Jump to content

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Featured Replies

To neko shaljenje :puke: Kakva jebena bizgovcina

Pa Choda, bff Bake Praseta (I know, I know, jbg…) očekivanja i treba da budu na minimumu…

Edited by Patty Lee

"Ali, čekaj, ja sam poznat, majke mi"

Isuse Hriste sad sam pogledala klip pa on SAM KAŽE “ej ja sam Choda imam milion subskrajbera kako ne znaš Choda & Baka Prase???”

the naked gun facepalm GIF

Degenerik.

Srećom mali je pametan pa je pobegao.

50 minutes ago, Leia said:

To neko shaljenje :puke: Kakva jebena bizgovcina

Prva misao: Nasilje jeste rešenje.

Druga misao - Fijuuuuuuuuu! (vizuelizacija Chodine glave kako leti u stranu nakon što mu je pulnuta šamarčina)

Treća misao: Mali je car - obožavam ovakvu decu.

stejdzovano

13 minutes ago, foto said:

stejdzovano

Mali je sladak kao vanilica i zahtevam da mu se prizna da je pametno odreagovao. :mad: 

Fejk ko Choda, ovaj kuća :covid19:

“Zvezdan Terzić, direktor fudbalskog kluba „Crvena zvezda“, danas je u Višem sudu u Beogradu oslobođen optužbi da je nezakonito prisvajao novac od prodaje fudbalera OFK Beograda. Suđenje je trajalo 12 godina tokom kojih su zastarile dve od tri tačke optužnice, pa se Terziću na kraju sudilo samo za malverzacije prilikom prodaje Branislava Ivanovića moskovskoj „Lokomotivi“ 2006. godine.”

Pozz

sprdnja od drzave.

20 minutes ago, Djuro said:

“Zvezdan Terzić, direktor fudbalskog kluba „Crvena zvezda“, danas je u Višem sudu u Beogradu oslobođen optužbi da je nezakonito prisvajao novac od prodaje fudbalera OFK Beograda. Suđenje je trajalo 12 godina tokom kojih su zastarile dve od tri tačke optužnice, pa se Terziću na kraju sudilo samo za malverzacije prilikom prodaje Branislava Ivanovića moskovskoj „Lokomotivi“ 2006. godine.”

Pozz

Znao sam da je nevin!!! 

Sad ću opet na stadion  ❤️

Pri tom je sam Terzić izjavio da zaslužuje orden, a ne da mu se sudi.

Niko nije dobio orden bez zasluge.

Neimenovani mafijaš nakon vesti o ubistvu Opačića

Po podizanju optuznice, odreagovao je poput svakog nevinog coveka:

napustio je zemlju i sakrio se na dve godine. 

:covid19:

"Bio sam nešto van Beograda..." :lolol:

Edited by napadaj