gospa buba Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 (edited) Za početak bi mogli da ih opreme nekim obezbeđenjem i detektorima za metal, da ne može baš svaki psihopata da se ušeta unutra sa oružjem po izboru. Možda ih zabole jer narečene psihopate tamo ne ubijaju njih nego žrtve kojima ti centri treba da pruže neku zaštitu ali pre ili kasnije će nekom domaćinu da se omakne laka ruka pa će da pošalje i nekoliko uposlenika na ahiret. Onda će možda da im dođe iz bulje u vugla (al' zamalo) Ako misliš na generalnu svrsishodnost tih centara onda se slažem da mogu komotno i da ih zamandale.. delatnost jeste potrebna, posredovanje je potrebno, ali mora teorijski i prakticno da se zasnuje na nekim drugim nogama. i obezbedjenje i sve. pogotovo ovaj mesec, prvo ona serija pizdenja kod hrvata, onda ubistva kod nas, to mora da se reshava surovo ozbiljno, nije zezanje uopshte... Edited July 12, 2017 by gospa buba
Malvo Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 Da li su nase snage reda i zakona toliko prezauzete da ne moze postojati dezurni policajac pri centrima za socijalni rad? Navodno je onaj na NBG-u imao obezbedjenje, ali neki deda nije reagovao. Mislim i ta obezbedjenja su sio mi ga Djura, eno svaki dan prolazim pored jednog starog lica koje obezbedjuje jednu drzavnu ustanovu, ne bi dve agresivne babe neutralisao, a ne ludaka s nozem.
beta Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 bojim se da je ovo društvo toliko zastranilo u bolest da mu nema spasa.
gospa buba Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 (edited) Da li su nase snage reda i zakona toliko prezauzete da ne moze postojati dezurni policajac pri centrima za socijalni rad? Navodno je onaj na NBG-u imao obezbedjenje, ali neki deda nije reagovao. Mislim i ta obezbedjenja su sio mi ga Djura, eno svaki dan prolazim pored jednog starog lica koje obezbedjuje jednu drzavnu ustanovu, ne bi dve agresivne babe neutralisao, a ne ludaka s nozem. nbg ima nekog ziku na vratima, koji me drnda za lichnu kartu svaki taj neki put kad sam imala posla kod njih. proshli put se nadgornjavao sa nekom tetkom koja nije htela da pokaze lichnu kartu jer navodno on nema prava da joj trazi. ali to je neki random neobuchen lik, ne verujem da bi ikoga mogao da brani bolje nego proizvoljni sluchajni prolaznik. 1 dezurni policajac posluzuje 3-4 osnovne shkole. odakle nam i za socijalni rad <_<. al sad ce mozda da razmisle i o jednom i o drugom. Edited July 12, 2017 by gospa buba
ordi Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 ja sam toliko besna da mi se po glavi vrzma atomska bomba kao jedino ispravno rešenje za ovu sprdačinu od države
ToniAdams Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 Da li su nase snage reda i zakona toliko prezauzete da ne moze postojati dezurni policajac pri centrima za socijalni rad? Navodno je onaj na NBG-u imao obezbedjenje, ali neki deda nije reagovao. Mislim i ta obezbedjenja su sio mi ga Djura, eno svaki dan prolazim pored jednog starog lica koje obezbedjuje jednu drzavnu ustanovu, ne bi dve agresivne babe neutralisao, a ne ludaka s nozem. prioritet su kontejneri, kako bi se onemogucilo neovlasceno praznjenje istih
kurjak92 Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 Da li su nase snage reda i zakona toliko prezauzete da ne moze postojati dezurni policajac pri centrima za socijalni rad? Navodno je onaj na NBG-u imao obezbedjenje, ali neki deda nije reagovao. Mislim i ta obezbedjenja su sio mi ga Djura, eno svaki dan prolazim pored jednog starog lica koje obezbedjuje jednu drzavnu ustanovu, ne bi dve agresivne babe neutralisao, a ne ludaka s nozem. jesu, tj imaju hronican manjak ljudstva ako mislimo na mup, slican problem imas i sa skolskim policajcima koji obezbedjuju u istom danu po vise skola itd. Tek to obezbedjenje raznih ustanova je katastrofa
Malvo Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 Da, to za skole mi cak nije palo na pamet, a skoro sam citao o nekom slucaju napada u skoli, gde je na pitanje o tome gde je bio skolski policajac u vreme incidenta odgovor bio da je cuvao drugu skolu, sve regularno. Postali smo zajednica u kojoj nasilni svet moze da bije iznova i iznova, a normalan covek mora da odmerava kako i koliko se brani.
