Ayatollah Posted March 31 Posted March 31 1 hour ago, giuseppe said: Naravno da smo u najmanju ruku nervozni oko svega što se događa u NS: atmosfera je ovde ko u Berlinu 1933, osećaj potpune nemoći i besa, a onda dođete i pričate o sukobima na levici il da li je Čanku mesto na protestu. Every man counts. Ako mislite da će vas ojačati oportunističke krtice u vašim redovima, bez morala i etike, koje su redovni učesnici u najprizemnijoj režimskoj propagandi na najgorem propagadnom kanalu koji postoji, onda ste u debeloj zabludi. Nije baš da je najbitnije koliko vas ima na protestu, već je mnogo bitnije i ko sa vama protestuje, a ovaj zadrigli oportunista je tu ili po zadatku ili iz neke lične koristi ili oba, svakako nije tu zbog toga što je intimno protiv atmosfere linča i da promoviše toleranciju. 8
napadaj Posted March 31 Posted March 31 3 minutes ago, bradilko said: sad sam pogledao malo ovaj portal autonomija. pa to kao analitika, antena m, pobjeda. samo promenis zaglavlje i isti tekstovi i iste njuske. simbioza vucevsko djukanovicevska na delu, beba popovic, cane subotic i ekipa.. ovde fas a negde drugo demokrata i obrnuto. Dragan Bursać tamo nešto smatra.
giuseppe Posted March 31 Posted March 31 Ništa, ja ću da nastavim da idem da bi nas bilo više tamo, jer samo to može da pomogne sada, a ti sedi kod kuće i birkaj. Nije da mogu da zabranim bilo kome da dođe ili ne. 2
bradilko Posted March 31 Posted March 31 Just now, Frile said: samo da si ti nama pametan, pravedan, i na pravoj strani (ne nužno sve tri stvari odjednom) ne znam cemu ovo jer niti znam ko si niti sam ti se ikad obratio u forumskim zivotu. malo se raspitaj ko finansira i ko sta i gde zbori, koga ko brani i podrzava pa se javi. uporedi ove portale pa pricaj. ovako mozes da glumis levicara, demokratu, partizanstinu i vec po izboru. no em je nemoralno em je praznoglavo. no ima. dosta takvih kao sto si ti. zato je i procenat uspesnosti demokratizacije srbije NULA 2
bradilko Posted March 31 Posted March 31 3 minutes ago, napadaj said: Dragan Bursać tamo nešto smatra. bursac je ovde omiljena njuska dps izmecara i pripadajucih satelita. on i pise za ove portale antena m, analitika, pobjeda, aktelno, m portal i slicne djukanovicevske informere. u stvari kad pogledas sve te portale vidis da izgleda postoji samo jedna redakcija. evo sad vidim i autonomija je deo te price
giuseppe Posted March 31 Posted March 31 E drugari, a zašto ste kod kuće? Eno vam istomišljenika pun filozofski faks, ajte tamo blokirajte, šta vam teško? Ili odande kucate priloge za dnevnikov dodatak. 2
Popular Post duda Posted March 31 Popular Post Posted March 31 ovo je (ovde ) postalo tragično baš, mislim, ako se ovde ljudi svađaju oko očiglednih stvari e onda smo u kanalu totalnom to da gruhonjić nije bio niti duhovit niti preterano vispren sa onom izjavom, stoji, ali prosto, nije mesto ovde da se o tome priča i ako vučić podmeće neke svoje na našemtm protestu, pa ne sme se na to nasedati ovde bagra zauzela fakultet, jbt, u nekoj državi bi pala vlada zbog toga jel' treba mafija da nam bira univerzitetske profesore ? trenutno je ovaj aspekt najbitniji, individualni problemi su u ovoj situaciji u drugom planu ovo je tragično šta nam se dešava u zemlji 21
Popular Post radisa Posted March 31 Popular Post Posted March 31 (edited) Sve i da je igrokaz, ovo je sve uzasno opasno po drustvo i odnose... Utvrdjuje se putanja delovanja prema nepodobnima.. Edited March 31 by radisa 14
Djuro Posted March 31 Posted March 31 1 hour ago, precog said: oj srbijo iz tri dela, ponovo ces biti cela. biće q dogodine u ujvideku
morgana Posted March 31 Posted March 31 gruhonjic je sad ustasa i za svog komsiju, pekara i nasilnika iz razreda svoje djece, van pameti je traziti vezu sa sns-om i pretresati mu biografiju. 8 1
Shan Jan Posted March 31 Posted March 31 (edited) Nevezano za ovaj slucaj, vojvodjani ako zele vise autonomije i kontrole nad svojom zivotom moraju da izadju sa platformom decentralizacije cele Srbije. U suprotnom ce svima delovati kao da zele specijalni tretman na osnovu nasledja iz SFRJ. Morao bi se napraviti neki okvir gde bi Nis i njegov deo Srbije imali vise snage da se bore za sebe, pa Kragujevac pa ovi pomoravski gradovi... Sada sve juzno od Beograda propada, svi beze ili u prestonicu ili u inostranstvo i nikog nije briga za to. Edited March 31 by Shan Jan 1
morgana Posted March 31 Posted March 31 (edited) imaju pravo da autonomasku ideju izraze i ovako, to je sasvim legitimno. ne vidim doduse da bi presli cenzus, kako sad stoje stvari ali bez obzira - borba za autonomiju na osnovu nasljedja ili samopercepcije razlicitosti je ok, a ok je i borba za regionalizaciju. nesvidjanje tih opcija je takodje u redu. Edited March 31 by morgana 3
SNARC Posted March 31 Posted March 31 8 minutes ago, Shan Jan said: Nevezano za ovaj slucaj, vojvodjani ako zele vise autonomije i kontrole nad svojom zivotom moraju da izadju sa platformom decentralizacije cele Srbije. U suprotnom ce svima delovati kao da zele specijalni tretman na osnovu nasledja iz SFRJ. Morao bi se napraviti neki okvir gde bi Nis i njegov deo Srbije imali vise snage da se bore za sebe, pa Kragujevac pa ovi pomoravski gradovi... Sada sve juzno od Beograda propada, svi beze ili u prestonicu ili u inostranstvo i nikog nije briga za to. Nema od toga nista..ni u Vojvodini ni u ostatku Srbije.
Shan Jan Posted March 31 Posted March 31 Ma ja samo kazem da ako to treba da dobije podrsku u Srbiji dobice malo sutra ako neki Nis i dalje treba da daje vise novca republici dok mu se stanovnistvo odliva i grad propada jer nema nikakvu ni finansijsku ni politicku snagu u zemlji u kojem je treci grad po velicini. O razlicitosti ne bih... I drugi delovi Srbije imaju razlicitosti, to sto se svi zovu istim narodom to ne menja.
Shan Jan Posted March 31 Posted March 31 1 minute ago, SNARC said: Nema od toga nista..ni u Vojvodini ni u ostatku Srbije. Jasno je to meni. Sigurno ovako autoritatirnoj vlasti ne odgovara decentralizacija. Iako bi to svima pomoglo ukljucijuci i pretrpani Beograd.
Recommended Posts