morgana Posted April 30, 2023 Posted April 30, 2023 9 hours ago, pt 2.0 said: Godišnji samit ne-seks-pre-braka sledbenica (i verovatno sledbenika). Sad kontam da su nam one sledeće… ili oni ili klececi molitelji za cednost zena, po poljsko-hrvatskom modelu 1
gospa buba Posted April 30, 2023 Posted April 30, 2023 ili oni ili klececi molitelji za cednost zena, po poljsko-hrvatskom modelu to, neka bude mnogo mushkaraca i neka se bash ludiraju, da im gospod neshto da, nema lepshe slike usvijet [emoji38]ol: sent from my not bubamoto
morgana Posted April 30, 2023 Posted April 30, 2023 9 minutes ago, gospa buba said: to, neka bude mnogo mushkaraca i neka se bash ludiraju, da im gospod neshto da, nema lepshe slike usvijet ol: sent from my not bubamoto sve go mali radojica
gospa buba Posted April 30, 2023 Posted April 30, 2023 sve go mali radojicajosh i go da bude, ihaaaj [emoji38]ol:sent from my not bubamoto 4
levi Posted April 30, 2023 Posted April 30, 2023 ovde ne moraju ni da se ludiraju, ušli su već u vrh države i crkve. ovo više ne organizuju neki opskurni desničari i raspop Antonije nego grad i spc 2
Reaktor Posted April 30, 2023 Posted April 30, 2023 1 hour ago, morgana said: sve go mali radojica ali tehničar ☝️ 4
gospa buba Posted April 30, 2023 Posted April 30, 2023 ovde ne moraju ni da se ludiraju, ušli su već u vrh države i crkve. ovo više ne organizuju neki opskurni desničari i raspop Antonije nego grad i spci spc i grad se ce suochiti sa jednim 'ne seri pope' onog chasa kad predju crtu za koju su malo zaboravili gde je a blizu im je, mogli su malo sporije da zaborave 45tu, kojom prigodom nisu najebali shto su mirisali ljubichice kod nas se sve brzo zaboravlja, i nikad potpuno zaboravlja, otud i ta interesantna dinamika Sent from my RMX3710 using Tapatalk 3
Jeremija Posted April 30, 2023 Posted April 30, 2023 (edited) Da ne plašim nikoga, ali s obzirom na kom nivou su oni koji ovo organizuju, ne bi me iznenadilo ni da je ovo samo najava pokušaja zabrane abortusa i kod nas, verovatno se veruje da je to najlakši način da se poveća natalitet, ali i stavi pod cvršću kontrolu ženska populacija. Edited April 30, 2023 by Jeremija 5
Ratamahatta Posted April 30, 2023 Posted April 30, 2023 (edited) Sad cemo jos manje jebati, ne moze ovaj narod vise ovo da izdrzi Edited April 30, 2023 by Plajvi 2
radisa Posted May 1, 2023 Posted May 1, 2023 19 hours ago, Plajvi said: Sad cemo jos manje jebati, ne moze ovaj narod vise ovo da izdrzi Mozda ćemo manje mi jebati, ali ce zato nas nastaviti sve jače da jebu... Eno i Ćuti Jovanov objasnio™ da ce da ga jebe, a tek kako ćemo mi ostali biti jebani, ne mogu ni da zamislim...
Redoran Posted May 3, 2023 Posted May 3, 2023 Tema se privremeno zaključava usled otvaranja posebne teme o današnjoj tragediji u “Ribnikaru”.
Lancia Posted May 9, 2023 Posted May 9, 2023 Ja naivan mislio ovaj skot samo ucestvovao u zadruzi, kad ono ladno edukuje na TV-u
Lezilebovich Posted May 9, 2023 Posted May 9, 2023 1 minute ago, Lancia said: Ja naivan mislio ovaj skot samo ucestvovao u zadruzi, kad ono ladno edukuje na TV-u Ima emisiju (doduse, ne na glavnom Pinku, nego na nekoj sporednoj Red televiziji) koja se zove Bajke iz podzemlja
Lancia Posted May 9, 2023 Posted May 9, 2023 Just now, Lezilebovich said: Ima emisiju (doduse, ne na glavnom Pinku, nego na nekoj sporednoj Red televiziji) koja se zove Bajke iz podzemlja Ne znam sta da kazem. 1
Taihoskopija Posted May 9, 2023 Posted May 9, 2023 16. femicid ove godine Tri muškarca isprebijala ženu do smrti. Oni se sumnjiče da su sinoć u domaćinstvu M. Đ. zadali više udaraca po glavi i telu pedesetjednogodišnjoj ženi sa kojom je on bio u emotivnoj vezi. https://www.danas.rs/vesti/drustvo/ubijena-zena-u-cicevcu-uhapsene-tri-osobe/ + Lik tukao devojku lopatom Nasilničko ponašanje, kako piše Telegraf.rs, nastavio je i u stanici policije kada je rekao da će uraditi isto što i dečak sa Vračara. https://www.021.rs/story/Info/Srbija/340150/Lopatom-tukao-devojku-na-pumpi-pa-policajca-pa-u-stanici-pretio-masovnom-pucnjavom-i-Belivukom.html 5
Recommended Posts