Jump to content

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Featured Replies

1 hour ago, giuseppe said:

Naravno da smo u najmanju ruku nervozni oko svega što se događa u NS: atmosfera je ovde ko u Berlinu 1933, osećaj potpune nemoći i besa, a onda dođete i pričate o sukobima na levici il da li je Čanku mesto na protestu. Every man counts.

Ako mislite da će vas ojačati oportunističke krtice u vašim redovima, bez morala i etike, koje su redovni učesnici u najprizemnijoj režimskoj propagandi na najgorem propagadnom kanalu koji postoji, onda ste u debeloj zabludi. Nije baš da je najbitnije koliko vas ima na protestu, već je mnogo bitnije i ko sa vama protestuje, a ovaj zadrigli oportunista je tu ili po zadatku ili iz neke lične koristi ili oba, svakako nije tu zbog toga što je intimno protiv atmosfere linča i da promoviše toleranciju.

3 minutes ago, bradilko said:

sad sam pogledao malo ovaj portal autonomija.

pa to kao analitika, antena m, pobjeda. 

samo promenis zaglavlje i isti tekstovi i iste njuske.

simbioza vucevsko djukanovicevska na delu, beba popovic, cane subotic i ekipa..

ovde fas a negde drugo demokrata i obrnuto.

Dragan Bursać tamo nešto smatra. :lolol:

Ništa, ja ću da nastavim da idem da bi nas bilo više tamo, jer samo to može da pomogne sada, a ti sedi kod kuće i birkaj. Nije da mogu da zabranim bilo kome da dođe ili ne.

Just now, Frile said:

samo da si ti nama pametan, pravedan, i na pravoj strani  (ne nužno sve tri stvari odjednom)

ne znam cemu ovo jer niti znam ko si niti sam ti se ikad obratio u forumskim zivotu.

malo se raspitaj ko finansira i ko sta i gde zbori, koga ko brani i podrzava pa se javi.

uporedi ove portale pa pricaj.

ovako mozes da glumis levicara, demokratu,  partizanstinu i vec po izboru. no em je nemoralno em je praznoglavo.

no ima. dosta takvih kao sto si ti. zato je i procenat uspesnosti demokratizacije srbije NULA

3 minutes ago, napadaj said:

Dragan Bursać tamo nešto smatra. :lolol:

bursac je ovde omiljena njuska dps izmecara i pripadajucih satelita.

on i pise za ove portale antena m, analitika, pobjeda, aktelno, m portal i slicne djukanovicevske informere.

u stvari kad pogledas sve te portale vidis da izgleda postoji samo jedna redakcija.

evo sad vidim i autonomija je deo te price

E drugari, a zašto ste kod kuće? Eno vam istomišljenika pun filozofski faks, ajte tamo blokirajte, šta vam teško? Ili odande kucate priloge za dnevnikov dodatak.

• Popular Post

ovo je (ovde ) postalo tragično baš, mislim, ako se ovde ljudi svađaju oko očiglednih stvari e onda smo u kanalu totalnom

to da gruhonjić nije bio niti duhovit niti preterano vispren sa onom izjavom, stoji, ali prosto, nije mesto ovde da se o tome priča

i ako vučić podmeće neke svoje na našemtm protestu, pa ne sme se na to nasedati

ovde bagra zauzela fakultet, jbt, u nekoj državi bi pala vlada zbog toga

jel' treba mafija da nam bira univerzitetske profesore ?

trenutno je ovaj aspekt najbitniji, individualni problemi su u ovoj situaciji u drugom planu

ovo je tragično šta nam se dešava u zemlji 

• Popular Post

Sve i da je igrokaz, ovo je sve uzasno opasno po drustvo i odnose...

Utvrdjuje se putanja delovanja prema nepodobnima.. 

Edited by radisa

1 hour ago, precog said:

oj srbijo iz tri dela, ponovo ces biti cela.

biće q

dogodine u ujvideku :laugh:

gruhonjic je sad ustasa i za svog komsiju, pekara i nasilnika iz razreda svoje djece, van pameti je traziti vezu sa sns-om i pretresati mu biografiju.

Nevezano za ovaj slucaj, vojvodjani ako zele vise autonomije i kontrole nad svojom zivotom moraju da izadju sa platformom decentralizacije cele Srbije. U suprotnom ce svima delovati kao da zele specijalni tretman na osnovu nasledja iz SFRJ. 

Morao bi se napraviti neki okvir gde bi Nis i njegov deo Srbije imali vise snage da se bore za sebe, pa Kragujevac pa ovi pomoravski gradovi... Sada sve juzno od Beograda propada, svi beze ili u prestonicu ili u inostranstvo i nikog nije briga za to.

Edited by Shan Jan

imaju pravo da autonomasku ideju izraze i ovako, to je sasvim legitimno. ne vidim doduse da bi presli cenzus, kako sad stoje stvari ali bez obzira - borba za autonomiju na osnovu nasljedja ili samopercepcije razlicitosti je ok, a ok je i borba za regionalizaciju.

nesvidjanje tih opcija je takodje u redu.

Edited by morgana

8 minutes ago, Shan Jan said:

Nevezano za ovaj slucaj, vojvodjani ako zele vise autonomije i kontrole nad svojom zivotom moraju da izadju sa platformom decentralizacije cele Srbije. U suprotnom ce svima delovati kao da zele specijalni tretman na osnovu nasledja iz SFRJ. 

Morao bi se napraviti neki okvir gde bi Nis i njegov deo Srbije imali vise snage da se bore za sebe, pa Kragujevac pa ovi pomoravski gradovi... Sada sve juzno od Beograda propada, svi beze ili u prestonicu ili u inostranstvo i nikog nije briga za to.

Nema od toga nista..ni u Vojvodini ni u ostatku Srbije.

Ma ja samo kazem da ako to treba da dobije podrsku u Srbiji dobice malo sutra ako neki Nis i dalje treba da daje vise novca republici dok mu se stanovnistvo odliva i grad propada jer nema nikakvu ni finansijsku ni politicku snagu u zemlji u kojem je treci grad po velicini.

O razlicitosti ne bih... I drugi delovi Srbije imaju razlicitosti, to sto se svi zovu istim narodom to ne menja.

1 minute ago, SNARC said:

Nema od toga nista..ni u Vojvodini ni u ostatku Srbije.

Jasno je to meni. Sigurno ovako autoritatirnoj vlasti ne odgovara decentralizacija. Iako bi to svima pomoglo ukljucijuci i pretrpani Beograd.