Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted
9 hours ago, pt 2.0 said:

Godišnji samit ne-seks-pre-braka sledbenica (i verovatno sledbenika).

Sad kontam da su nam one sledeće… 

ili oni ili klececi molitelji za cednost zena, po poljsko-hrvatskom modelu

• Haha 1
  • Replies 41.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

966

• radisa

818

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ili oni ili klececi molitelji za cednost zena, po poljsko-hrvatskom modelu

to, neka bude mnogo mushkaraca i neka se bash ludiraju, da im gospod neshto da, nema lepshe slike usvijet [emoji38]ol: :isuse:

sent from my not bubamoto

Posted
9 minutes ago, gospa buba said:

to, neka bude mnogo mushkaraca i neka se bash ludiraju, da im gospod neshto da, nema lepshe slike usvijet emoji38.pngol: :isuse:

sve go mali radojica

Posted

sve go mali radojica
josh i go da bude, ihaaaj [emoji38]ol:

• Haha 4
Posted

ovde ne moraju ni da se ludiraju, ušli su već u vrh države i crkve. ovo više ne organizuju neki opskurni desničari i raspop Antonije nego grad i spc

• +1 2
Posted
1 hour ago, morgana said:

sve go mali radojica

ali tehničar ☝️

• Haha 4
Posted
ovde ne moraju ni da se ludiraju, ušli su već u vrh države i crkve. ovo više ne organizuju neki opskurni desničari i raspop Antonije nego grad i spc
i spc i grad se ce suochiti sa jednim 'ne seri pope' onog chasa kad predju crtu za koju su malo zaboravili gde je unsure.gif

a blizu im je, mogli su malo sporije da zaborave 45tu, kojom prigodom nisu najebali shto su mirisali ljubichice dry.png

kod nas se sve brzo zaboravlja, i nikad potpuno zaboravlja, otud i ta interesantna dinamika rolleyes.gif

Sent from my RMX3710 using Tapatalk

• +1 3
Posted (edited)

Da ne plašim nikoga, ali s obzirom na kom nivou su oni koji ovo organizuju, ne bi me iznenadilo ni da je ovo samo najava pokušaja zabrane abortusa i kod nas, verovatno se veruje da je to najlakši način da se poveća natalitet, ali i stavi pod cvršću kontrolu ženska populacija.

Edited by Jeremija
  • +1 5
Posted (edited)

Sad cemo jos manje jebati, ne moze ovaj narod vise ovo da izdrzi :dry:

Edited by Plajvi
  • Haha 2
Posted
19 hours ago, Plajvi said:

Sad cemo jos manje jebati, ne moze ovaj narod vise ovo da izdrzi :dry:

Mozda ćemo manje mi jebati, ali ce zato nas nastaviti sve jače da jebu... Eno i Ćuti Jovanov objasnio™ da ce da ga jebe, a tek kako ćemo mi ostali biti jebani, ne mogu ni da zamislim...

• Redoran locked this topic
Posted

Tema se privremeno zaključava usled otvaranja posebne teme o današnjoj tragediji u “Ribnikaru”.

• Tpojka unlocked and locked this topic
  • Tpojka unlocked this topic
  • Tpojka locked this topic
Posted

Ja naivan mislio ovaj skot samo ucestvovao u zadruzi, kad ono ladno edukuje na TV-u :isuse:

Posted
1 minute ago, Lancia said:

Ja naivan mislio ovaj skot samo ucestvovao u zadruzi, kad ono ladno edukuje na TV-u :isuse:

Ima emisiju (doduse, ne na glavnom Pinku, nego na nekoj sporednoj Red televiziji) koja se zove Bajke iz podzemlja

Posted
Just now, Lezilebovich said:

Ima emisiju (doduse, ne na glavnom Pinku, nego na nekoj sporednoj Red televiziji) koja se zove Bajke iz podzemlja

Ne znam sta da kazem.

• +1 1
Posted

16. femicid ove godine 

Tri muškarca isprebijala ženu do smrti.

Oni se sumnjiče da su sinoć u domaćinstvu M. Đ. zadali više udaraca po glavi i telu pedesetjednogodišnjoj ženi sa kojom je on bio u emotivnoj vezi.

https://www.danas.rs/vesti/drustvo/ubijena-zena-u-cicevcu-uhapsene-tri-osobe/

+

Lik tukao devojku lopatom 

Nasilničko ponašanje, kako piše Telegraf.rs, nastavio je i u stanici policije kada je rekao da će uraditi isto što i dečak sa Vračara. 

https://www.021.rs/story/Info/Srbija/340150/Lopatom-tukao-devojku-na-pumpi-pa-policajca-pa-u-stanici-pretio-masovnom-pucnjavom-i-Belivukom.html

• Tužno 5