ultra plasticni Posted June 19, 2017 Posted June 19, 2017 Jbt koje je ovo ludilo, i kafka bi se naklonio, ovde može da se opstane jedino ako seživi svemu ispod radara Zivimo pod zemljom borimo se na visinama
Lezilebovich Posted June 20, 2017 Posted June 20, 2017 U zemunskom parku Jelovac kod osnovne škole Rade Končar neko je bacio otrov. Moj pas se otrovao i pitanje je šta će biti sa njim. Nadam se najboljem. Ako tamo šetate vaše ljubimce otvorite četvore oči. Širite dalje da što više ljudi sazna! ovo nije na doomu samo zbog toga što je neko nenormalan pa ubija kučiće otrovom, nego to radi u parku gde još ima i jako puno dece.
pt 2.0 Posted June 23, 2017 Posted June 23, 2017 http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/drustvo/aktuelno.290.html:671771-Osumnjicen-da-je-objavio-fotografije-radioaktivnog-otpada-iz-Vince-i-dobio-otkaz-Bez-posla-zbog-osvete
kurjak92 Posted June 25, 2017 Posted June 25, 2017 Lazar Ristovski o onima koji su odbijali njegov projekat: Kao da nemaju zrno patriotskog u sebi http://www.blic.rs/cz1n8nz Послато са F3311 уз помоћ Тапатока
ToniAdams Posted June 25, 2017 Posted June 25, 2017 kakav govnar, a za prva 2 debitantska (!!!) filma je dobio novce. trebao bi da bude srecan sto ne robija zbog smeca koje je snimio.
Jeremija Posted June 25, 2017 Posted June 25, 2017 (edited) Ne znam što kmeči, pa pre samo desetak dana je dobio 40 miliona dinara od komisije na čijem čelu je njegov kum. :D http://www.blic.rs/kultura/vesti/ristovski-bez-komentara-na-to-sto-je-dobio-novac-od-komisije-na-cijem-celu-je-bio/slnlp63 Edited June 25, 2017 by Jeremija
gospa buba Posted June 25, 2017 Posted June 25, 2017 (edited) pa rekao je. malo je. on hoce da mu drzava da sve. jer je vazan, a drugi nisu. Edited June 25, 2017 by gospa buba
radisa Posted June 25, 2017 Posted June 25, 2017 Pa toliko se uvlačio svima i sad izvisi... Stvarno, nije fer... :( Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
aram Posted June 25, 2017 Posted June 25, 2017 Slao mojoj tasti knjigu da mu prevodi na italijanski. Ona prvo lepo pokusavala da mu objasni da tamo niko nije cuo za njega, da ne veruje da ce neko biti zainteresovan da objavi... Na kraju joj je toliko dosadjivao, da me pitala sta da radi. Ja joj rekao da mu trazi tri hiljade evra za prevod, vise se nije javljao
ToniAdams Posted June 25, 2017 Posted June 25, 2017 pa jbt, i nije mu mnogo trazila. sta je ocekivao, da i prevod njegove knjige bude drzavni projekt?
aram Posted June 25, 2017 Posted June 25, 2017 (edited) Pa prijateljska cena... Udaro je na patriotizam PS: inace drzava srbija zaista i finansira prevodjenje i izdavanje nasih pisaca u italiji, samo ta finansijska pomoc ide izdavacu, te ako ga imas... Edited June 25, 2017 by aram
ToniAdams Posted June 25, 2017 Posted June 25, 2017 lepo se setio, sobzirom da uzima 4k za dan snimanja
Jeremija Posted June 25, 2017 Posted June 25, 2017 Nemoj da zezaš, Toni, da je u dindzama, pa je previše... :D Inače, pitali Dimitrija Vojnova zašto nije glasao za projekat, kaže - Kako da glasam za nešto o čemu čak ni oni koji su to podržali nemaju neko lepo mišljenje?
Recommended Posts