J-♣ Posted October 15, 2017 Posted October 15, 2017 ne razumem otela nekom nešto? vila u Ljutice Bogdana 3 postoje naslednici sa kojim treba da podeli tu imovinu (prva žena i njeni sinovi), a ona jedina koristi sve objekte u sastavu "vile" i tvrdi da je sve njeno sa bivšom ženom se za nešto nagodila, ali ne i sa sinovima koji su u statusu nenamireni naslednici
pt 2.0 Posted October 15, 2017 Posted October 15, 2017 (edited) Šta je sve oteo njen dragi i kome to samo on zna. I ona, zato je saučesnik. O dilovima i druženju sa zemunskim klanom da se ne priča, čuvanje i pokrivanje istih u toku sablje i posle atentata itd, itd... Ukratko, težak ološ i paradigma svega lošeg u ovoj našoj vukojebinici. i koliko je krvi u tom otetom... da, ljudski šljam. Edited October 15, 2017 by pt 2.0
ToniAdams Posted October 16, 2017 Posted October 16, 2017 ali pokojni jolo veli da nije jeo bolji djelato u bgd nego kod gazda arkana :( mozda ga pravio od cecinog mleka.
Caligula Posted October 16, 2017 Posted October 16, 2017 (edited) ne razumem otela nekom nešto? Jok more, no se uletalo u bosanske kuće sa kitom karanfila pa su cvećem pobijeni ukućani poklanjali nakit, bunde i tehniku. Mislim, nije ona licno, ona je samo nosila taj nakit, bunde i trosila te pare. Snasla se Edited October 16, 2017 by Caligula
ToniAdams Posted October 16, 2017 Posted October 16, 2017 ma troluje rodjeni, nema sanse da je ziveo pod kamenom sve ove godine
teacher Posted October 16, 2017 Posted October 16, 2017 Kakav je sladoled? Jel original italijanski? Sent from my Moto G (5) using Tapatalk
mire Posted October 16, 2017 Posted October 16, 2017 ma troluje rodjeni, nema sanse da je ziveo pod kamenom sve ove godinešto će reći?
mire Posted October 17, 2017 Posted October 17, 2017 olako se ovde poteže reč "glup", a uvek mi se postavlja pitanje kompetencije a u konkretnom "slučaju ceca" postoji istorijat pre smrada arkana
JozoMujica Posted October 17, 2017 Posted October 17, 2017 a u konkretnom "slučaju ceca" postoji istorijat pre smrada arkana Pravda za cvetak zanovetak!
mire Posted October 17, 2017 Posted October 17, 2017 kako se uzme voleo bih da vidim ponašanje junaka ili junakinje koju otme tadašnji bog i batina
čekmeže Posted October 17, 2017 Posted October 17, 2017 Jadna :( evo sad sam bio u CG za vikend pa sam čuo romantičnu priču iz 60ih o ženi koja je mlada ostala udovica sa dva sina i zaljubila se u mladog Muslimana, veliki no-no, braća Cgorci oće da ih ubiju. Ova zapalila sa balijom u Australiju bez dece, vratila se kao penzionerka.
Recommended Posts