MayDay Posted July 19, 2017 Posted July 19, 2017 Pa jebote, oni vode neki zenomrzacki konzervativni krstaski rat. Ko je pokretac svega toga zivo me zanima.
aram Posted July 19, 2017 Posted July 19, 2017 pa ne samo on, ova Petra i onaj matori nemac pre, to je bilo u vreme slučaja Marija Mali...
kurjak92 Posted July 19, 2017 Posted July 19, 2017 Ja znam da je jedna od perjanica vladislav djordjevic Ono pismo mnogo vuce na njega Послато са F3311 уз помоћ Тапатока
Caligula Posted July 19, 2017 Posted July 19, 2017 Pa jebote, oni vode neki zenomrzacki konzervativni krstaski rat. Ko je pokretac svega toga zivo me zanima. +1 citav sistem su razvili, goveda.
Malkmus Posted July 19, 2017 Posted July 19, 2017 Gugl ne poznaje ni Petru Nožicu :( http://www.politika.rs/scc/clanak/380602/Zloupotrebe-u-poveravanju-dece Potpuno nebitno, ali može u arhivu botogluposti. Onaj prvi botokomentar je od izvesne dobroupućene Marice Mitkanić. Ni Gugl ni FB ni Bele strane ne poznaju to prezime.
Utvara Posted July 19, 2017 Posted July 19, 2017 (edited) Pa jebote, oni vode neki zenomrzacki konzervativni krstaski rat. Ko je pokretac svega toga zivo me zanima.Moguće je da je u pitanju Siniša Mali i njegova brakorazvodna parnica. Svi tekstovi idu njemu na ruku, izgleda da su politički naručeni. Milivojevic.IMHO baš naprotiv - Zoki nema tu snagu. Zoki nije inicijator ove "Politikine" kampanje, on je samo njen deo, jedan od izvršilaca. Kako može Zoki da utiče na novinara da počne da pravi dostavljene tekstove sa fiktivnim autorima i ukradenim slikama? Ovo je došlo politički, pa preko uredništva ka sirotom Branislavu Radivojši. Edited July 19, 2017 by Utvara
James Marshall Posted July 19, 2017 Posted July 19, 2017 Ovaj što ga kurjak pominje truje već godinama na raznoraznim vidovdanima.
pt 2.0 Posted July 19, 2017 Posted July 19, 2017 (edited) http://www.dw.com/sr/%C5%A1ta-ka%C5%BEe-gospodin-kaufman/a-39748120 „Apsolutno je sramotno koristiti moju fotografiju u ovom kontekstu. Sasvim jasno se distanciram od svakog nasilja nad ženama i samog pokušaja da se njima pripiše deo krivice. Korišćenje moje slike u tom smislu je odvratno“, kaže Kaufman. „Naravno, teško mogu tako nešto da sprečim. Znate da sam glumac i da na internetu ima mnogo mojih fotografija. Uvek svako može da preuzme neku od njih.“ Andreas Kaufman za DW međutim kaže da će od Politike tražiti objavu demantija kao i da će preduzeti pravne korake protiv beogradskog lista jer mu je time naneta šteta. „Ne bih voleo da me neka Srpkinja na ulici pljune u lice i to sa punim pravom.“ andreas kaufman nas covek :) edit. ontopic - mučeni sns-ovci. nije im dosta što su naštancali lažnih diplomaca i doktora onoliko. i to je nedovoljno za obračun sa ženama, pa moraju da se prave fiktivni likovi. život u stripu :D Edited July 19, 2017 by pt 2.0
pt 2.0 Posted July 19, 2017 Posted July 19, 2017 (edited) Ja znam da je jedna od perjanica vladislav djordjevic evo sad gledam tog tvog junošu na nekom YT videu (nisam znala da postoji) citati "glavni problem srbije je što su žene u srbiji podivljale." "stepen ženske neurotičnosti u republici srbiji je izuzetno velik. razloga ima mnogo, neki imaju veze sa muškarcima, a postoje i specifično ženski razlozi, a to je upravo zbog slabe muškosti." "radikalne feministkinje huškaju žene protiv muškaraca".... EDIT. došla sam do dela u kome govori o ženama u srpskom parlamentu, i "ženskoj parlamentarnoj mreži", na čijem je čelu marija obradović, potpredsednica sns. "ta organizacija jeste je jedna lezbejsko-feministička organizacija koja sprovodi radikalnu feminističku politiku" "vlada i parlament RS su pod direktnom kontrolom lezbo-feminističkog lobija" "mi muškarci smo lezbejkama rivali, konkurenti. dozvolićete da budem potpuno otvoren - mi smo njima neprijatelji" brate, ja ne znam da li je ovaj više glup ili lud... Edited July 19, 2017 by pt 2.0
James Marshall Posted July 19, 2017 Posted July 19, 2017 Težak bolid. Ima i neku tezu kako je previše žena u prosvjeti.
SleeperSleep Posted July 19, 2017 Posted July 19, 2017 IMHO baš naprotiv - Zoki nema tu snagu. Zoki nije inicijator ove "Politikine" kampanje, on je samo njen deo, jedan od izvršilaca. Kako može Zoki da utiče na novinara da počne da pravi dostavljene tekstove sa fiktivnim autorima i ukradenim slikama? Ovo je došlo politički, pa preko uredništva ka sirotom Branislavu Radivojši. Može itekako da utiče na novinara koji u njemu vidi nesumnjiv profesionalni autoritet. Pozove ga/je i kaže mu/joj da je njegov kolega i prijatelj ugledan stručnjak u toj i toj oblasti i voljan je da napiše autorski osvrt za Bolikitu...
gospa buba Posted July 19, 2017 Posted July 19, 2017 (edited) Težak bolid. Ima i neku tezu kako je previše žena u prosvjeti. to je tachno. ali je problem drugi, gde god je plata mala, tu ima mnogo zena. kompenzuje se relativnom sigurnoshcu radnog mesta, naravno, jer mora nekako. ali je sustina u finansijskom izazovu, gde ga nema, nema ni y hromozoma. Edited July 19, 2017 by gospa buba
Utvara Posted July 19, 2017 Posted July 19, 2017 Zoća već ima svoju kolumnu i može da piše šta god hoće, objavljuje mu se sutradan pod njegovim imenom. I stil pisanja me ne podseća na Zoću, neodmeren je i jako oštar. Zoki pazi šta radi.
Recommended Posts