SNARC Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 Postali smo zajednica u kojoj nasilni svet moze da bije iznova i iznova, a normalan covek mora da odmerava kako i koliko se brani. Meni ovo ideja jos od ove tucnjave na Zakintosu. Da se to ovde kaznjava adekvatno i ide se na sviranje klavira svaki put kad zarezis na nekoga, sipak sto bi bratija jurila lika da ga svako sutne po koji put. Ovako, drzava nam je totles posrana..a poceli smo i preko to da izvozimo.
Weenie Pooh Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 Da li su nase snage reda i zakona toliko prezauzete da ne moze postojati dezurni policajac pri centrima za socijalni rad? Piše negde da su ovde bila povređena tri radnika obezbeđenja u neuspešnom pokušaju da dotičnog nindžu, je li, obezbede. Ali jebote, svoje petogodišnje dete si zaklao i nije ti dosta nego krećeš da se probijaš kroz centar za socijalni rad i bežiš u pravcu Rio Grande, da bi te na kraju presrela komunalna policija. Što nisi lepo skočio s mosta dan ranije?
James Marshall Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 Navodno je ženu izbo a četvorogodišnjeg sina udavio. Pa jebote. Pišem ovo nekako mehanički, ne mogu da pojmim uopšte da ovo pišem kao nešto što je moguće da se desi, ne mogu još uvijek da svarim informaciju niti da ustanovim koju emociju da imam prema ovome, kao da mi je spržilo sve.
kurjak92 Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 U barajevu za novu godinu 2017 , izlete klinci i prebiju coveka ispred kafica, iz zezanja i razbeze se. Polome mu nos, iseku lice nekim prstenom. Nikom nista, nn pocinioci iako svi znaju ko su
beta Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 ovde su izrasle generacije i generacije agresivnih bolesnika koje niko ne kontroliše, niko ne kažnjava, nego samo stimuliše da budu još gori
ZeeGerman Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 Za "ovakve i drustvo" osudis ga na 40 to godisnji rad "sapunjanja" kod ove masine i "slucajno se oklizne" u istu čim pocne da radi. https://www.youtube.com/watch?v=cv_a9AUWpjo Nesretan slucaj. Ispunjena sva eu regulativa ! a ispod jos jedna ista al manja da lepo usitni...
gospa buba Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 (edited) Do sada se nikad nije desilo da se u Srbiji nešto zatvori, pa posle otvori bolje. U ovo malo institucija što ima, sistem radi onoliko koliko ga je ostalo od bivše Jugoslavije. Što je dalje raspad zemlje, to je manje kotrljanja tog sistema, bilo da su to škole, zatvori, bolnice, državni vrtići, centri za socijalni rad... Centri za socijalni rad su vrlo potrebni, i uglavnom se ljudi u njima raspadaju od posla. A obezbeđenje je uglavnom smešno, a neretko se dešava da postoje ozbiljni sukobi policije i centara, kad centri traže od policije da radi svoj posao. znam, zato i kazem. neshto malo ljudi, koji ustaju svakog dana i idu da rade svoj posao najbolje shto umeju, to nam je temelj drzave. kad neshto zashkripi, prvo se ospe po njima, zanemarujuci potpuno da vishe ne postoji nishta zvanichno shto podupire bilo chiji rad. nema smisla ni prichati kako su drugi reshili, drugi imaju drzave i sisteme, mi imamo, pa... ovo. Edited July 12, 2017 by gospa buba
Recommended Posts