Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

analogija s četiri zida opasno smrdi na ono "kako ja deci da objasnim"

Kako ja deci da objasnim što kupujem Blic.

• Replies 41.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

962

• radisa

812

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Pa hipotetičkoj deci koja dograbe jutarnje izdanje dotičnog tabloida i pitaju "tata, šta to ovaj čika šmrče, i što uopšte kupuješ ovo govno?"

Posted

Pa hipotetičkoj deci koja dograbe jutarnje izdanje dotičnog tabloida i pitaju "tata, šta to ovaj čika šmrče, i što uopšte kupuješ ovo govno?"

hipoteticki decko i devojcica, cenim?

Posted

Ubio zenu nozem, zapalio je i Apelacioni sud mu smanjio kaznu sa 10 na 8 godina zatvora, zbog ...Ne mogu da verujem, sta citam  :blink:

Posted

iskreno vise se i ne iznenadjujem ovakvim vestima.

Posted

Štonokažu. tako je svugde u svetu. Ubio ženu, raskomadao je i dao psima da pojedu, osuđen na 22 godine, odlužio 7, i evo ga opet na slobodi.

Posted

Ubio zenu nozem, zapalio je i Apelacioni sud mu smanjio kaznu sa 10 na 8 godina zatvora, zbog ...Ne mogu da verujem, sta citam  :blink:

Smanjena uračunljivost... pa sjajno. Ajde da se priča o dva prva uboda u grudi, afekt i slične gluposti koje su izmislili da nam ubice što pre vrate na ulice... ali nakon toga dva uboda u leđa pa spaljivanje. To se malo drugačije zove ako se ne varam. I večna olakšavajuća okolnost, mladost ubice, 23 godine. O jbt da ne poveruje čovek. Zato bih pre prihvatio američki pravosudni sistem nego ova liberalna evropska(kontinentalna) sra... Odgovoran si sa 16 i ko je.. tvoje godine.

Posted

Zašto se zaustaviti na 16. Ukinuti maloletnike kao kategoriju i vratiti smrtnu kaznu. I sudjenje na internetu. Blic pise a komentarima se glasa.

Posted

Hamlete, tebi kao pravniku deluje normalno da se to sto neko ima 23 uzina kao olaksavajuca okolnost ? Meni je to suludo.

A sto se tice neuracunljivosti, da li postoji i jedna situacija (osim kid profi ubica) da se ne moze ubica vaditi na to ? Ovaj je spalio kucu da bi prikrio ubistvo, a sad je kao neuracunljiv

Posted

Ok, deluje ti suludo. Tvoje pravo. Moje pravo da kažem šta mislim o ovakvim i sličnim komentarima.

Ne znam o kom slučaju konkretno pričaš. Ko je bio neuračunljiv?

Posted

Pa ovaj -"u stanju bitno smanjenje uracunljivosti".

Koja je granica mladosti u ovom sudskom smislu?

Posted

Pa nije bio neuračunljiv. Da je bio neuračunljiv onda ne bi mogli ni da ga osude.

Granice su 14- do tada nema odgovornosti krivične, do 16 mladji maloletnik, ne moze dobiti zatvor maloletnicki, do 18 stariji maloletnik može i mal zatvor. Od 18-21 mladji punoletnik, mogu mu se pod odredjenim uslovima izreći odredjene mere za maloletnike.

Z