mackenzie Posted March 20 Posted March 20 Samo smrtna kazna svoj trojici ali prije toga nabiti ih na kolac. Samo reciprocno bez trunke humanizma. 7
Mel Posted March 20 Posted March 20 1 hour ago, Arkadija said: Čitam da je pokojnik bio u zatvoru zbog bačene petarde sa terase, a da su ga prijavili neki roditelji koji su tu u blizini šetali bebu. Dalje piše da je sprovedena istraga kao da se radi i pljački Fort Noxa, da su saslušavani svedoci i tako dalje i tako redom i da je zbog lošeg materijalnog stanja pristao da ide u zatvor na 30 dana , da ne bi platio kaznu od 30.000 dinara. A tamo neki kum, koji vozi pijan i drogiran ispade da nije ni pio , niti je kokain nađen u urinu ozbiljan kokain, nego neki neozbiljan. Da li je sada svima jasno da živimo u Nemačkoj 1933.g ??? Šta još treba da se dogodi????? Nije znao chovek shta mu se desilo, a sudiji koji je ovo uradio zelim da gori u paklu, ali je jasno da je to osoba bez savesti svakako. Od ove vesti mi je bukvalno fizichki loshe. Poshtenije bi bilo da ga je drzava upucala pishtoljem na sred ulice, i to koliko. 8
Arkadija Posted March 20 Posted March 20 Uverena sam da su ovi koji su ga prijavili imali neki konflikt sa njim od ranije, jer da se ne lažemo, u pojedinim delovima grada ne može da se bezbedno izađe na ulicu od bacanja petardi za Novu godinu, pa nešto ne videh da se policija pretrgla hvatajući prestupnike, a ne bi me čudilo ni da je potegnuta neka veza da se sa čičom obračunaju. Da neko pogrešno ne shvati, ne odobravam nikakvo bacanje petardi, ali ovde učinjen prekršaj toliko minoran da ne odgovara kazni koja je odmerena, ni angažovanom državnom aparatu koji je potrošio sate na ovaj slučaj, a ni mestu izvršenja kazne. Zašto mu nije određen društveno koristan rad, čišćenje parka, recimo?
*edited by mod Posted March 20 Posted March 20 1 minute ago, Arkadija said: Uverena sam da su ovi koji su ga prijavili imali neki konflikt sa njim od ranije, jer da se ne lažemo, u pojedinim delovima grada ne može da se bezbedno izađe na ulicu od bacanja petardi za Novu godinu, pa nešto ne videh da se policija pretrgla hvatajući prestupnike, a ne bi me čudilo ni da je potegnuta neka veza da se sa čičom obračunaju. Da neko pogrešno ne shvati, ne odobravam nikakvo bacanje petardi, ali ovde učinjen prekršaj toliko minoran da ne odgovara kazni koja je odmerena, ni angažovanom državnom aparatu koji je potrošio sate na ovaj slučaj, a ni mestu izvršenja kazne. Zašto mu nije određen društveno koristan rad, čišćenje parka, recimo? Verovatno nisu, deluje da su prolazili, pala petarda i prijavili policiji. E sad da li je neka veza ili se pandur zbog bebe dodatno angažovao, ko će ga znati. Toliko je prilika bilo da se spreči ovo i svaka potpuno propuštena. Od toga da prolaznici ili pandur iskuliraju, da ga sudija ili pandur upozore, da plati prvobitnu kaznu od 10.000 ili da ga na prvi znak nasilja izoluju. 3
duda Posted March 20 Posted March 20 Ako su tako nešto uradili, imaće šta da ih progoni do kraja života. Msm ako imaju zrno savesti. O "sistemu" koji ga je u ćeliju smestio sa manijacima, ne bih da trošim reči. I da, jako mi je čudno da neko od 74 godine baca petardu sa terase. Ne znam šta da mislim o tome. 2 1
*edited by mod Posted March 20 Posted March 20 4 minutes ago, dùda said: Ako su tako nešto uradili, imaće šta da ih progoni do kraja života. Msm ako imaju zrno savesti. O "sistemu" koji ga je u ćeliju smestio sa manijacima, ne bih da trošim reči. I da, jako mi je čudno da neko od 74 godine baca petardu sa terase. Ne znam šta da mislim o tome. Pominju se i deca u inostranstvu, pa je čudno da nisu mogli da plate tih 10.000. Doduše stariji ljudi umeju da budu zadrti pa možda i nisu bili u prilici da plate za njega. 1
Tihajeza Posted March 20 Posted March 20 5 minutes ago, dùda said: Ako su tako nešto uradili, imaće šta da ih progoni do kraja života. Msm ako imaju zrno savesti. O "sistemu" koji ga je u ćeliju smestio sa manijacima, ne bih da trošim reči. I da, jako mi je čudno da neko od 74 godine baca petardu sa terase. Ne znam šta da mislim o tome. Bacao unuk, a deda se podmetnuo? 1 3
*edited by mod Posted March 20 Posted March 20 1 minute ago, Tihajeza said: Bacao unuk, a deda se podmetnuo? Još luđe osim ako unuk nema 15+ godina
Popular Post Hamlet Strašni Posted March 20 Popular Post Posted March 20 Gospode Bože šta vi pišete. Jedini problem osim ubica je uprava Padinske skele koja je dopustila da se ovo desi. 11 4
goofs Posted March 20 Posted March 20 Zašto nije dobio nanogicu, zar ne beše neko pravilo pa ljudi preko 70 ne idu u zatvor? 1
Arkadija Posted March 20 Posted March 20 1 minute ago, Hamlet Strašni said: Gospode Bože šta vi pišete. Jedini problem osim ubica je uprava Padinske skele koja je dopustila da se ovo desi. Molim te , samo se sada ti javi da nam objasniš kako je u Srbiji sve po pravu i pravdi. 5 1
Hamlet Strašni Posted March 20 Posted March 20 4 minutes ago, goofs said: Zašto nije dobio nanogicu, zar ne beše neko pravilo pa ljudi preko 70 ne idu u zatvor? Zato sto u prekršajima nema nanogice.
Filozof manijak Posted March 20 Posted March 20 Ne ulazeci u druge aspekte ovog jezivog slučaja, zar ne piše da je nesretni deda, sam odabrao da ne plati kaznu za prekršaj i odleži tih 30k u zatvoru? Po meni, za ovo mora da odgovara komplet uprava Padinjaka 4
Mel Posted March 20 Posted March 20 9 minutes ago, Arkadija said: Molim te , samo se sada ti javi da nam objasniš kako je u Srbiji sve po pravu i pravdi. Kapiram da je poenta da u svakom trenutku u Srbiji sede hiljade ljudi po ovom osnovu.
Moonwalker Posted March 20 Posted March 20 14 minutes ago, Hamlet Strašni said: Gospode Bože šta vi pišete. Jedini problem osim ubica je uprava Padinske skele koja je dopustila da se ovo desi. Ovo sam ja htela da pitam. Zar nije regulisano da se ovi obicni ne mesaju sa psihopatama. Mislim verovatno jeste, ali ko da postuje 1
Recommended Posts