jms_uk Posted June 10, 2023 Posted June 10, 2023 Narednih nedelju dana po Beogradu i okolini (courtesy of Sixt) 3
ToniAdams Posted June 10, 2023 Posted June 10, 2023 1 hour ago, jms_uk said: Narednih nedelju dana po Beogradu i okolini (courtesy of Sixt) koliko je izaslo po danu ako nije tajna?
jms_uk Posted June 11, 2023 Posted June 11, 2023 4 hours ago, ToniAdams said: koliko je izaslo po danu ako nije tajna? Sa PDV-om, 127.51 EUR za 8 dana. (13.28 po danu, pre tax). ali ne znam da li su javno dostupne cene posto imam Sixt Diamond (i preferential rates iz jednog frequent flyer programa). 2
Desmond Bojčinski Posted June 19, 2023 Posted June 19, 2023 Nisam vozio no bio vožen u Koroli kros. Subjektivno, na zadnjoj klupi nas trojica 80-90kg žive vage i ima manje mesta nego u Puntu, i za ramena i dupeta a bogami i za noge. U Puntišu lagano stanu dva velika dečija sedišta da se voze unazad, ovde mi se čini da bi prednja sedišta morala dobro da se pomere unapred za to. 1
Tpojka Posted June 19, 2023 Posted June 19, 2023 9 hours ago, desboj said: Koroli kros Ja sam to prekjuče (na cesti) vidio prvi put.
zorglub Posted June 19, 2023 Posted June 19, 2023 Većina novih automobila je takva, sprdnja od zadnje klupe, posebno ako su crossover-i ili SUV-ovi, posebno fastback-ovi. Što je najgore, ide sve do najviših klasa - prvi put kad sam video npr. RR Sport, zaprepastio sam se manjkom mesta i udobnosti pozadi. I malecnim gepekom. To su luksuzni, veliki automobili - od kompakta pa naniže većini kao da je sve bitnije od ergonomije, kvaliteta sedišta i pozicije sedenja. A meni je to #1 kao vozaču, može auto da bude nadr*an koliko hoće ako sam pogrbljen i ispresavijan, jednostavno mi je mučenje. Možda sam matoro džangrizalo, ali meni pojam luksuza nisu ni ekrani ni softveri, već: 2 2
napadaj Posted June 19, 2023 Posted June 19, 2023 Baš o tome razmišljam ovih dana dok gledam Mazdu CX-30 i slične automobile. Nazad nema mesta ni za šta, moj C4 je za ta vozila hacijenda.
Desmond Bojčinski Posted June 19, 2023 Posted June 19, 2023 9 minutes ago, Tpojka said: Ja sam to prekjuče (na cesti) vidio prvi put. Viđam ih po BG, pre neko veče prvi put u sm, taksista. Kad smo seli prvo sam pomislio da je Jaris kros ili kako se već zove, baš izgleda tužno pozadi.
Desmond Bojčinski Posted June 19, 2023 Posted June 19, 2023 18 minutes ago, zorglub said: meni pojam luksuza nisu ni ekrani ni softveri, +1 Ćale uzeo w124 iz '85, 200d. Ono je i dan danas pojam udobnosti za masu automobila. Fascinira me završna obrada, u vožnji ništa ne klepeće, stiskam po tabli napred, ni naznake da nešto cvrči ili landara. U sedišta se zavalim, na suvozačkom ispravim noge do kraja, nazad potonem u položaj 1000km da ne mora pauza. 3
Grunf Posted June 21, 2023 Posted June 21, 2023 On 19. 6. 2023. at 17:10, zorglub said: Većina novih automobila je takva, sprdnja od zadnje klupe, posebno ako su crossover-i ili SUV-ovi, posebno fastback-ovi. Što je najgore, ide sve do najviših klasa - prvi put kad sam video npr. RR Sport, zaprepastio sam se manjkom mesta i udobnosti pozadi. I malecnim gepekom. To su luksuzni, veliki automobili - od kompakta pa naniže većini kao da je sve bitnije od ergonomije, kvaliteta sedišta i pozicije sedenja. A meni je to #1 kao vozaču, može auto da bude nadr*an koliko hoće ako sam pogrbljen i ispresavijan, jednostavno mi je mučenje. Možda sam matoro džangrizalo, ali meni pojam luksuza nisu ni ekrani ni softveri, već: imao dva svojevremeno. ne u bakara opremi, ali je bilO dobrO autO 1
x500 Posted June 21, 2023 Posted June 21, 2023 Nije MB sto je nekad bio. C200d 2020, plastika krcka kad ukljucis klimu ili grejanje. @napadaj kakve to aktivnosti planiras na zadnjem sicu pa ti je bitan prostor i udobronst?
bags Posted June 21, 2023 Posted June 21, 2023 (edited) Mercedes je staaaari mercedes samo jos u S klasi. To se najbolje vidi iz tretiranja kupaca... Edited June 21, 2023 by bags
Grunf Posted June 21, 2023 Posted June 21, 2023 (edited) generalno je auto industrija preuzela apple princip. najpre da lepo izgleda, a onda ako je dobar i to je ok. ali je vaznije da lepo izgleda. pa kao sto apple na svojim kompovima smatra da je bzvz da se vidi on/off dugme sa prednje strane, tako i auto industrija misli da je potpuno bzvz da se odrasla osoba vozi pozadi. Edited June 21, 2023 by Grunf 4 2
napadaj Posted June 21, 2023 Posted June 21, 2023 2 hours ago, x500 said: @napadaj kakve to aktivnosti planiras na zadnjem sicu pa ti je bitan prostor i udobronst? To jeste dobro pitanje, u suštini trenutno mi zadnja klupa nije mnogo bitna, osim kad vozim nekoga, ali mi je glupo da se i u tim retkim prilikama taj neko grči nazad kao da se vozi u Smartu. 1
kud u maglu Simoviću Posted June 21, 2023 Posted June 21, 2023 52 minutes ago, bags said: Mercedes je staaaari mercedes samo jos u S klasi. To se najbolje vidi iz tretiranja kupaca... i e klasi
Recommended Posts