Popular Post napadaj Posted March 26, 2023 Popular Post Posted March 26, 2023 (edited) Sam pao, sam se ubio. Debilčina bezobrazna. Komentari šou "Naše će sjene hodati po Beču, naručivati za dostavu, plašiti goveda!!" Edited March 26, 2023 by napadaj 14
ragasto Posted March 26, 2023 Posted March 26, 2023 Go to the police before it gets too late. Do not take this lightly please. These fascists are ready for anything! 4
pt 2.0 Posted March 26, 2023 Posted March 26, 2023 (edited) Ginter saga se nastavlja. Smarao je bečku policiju, ovi mu odgovorili u thread-u da se prijave ne rade putem tvitera. Lik je razorno glup i naporan… ovo stvarno nije za DOOM nego za Tupana godine. Edited March 26, 2023 by pt 2.0 2 5
Popular Post Ros Posted March 26, 2023 Popular Post Posted March 26, 2023 neko je valjda stavio nekog audija po super ceni, sa gunterovim brojem telefona 2 14
Ros Posted March 26, 2023 Posted March 26, 2023 1 hour ago, JozoMujica said: Sve ok, postavio sam ja juce na dnevnog tupana, ali kako se stvari razvijaju, ovo sve treba na laugh, kakav crni doom. može i extra topik “jadi mladog guntera” i sličnih likova 2
JozoMujica Posted March 26, 2023 Posted March 26, 2023 Just now, Ros said: može i extra topik “jadi mladog guntera” i sličnih likova Koliko vidim pridružio mu se i onaj advokat degen što pravi spiskove ruskih saradnika u Srbiji. I on prodaje Audi-ja. 4
Popular Post Hamlet Strašni Posted March 26, 2023 Popular Post Posted March 26, 2023 Ја сам упознао Гинтера пре скоро 30 година на неком скупу подмладака политичких организација. Чак ми је и у кући био када је делегација те организације посећивала студентски протест 96/97 године. Иначе, Карл Билт је својевремено био председник те организације, а ако се не варам и Гинтер је био. Од самог почетка је био србоскептичан, да се благо изразим, али је био врло пристојан у опхођењу. Моја мајка се и даље сећа како је скоро стао мирно да је поздрави - у најбољем мителојропа стилу. Био је приличнои импресиониран КуК дипломом бечког медицинског факултета маминог деде коју је видео на зиду и изненађен неким старим намештајем мојих КуК предака. Коментар нас из Србије на његово изненађење је био - очекивао је коже на поду пећине. Још једна ствар за коју ми се чини да је доста формирала његов став према животу је да му је деда био заробљен или чак нестао у СССР у периоду 41-45. Имао је изразито благонаклон став према ликовима из младежи ХДЗ а јако је сумњичав био према нама из ДС. Нешто ми је рекао у стилу, ти си симпатичан па си оставио добар утисак на људе, али остаје још да се види какве су ваше праве намере. Елем, то ми је како маторим, обајснило многе ствари. ХДЗ је по дифолту ок, а ДС је сумњив, искључиво по земљи порекла. И после то га људи са таквим ставовима долазе на одговорна места и формирају националне интересе својих земаља и на основу предрасуда које имају од младости. 6 12 1
Mel Posted March 26, 2023 Posted March 26, 2023 5 minutes ago, Hamlet Strašni said: ХДЗ је по дифолту ок, а ДС је сумњив, искључиво по земљи порекла. И после то га људи са таквим ставовима долазе на одговорна места и формирају националне интересе својих земаља и на основу предрасуда које имају од младости. A kakve pa predrasude ocekujemo od potomaka ljudi iz Hitlerove domovine? Valjda ovakvih ocekujemo i da ima ko sase... Ne samo njih svakako, ali nista retko. Nego, posto ja ne pratim ovo nista, jel on neki politicar a pritomi i skreno retke ili o cemu se radi? Kakve dostave itd?
Hamlet Strašni Posted March 26, 2023 Posted March 26, 2023 5 minutes ago, Mel said: A kakve pa predrasude ocekujemo od potomaka ljudi iz Hitlerove domovine? Valjda ovakvih ocekujemo i da ima ko sase... Ne samo njih svakako, ali nista retko. Nego, posto ja ne pratim ovo nista, jel on neki politicar a pritomi i skreno retke ili o cemu se radi? Kakve dostave itd? Био је у омладини неке конзервативне омладине из Аустрије. Нпр. AG се зову. Ту су били, млади конзервативци из ВБ, ЦДУ/ЦСУ, Нова демократије из Грчке, ПП из Шпаније, ХДЗ... После тога се бавио неком комбинацијом политике, привреде и лобирања по бившим КуК територијама у ЈИ Европи. 2
ronin Posted March 26, 2023 Posted March 26, 2023 A koja je priča za onog mentola advokata što je istripovao da će da uhapsi Putina? Kako se ta spodoba pojavila?
Popular Post Valk Posted March 26, 2023 Popular Post Posted March 26, 2023 43 minutes ago, Hamlet Strašni said: деда био заробљен или чак нестао у СССР у периоду 41-45. 2 1 17
Hamlet Strašni Posted March 26, 2023 Posted March 26, 2023 32 minutes ago, Valkyrie said: Nema više da se nadje prigodna pesmica o dedama na YT, a rado bih je postavio…
pt 2.0 Posted March 26, 2023 Posted March 26, 2023 @Hamlet Strašni užasi partijskog života. meni tvoj stari poznanik gintić deluje kao očigledan glupak i očigledan faš. 6
Recommended Posts