Patty Lee Posted July 31, 2023 Posted July 31, 2023 (edited) Pa Choda, bff Bake Praseta (I know, I know, jbg…) očekivanja i treba da budu na minimumu… Edited July 31, 2023 by Patty Lee
Patty Lee Posted July 31, 2023 Posted July 31, 2023 Isuse Hriste sad sam pogledala klip pa on SAM KAŽE “ej ja sam Choda imam milion subskrajbera kako ne znaš Choda & Baka Prase???” Degenerik. Srećom mali je pametan pa je pobegao. 4
pt 2.0 Posted July 31, 2023 Posted July 31, 2023 50 minutes ago, Leia said: To neko shaljenje Kakva jebena bizgovcina Prva misao: Nasilje jeste rešenje. Druga misao - Fijuuuuuuuuu! (vizuelizacija Chodine glave kako leti u stranu nakon što mu je pulnuta šamarčina) Treća misao: Mali je car - obožavam ovakvu decu. 2
Patty Lee Posted July 31, 2023 Posted July 31, 2023 13 minutes ago, foto said: stejdzovano Mali je sladak kao vanilica i zahtevam da mu se prizna da je pametno odreagovao. 1 1
Djuro Posted August 1, 2023 Posted August 1, 2023 “Zvezdan Terzić, direktor fudbalskog kluba „Crvena zvezda“, danas je u Višem sudu u Beogradu oslobođen optužbi da je nezakonito prisvajao novac od prodaje fudbalera OFK Beograda. Suđenje je trajalo 12 godina tokom kojih su zastarile dve od tri tačke optužnice, pa se Terziću na kraju sudilo samo za malverzacije prilikom prodaje Branislava Ivanovića moskovskoj „Lokomotivi“ 2006. godine.” Pozz 6 1
Mil@n Posted August 1, 2023 Posted August 1, 2023 20 minutes ago, Djuro said: “Zvezdan Terzić, direktor fudbalskog kluba „Crvena zvezda“, danas je u Višem sudu u Beogradu oslobođen optužbi da je nezakonito prisvajao novac od prodaje fudbalera OFK Beograda. Suđenje je trajalo 12 godina tokom kojih su zastarile dve od tri tačke optužnice, pa se Terziću na kraju sudilo samo za malverzacije prilikom prodaje Branislava Ivanovića moskovskoj „Lokomotivi“ 2006. godine.” Pozz Znao sam da je nevin!!! Sad ću opet na stadion ❤️ 1
Ras Posted August 1, 2023 Posted August 1, 2023 Pri tom je sam Terzić izjavio da zaslužuje orden, a ne da mu se sudi.
Filozof manijak Posted August 1, 2023 Posted August 1, 2023 Niko nije dobio orden bez zasluge. Neimenovani mafijaš nakon vesti o ubistvu Opačića
Djuro Posted August 1, 2023 Posted August 1, 2023 Po podizanju optuznice, odreagovao je poput svakog nevinog coveka: napustio je zemlju i sakrio se na dve godine. 2 4
napadaj Posted August 1, 2023 Posted August 1, 2023 (edited) "Bio sam nešto van Beograda..." Edited August 1, 2023 by napadaj 1 2
Recommended Posts