verujem da je lađa, mada više preferiram dajmlera

<_<

Posted

DSC_0476.JPG

Ljubav na prvi pogled. Prava po meri, beluska, krupnjaca od 3 tone i 4 litre

Posted

Trenutacno osim Astre i ovo, jos dva dana

13833254_10209110825240106_1677902030_o.

Bahato parkiram  :fantom:

Posted

više preferiram dajmlera

<_<

OK, onda evo jednog. Pravi gasterbajterski; moja supruga kaze da mogu krenuti i u pogrebne usluge s njim.

28lfcpc.jpg
72zlsi.jpg

Iako dolazi nova E klasa, ipak ga kupio zimus: 3.5l, V6, 302KS, 4Matic.

Pobijedio je Audi A6, BMW seriju 5 i Volvo XC90. Dijelom jer ovdje Audi i BMW ne prodaju karavan verzije tih modela, dijelom jer je bio najbolji auto u ponudi, a velikom dijelom jer sam ipak M-B lojalist.

[svaki Cigo svog konja hvali mode] Mislim da je to pravi SUV. Sa 302KS dovoljno sportski ( 0-100 km/h za ~6.5 sekudni), a sa oko 160 litara prtljaznog prostora dovoljno praktican. Pritom je sa all-wheel drive i vazdusnim amortizerima super stabilan i udoban. [Cigo mode off]

Kuriozitet™ je da ima 7 sjedista. Dva sjedista su sklopljena u pod gepeka i kad se rasklope komotna su za djecu do 10-ak godina.
Posted

Peteru, daj jednu iznutra kad buš u mogućnosti.

Posted (edited)

Auto, bilo kakav, a narocito ovakav, u Cirihu je cisto izdrkavanje i nepotreban trosak. To kazem pod uslovom da zivi u gradu Cirihu a ne u nekom selu u kantonu Cirihu (po tablicama se ne vidi, one se izdaju kantonalnom nivou), u tom slucaju se izvinjavam i povlacim komentar.

Edited by hazard
Posted

U Vinterturu zivi a radi u firmi koja je malo izvan grada valjda, 6km, dakle ne u samom Cirihu. Sto se tice parkiranja, nije bahato nego tu staju svi koji nam dodju kolima u kladionicu posto nemamo parking prostor, ima dva mesta ispred ovog ali tu ne moze da se staje posto je na ulazu u jednu gradjaru, stalno ulaze i izlaze kola i kamioni... Ni B od bahatosti nego ne moze drugacije, jbg.

Posted

Čukni mu far lažljivi, da ima jedan račun skupi

Posted

Čukni mu far lažljivi, da ima jedan račun skupi

Potpis

Ekserom.

Posted

Malo vas je al' ste govna :D

Posted

Ti parkiraš bahato i zajebavaš sirotinju i posle mi govna? Sram te bilo!