Jump to content
IGNORED

Šta vozite?

nesha taxista

Recommended Posts

Posted

Lepa ti ova Mazda, ko nova, jbt.

Posted
10 hours ago, Zli Gli said:

Naravno skinucu ove grobarske trake, mada neki kazu da je kao zanimljivo ali meni je ipak ciganski

Verujem da imaš koga da angažuješ za skidanje tih traka, ali ako ipak zapne obratio bih se Neni

Posted

Dobra je gospodja Nena, raspolozen sam za svaki vid saradnje.

A Mazda je ispolirana pa se cakli, bice i Astra ovih dana pa ce jednako da sija. Drug mi to radi bas vrhunski, em izvuce one sitne ogrebotine, em svaki auto posle toga sija ko Las Vegas, uzivo mnogo bolje nego na slikama. 

• +1 1
Posted

Koliko novaca Macuda? 

Posted

10 900 ojra pa malo nize. Registrovana godinu dana, prva registracija 430 ojra jbt, 50 300din.

Da nisam sjebao na kocki ono sve sto sam sjebao, ovakav neki auto bi ostavio sebi, Astru ili Mazdu. Hecbek, nije mali ali nije ni ono sa nepotrebnim gepekom za nas samce, moderan, benzinac, mnogo opreme a relativno normalne cifre za oba. Svakako bolji izbor od Golfa 7 koji je recimo ta ista klasa. 

• Hvala 1
  • 2 weeks later...
Posted

par dana sam terao novu(-10k km) škodu super btm dizel 2.0 150ks. ide kao zmaj, 200kmh bez većih problema, na 130 troši 5l, super je na volanu i jako lepo se vozi, malo ga jebe unutrašnji komfor al to je valjda tm proizvođača

no druga stvar mi je zapala za oko, odnos drugih učesnika u saobraćaju(ovo je auto crne boje, zatamljenih stakala), nema preticanja, nabijanja u dupe, mrkih pogleda, na pumpi se stvori pumpadžija pre nego izađem iz auta(dva puta), drugi put u small talku pumpadžija kaže, bio sam ubeđen 100% da ste panduri, mislim se bolje i oandur nego član otadžbinske uprave

:ph34r:

• +1 1
  • Haha 6
Posted

Imamo službenu Superb sa 200ks i službeni novi BMW 5 koji je još jači. Superb je udobnija, ozvučenje je bolje, prostranija je... Za vožnju je BMW naravno bolji, ali meni se Superb više sviđa da budem vožen.

Posted
1 hour ago, napadaj said:

Imamo službenu Superb sa 200ks i službeni novi BMW 5 koji je još jači. Superb je udobnija, ozvučenje je bolje, prostranija je... Za vožnju je BMW naravno bolji, ali meni se Superb više sviđa da budem vožen.

SuperB je najbolji odnos cena/da budem vožen... Pigotovo pozadi kad si, milina...

Posted
3 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

par dana sam terao novu(-10k km) škodu super btm dizel 2.0 150ks. ide kao zmaj, 200kmh bez većih problema, na 130 troši 5l, super je na volanu i jako lepo se vozi, malo ga jebe unutrašnji komfor al to je valjda tm proizvođača

:ph34r:

na kom putu je to dozvoljeno 200 kmh?

Posted

Na svakom gde ga ne uhvate... :D 

• +1 3
Posted

Sme se probati na autoputu kad je covek sam, ja sam jednom tako poterao onog Golfa sesticu 1.4tsi 160ks kad sam isao ka Beogradu, probao ga mozda kilometar dva sa sve ubrzanjem, pise na netu maksimalna brzina 221 a na satu je zakucao na 230, to je taman to jer svaki sat malo laze. Inace vozim 120 i tempomat ali eto kratko probao, nikog nije bilo. Zverkica od motora. 

• +1 1
Posted

Ja sam sad u Italiji vozio izmedju 160-170 mozda kilometar u kontinuitetu. Smarao me neki BMW 5, kao oce da prodje, a ne sme da blica :D  pa sam mu pobegao i onda se pomerio i spustio na 130... :D 

Posted
2 hours ago, radisa said:

SuperB je najbolji odnos cena/da budem vožen... Pigotovo pozadi kad si, milina...

jbmlg, sad sam bacio pogled 40k€ pa na gore

mada sve to što valja(bmw, mečka, audi) u toj klasi je dobrano iznad. već bi valjda 3ka, c klas i a4 mogla da se nađe za te pare al je to manji luksuz za putnike sa zadnjih sedišta

Posted
Just now, kud u maglu Simoviću said:

jbmlg, sad sam bacio pogled 40k€ pa na gore

mada sve to što valja(bmw, mečka, audi) u toj klasi je dobrano iznad. već bi valjda 3ka, c klas i a4 mogla da se nađe za te pare al je to manji luksuz za putnike sa zadnjih sedišta

Pa to...

Još jedan auto, kod kog, nenadano ima lepo mesta pozadi je Toyota  Corrola, ona je klasu ispod SuperB, ali pozadi je baš puno mesta...  Ne znam kako je kod Camryja, moguće da je slično kao kod SuperB, tu nisam sedao pozadi...

• +1 1
Posted

vozio sam se u lexusu 250(valjda), limuzina. e to je prevoz u rangu ovih gore