Pontijak Posted May 19, 2015 Share Posted May 19, 2015 (edited) vozis punta, a? talijanskog? to je zato sto imas mali i mlitav kurac. al dobro, zamisli tek da vozis nesto vece... ne ne ne arame, ne ide to tako, sto vazi za dugu celicnu puscanu cev isto vazi i za duzinu haube i jacinu motora, dakle cim vozi puntica nema covek potrebe da to kompenzuje jakom kubikazom i markom automobila :P napomena: moje poredjenje je bilo zasnovano gledanjem fotografije breznjeva i broza i pripadajucih im dvorjana Edited May 19, 2015 by Pontijak Link to comment
Desmond Bojčinski Posted May 19, 2015 Share Posted May 19, 2015 vozis punta, a? talijanskog? to je zato sto imas mali i mlitav kurac. al dobro, zamisli tek da vozis nesto vece... Samo bih se pokopao kad bih rekao da je jedini izbor auta bila slabost na Moniku Beluči, ali bolje da ćutim i brzo editujem, jel da? Malko me uhvatiste spuštenih gaća i pišem ostrašćeno, ono sa automobilma bi bila paralela sa zabranom oružija, invertna teza(da ne kažem sranjopisanije) bi bilo tačnije da sam pisao o impotentnim vlasnicima i vozačima četvorotočkašnih mašina za ubijanje Link to comment
Pontijak Posted May 19, 2015 Share Posted May 19, 2015 (edited) ne ne ne arame, ne ide to tako, sto vazi za dugu celicnu puscanu cev isto vazi i za duzinu haube i jacinu motora, dakle cim vozi puntica nema covek potrebe da to kompenzuje jakom kubikazom i markom automobila :P napomena: moje poredjenje je bilo zasnovano gledanjem fotografije breznjeva i broza i pripadajucih im dvorjana ono sa automobilma bi bila paralela sa zabranom oružija, invertna teza(da ne kažem sranjopisanije) bi bilo tačnije da sam pisao o impotentnim vlasnicima i vozačima četvorotočkašnih mašina za ubijanje moram ponovo: moje poredjenje je bilo inspirisano pomenutim lovcima na fotografiji :) koji su pritom ludovali za kadilacima, rolsevima, pulman mercedesima itd. sto lepo pokriva i celicne cevi marke holand i holand a i jake automobile dugackih hauba :D Edited May 19, 2015 by Pontijak Link to comment
Desmond Bojčinski Posted May 19, 2015 Share Posted May 19, 2015 (edited) ^ nema ljutiš, evo priznajem, na zecove pucam iz krateža isključivo i punta na gas vozim Edited May 19, 2015 by desboj Link to comment
Pontijak Posted May 19, 2015 Share Posted May 19, 2015 a sto se ti brecas toliko? ima li te na fotografiji pored breznjeva i tita? pretpostavljam da te nema pa ne znam sto si se nasao forumski pogodjen :) Link to comment
ToniAdams Posted May 19, 2015 Share Posted May 19, 2015 sto stavljas research koji je bio pre ovog koji ja referisem? valjda treba da stavis neki sto se pojavio posle ovog, kao demanti . ma bzvz, polusala. Link to comment
ToniAdams Posted May 19, 2015 Share Posted May 19, 2015 (edited) duvajte ga, licimuri. zasto? evo ja recimo neko vreme ne jedem meso. jel sad ok da mi budu oni koji love zbog sporta i trofeja ogavni? Edited May 19, 2015 by ToniAdams Link to comment
aram Posted May 19, 2015 Share Posted May 19, 2015 (edited) nije :) ok, editovao si, ali i dalje je odgovor isti. potpuno je nebitno iz kog razloga neko lovi (a slozicemo se valjda da niko danas ne mora da lovi da bi prehranio porodicu) sve dok postuje pravila. Edited May 19, 2015 by aram Link to comment
ToniAdams Posted May 19, 2015 Share Posted May 19, 2015 nije :) ok, editovao si, ali i dalje je odgovor isti. potpuno je nebitno iz kog razloga neko lovi (a slozicemo se valjda da niko danas ne mora da lovi da bi prehranio porodicu) sve dok postuje pravila. boldovano je glupost. zato ti i ja nismo isti :) Link to comment
duda Posted May 19, 2015 Share Posted May 19, 2015 indijanci se lepo izvine životinji koju su namerili da odstreletm a posle održe i neku vrstu opela za istutm izuzetno je bitno iz kog razloga se lovi Link to comment
aram Posted May 19, 2015 Share Posted May 19, 2015 sto je i u redu, svet ne bi podneo teret dva coveka sa prelepim stopalima :D ali i dalje nije ok sve lovce nazivati zlotvorima i ubicama i pretpostavljati da bi, valjda da samo smeju, ubijali i ljude. Link to comment
ToniAdams Posted May 19, 2015 Share Posted May 19, 2015 ja ih samo nazivam smradovima. moze tako? Link to comment
Desmond Bojčinski Posted May 19, 2015 Share Posted May 19, 2015 izuzetno je bitno iz kog razloga se lovi Apsolutno se slažem. Raspamećivanje slonova i belih nosoroga nikako nije isto kao i jamarenje ili lov u strogo kontrolisanim uslovima Link to comment
ToniAdams Posted May 19, 2015 Share Posted May 19, 2015 ajde molim te. zivotinja je zivotinja, a metak je metak, sigurno da nema razlike. ne mozes nazvati losim ljudima te sto prodaju kinezima slonovske koske kao afrodizijak, jos manje reci da vole da ubijaju. Link to comment
Recommended Posts