aram Posted May 19, 2015 Share Posted May 19, 2015 ne znam toni sta tu nije jasno. lovacka i ribolovacka udruzenja imaju vrlo jasna i stroga pravila. ali eto, u njih ne ulazi psiholosko testiranje clanova da se otkriju potencijalne masovne ubice, jebi ga... a i sto bi, kad su vec svi lovci to Link to comment
ToniAdams Posted May 19, 2015 Share Posted May 19, 2015 ok, necemo se nikad sloziti, sta da se radi. Link to comment
Utvara Posted May 19, 2015 Share Posted May 19, 2015 ali breznjev sa revolverom za pojasom, onako otromboljen i nagojen, pravi primer zdravog nacina zivota, redovne jutarnje setnje, ishrane cistom organskom hranom.... :D to sa lovom je tako jednostavno; mali mlitav kurac koji se kompenzuje velikom celicnom puscanom cevi Ja sam uveren da drug TIto nije imao problema sa potencijom. Link to comment
duda Posted May 19, 2015 Share Posted May 19, 2015 meni arame nije jasnoto oko pravila? pretpostavljam da je ona zlotvorka što se slikala pored žirafe, uradila sve po pravilima, tj. verovatno nije išla u krivolov ali, u mojoj peprcepcji te slike, pravila su potpuno nebitna to je horor i zločin, sa pravilima ili bez njih Link to comment
Meazza Posted May 19, 2015 Share Posted May 19, 2015 a sto bi mu pravio odstupnicu? bolje probaj da je napravis toniju. Pa ne znam kako sa eticke strane moze da se napadne Tonijev stav da je ubijanje iz zabave pogresno. Link to comment
levi Posted May 19, 2015 Share Posted May 19, 2015 Jako je vazno da se naglasi da se misli na ubijanje iz zabave (sporta) kao primarnog motiva. Mislim da se tu ne razumete sasvim sa aramom. Dakle, odrzavanje ravnoteze i otklanjanje opasnosti tu ne spadaju. Pretpostavka je da niko ovde ne mora da lovi meso za ručak. Svi lovci i ribolovci koje poznajemo ubijaju radi ubijanja, iz zadovoljstva Ja to laički kažem psihopate, ne zamerite, ne umem bolje da se izrazim Link to comment
Sestre Bronte Posted May 19, 2015 Share Posted May 19, 2015 kad smo već kod lova, je l' istina da su poljaci pojeli labudove po uk Link to comment
Utvara Posted May 19, 2015 Share Posted May 19, 2015 kad smo već kod lova, je l' istina da su poljaci pojeli labudove po uk Jeste, istina je. Pojedoše nesrećnici i beskućnici poljski i litvanski, a labudovi u UK su zaštićeni kraljevskim dekretom. I kod mene ove godine romi/cigani pojedoše sve divlje patke. I ovo je za DOOM topik...Nisu prošle godine, pretprošle, nađoše baš ove. Udarila kriza, šta li. I onaj što je gajio guske na Savi je likvidirao jato, ostalo ih je vrlo malo. Cigani su dokosurili ove divlje patke, prodavali sve po pijacama ove zime. Link to comment
nenad Posted May 19, 2015 Share Posted May 19, 2015 Pa ne znam kako sa eticke strane moze da se napadne Tonijev stav da je ubijanje iz zabave pogresno. a ti probaj sa stavom da su svi lovci i ribolovci smradovi. meni samo nije jasno zasto aram pokusava da raspravlja sa covekom koji je u stanju tako nesto da napise. Link to comment
Muwan Posted May 19, 2015 Share Posted May 19, 2015 (edited) Edited May 19, 2015 by beowl Link to comment
ToniAdams Posted May 19, 2015 Share Posted May 19, 2015 a ti probaj sa stavom da su svi lovci i ribolovci smradovi. meni samo nije jasno zasto aram pokusava da raspravlja sa covekom koji je u stanju tako nesto da napise. ribolovce si ti dodao. nebitno, ne znam da li pripadas nekoj od te dve grupe, ali sam sasvim siguran da si smrad :) Link to comment
Sestre Bronte Posted May 19, 2015 Share Posted May 19, 2015 Jeste, istina je. Pojedoše nesrećnici i beskućnici poljski i litvanski, a labudovi u UK su zaštićeni kraljevskim dekretom. I kod mene ove godine romi/cigani pojedoše sve divlje patke. I ovo je za DOOM topik...Nisu prošle godine, pretprošle, nađoše baš ove. Udarila kriza, šta li. I onaj što je gajio guske na Savi je likvidirao jato, ostalo ih je vrlo malo. Cigani su dokosurili ove divlje patke, prodavali sve po pijacama ove zime. to mi pričao jedan ujka, u nirnbergu na sastanku sa nekim poljacima, kaže, jeba te bog sve im labudove izeli gleda u njih i plače od smeha onda kaže, a to sve kraljičino u pizdu lipu morali smo da prekinemo sastanak, poljaci nas gledaju k'o da smo ludi, što smo za tamošnje okruženje svakako bili Link to comment
Caligula Posted May 19, 2015 Share Posted May 19, 2015 @toni ovaj, ne znam kako to pazljivije da ti kazem - to je budalastina. jednog jedinog lovca sam zaista dobro poznavao u zivotu, svog pokojnog ujaka. redovno je isao u lov, a za tih dvadesetak godina znam da je ubio jednu lisicu, u tetkinom dvoristu, desetak zeceva i fazana i jednu divlju svinju. nikad nije ubio srnu ni jelena, ali je zato bar 5-6 puta u toku zime, kad se sve zaledi pa ne mogu da dodju do hrane, isao u sumu da ih hrani. Ja sam znao jednog lovca koji nikada nije ubio zivotinju. Nije ni pusku nosio, niti je trazio i isterivao divljac po sumi, nije ni lovackog psa imao, macku su kuci drzali. Zapravo, mislim da nije ni bio lovac. Sa druge strane, ici u sumu i iz zabave prekracivati zivote nekim slobodnim stvorenjima svakako podrazumeva neki bag u glavi, narocito u ovo osvesceno doba sa friziderima punim mesa po supermarketima. Pa Kinik je lovac, majku mu, treba li dalje objasnjavati. Link to comment
aram Posted May 19, 2015 Share Posted May 19, 2015 meni arame nije jasnoto oko pravila? pretpostavljam da je ona zlotvorka što se slikala pored žirafe, uradila sve po pravilima, tj. verovatno nije išla u krivolov ali, u mojoj peprcepcji te slike, pravila su potpuno nebitna to je horor i zločin, sa pravilima ili bez njih e to stvarno ne znam sigurno i slazem se s tobom tu. opet, verovatno da ima africkih zemalja gde je to legalno. ja govorim o nasim lovcima i lovackim udruzenjima. i o stavu: To su uglavnom lobotomirana neempaticna govna, barem iz mog iskustva sa lovcima iz sire okoline. Mogu da se zakunem da ubijaju zivotinje zato sto je kaznjivo ubijati ljude. Link to comment
Recommended Posts