omiljeni Posted August 22, 2023 Posted August 22, 2023 1 hour ago, bags said: Meni ovo bas kasno za taj uzrast. Ja sam bas nekidan pricao sa jos nekim roditeljima i svi se trude da ne pomere puno vreme tokom raspusta. Moj ide recimo oko pola 9 u krevet a ustaje u 7. I tako je kod vecine. Par puta sad kad smo bili kod baba i deda ostajao je do 9 i jednom kad je bilo bas puno dece do pola 10. Kad je skola strogo u 8 je u krevetu a ustaje isto u 7. Slican ritam smo imali i ja i zena kad smo bili tog uzrasta osim mozda stosmo cesce znali ostati do 10 jer su se vise posecivale porodice. PS. Sad ce u treci razred. kod nas je za vreme raspusta baš dosta labavije. napolju ostaju do 22h, pa dok se obavi tuširanje, večera i sve ostalo ne budu u krevetu nikad pre 23h ćerka će sad u predškolsko i ona se oko 23h zakomira. a pre neko veče sam ušao u sobu da pitam butragenja da li želi da pogleda penale kad je igrao partizan. to je već bila skoro ponoć. veče pre toga je isto tako gledao penale mančester siti kad je igrao sa nekima. ujutro buđenje kad ko hoće. obaveze na minimumu. samo trening plivanja. i popodne on mora bar pola sata da čita. jednom nedeljno mu zadamo nešto malo matematike, on to smandrlja za 5 minuta. i juče mu je počeo fudbal posle letnje pauze, ali to nije imao ceo jul i više od pola avgusta. kad krene škola onda se vraćamo u režim spavanje u 21h 4
ultra plasticni Posted August 22, 2023 Posted August 22, 2023 Mene majka dojila sve do 8 razreda osnovne tako da sam obrni-okreni morao da budem doma najkasnije do 20 sati i onda sta cu uzmem internet i gledam klanja po Iraku, anal silovanja su mi vrlo brzo dosadila, izguram nekako, ono, bukvalno na jedvite jade do 22 i onda budjenje u 6, naspavan i odmoran, spreman za nove radne pobede. Kad malo bolje razmislim cela generacija je bila takva sem par kukolja koji su igrali fudbal na male golice pazi sad do 24. Prosto uzas od njih 3
Valk Posted August 22, 2023 Posted August 22, 2023 4 hours ago, bags said: Meni ovo bas kasno za taj uzrast. Bečlije, preterano ste disciplinovani.
Popular Post gospa buba Posted August 22, 2023 Popular Post Posted August 22, 2023 6 hours ago, extragluv said: ne, na marsu zivim. i pre bih uzeo tu razularenu decu koja bleje do 1 nego buku sa splavova npr. ako vec govorimo o zagadjenjima shto se svega tiche, mi smo kao neki lazni mediteran u vechnoj laznoj sezoni, nasha ekonomija i mi lichno ne zivimo od turizma, zabave i mocnog zivota (dobro, razumem, protok 'opasnih' materija jeste nasha ekonomija), pa da treba specijalno da trpimo. a osoba koja mora da ustane ujutro da zaradi za zivot, od pekara do uchitelljice i sve shto stane izmedju, nije na ceni i njeno se ne broji nikako, nego smarachi smetaju im mladi. tu se malno neke stvari meshaju. 16 1
bags Posted August 22, 2023 Posted August 22, 2023 1 hour ago, Valkyrie said: Bečlije, preterano ste disciplinovani. I ti si kulturna. Nasi roditelji upotrebljavaju mnogo teze termine.
Amos Posted August 22, 2023 Posted August 22, 2023 1 hour ago, Valkyrie said: Bečlije, preterano ste disciplinovani. Ne znaš ti šta je bečka baba posle 11PM. To se dolazi na vrata zbog glasnog hodanja, kamoli da joj neko vrišti pod prozor. 1 2 2
gospa buba Posted August 22, 2023 Posted August 22, 2023 kako se mladi zabavljaju u carstvujushchoj vijeni?
radisa Posted August 22, 2023 Posted August 22, 2023 10 minutes ago, gospa buba said: kako se mladi zabavljaju u carstvujushchoj vijeni? Tamo nema mladih... 3 5
bags Posted August 22, 2023 Posted August 22, 2023 18 minutes ago, gospa buba said: kako se mladi zabavljaju u carstvujushchoj vijeni? Koje godine te zanimaju ?
francuski sobar Posted August 22, 2023 Posted August 22, 2023 gde no đani no parti i ostali sviraju kad sviraju jel imaju neke naše suburbije
Popular Post slepa živana Posted August 22, 2023 Popular Post Posted August 22, 2023 4 hours ago, ultra plasticni said: Mene majka dojila sve do 8 razreda osnovne tako da sam obrni-okreni morao da budem doma najkasnije do 20 sati i onda sta cu uzmem internet i gledam klanja po Iraku, anal silovanja su mi vrlo brzo dosadila, izguram nekako, ono, bukvalno na jedvite jade do 22 i onda budjenje u 6, naspavan i odmoran, spreman za nove radne pobede. Kad malo bolje razmislim cela generacija je bila takva sem par kukolja koji su igrali fudbal na male golice pazi sad do 24. Prosto uzas od njih blago tebi. ja svojoj majci nikada nisam oprostila što me jednom u petom razredu nije probudila u 22 da gledam novu epizodu dinastije. verovatno je bila pomerena zbog neke utakmice ili nešto... kada sam se probudila i shvatila da je svanulo, osetila sam takav jad da sam proklela i majku i život svoj. sad živimo u prokletstvu. 17 1
Кристофер Лумумбо Posted August 22, 2023 Posted August 22, 2023 6 hours ago, omiljeni said: kod nas je za vreme raspusta baš dosta labavije. napolju ostaju do 22h, pa dok se obavi tuširanje, večera i sve ostalo ne budu u krevetu nikad pre 23h ćerka će sad u predškolsko i ona se oko 23h zakomira. a pre neko veče sam ušao u sobu da pitam butragenja da li želi da pogleda penale kad je igrao partizan. to je već bila skoro ponoć. veče pre toga je isto tako gledao penale mančester siti kad je igrao sa nekima. ujutro buđenje kad ko hoće. obaveze na minimumu. samo trening plivanja. i popodne on mora bar pola sata da čita. jednom nedeljno mu zadamo nešto malo matematike, on to smandrlja za 5 minuta. i juče mu je počeo fudbal posle letnje pauze, ali to nije imao ceo jul i više od pola avgusta. kad krene škola onda se vraćamo u režim spavanje u 21h Kod mene sve isto samo sto se rezim spavanja ne vraca na 21, navikla je da lezi kasnije, a takav sam bio i ja.
renne Posted August 24, 2023 Posted August 24, 2023 Quote LIFT OTKINUO GLAVU RADNIKU U SKUPŠTINI! Užas u Beogradu: Muškarac nastradao dok je popravljao lift 6
Recommended Posts