ToniAdams Posted March 23, 2023 Posted March 23, 2023 25 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: ne, vi ste(smo) civilitm al nije baš pametno ići npr u 21om u partizanovom dresu, a u 45om u zvezdinom a što bi i nosio?! Dok sam još povremeno i išo na tekme, na jugu je bila redovna ekipa iz 21. i niko nikad nije imao probleme, bilo je čak i pošalica, recimo neke 97. protiv Obilića kad smo pevali ortaku iz lamele a koji je za njih igrao "Litera Ivan, jedan je Litera Ivan".
kud u maglu Simoviću Posted March 23, 2023 Posted March 23, 2023 ma to divljanje je eksplodiralo dvehiljaditih posle ubistva na onom derbiju(mislim da se momak zvao aca radović) i onog linča odmah posle 05.10. a ovo od kada je žvalavi na čelu je metastaza koja preti da izjede sve pred sobom(štos sporta tiče) 2
Svemir Zeka Posted March 23, 2023 Posted March 23, 2023 (edited) 4 hours ago, napadaj said: Ali jesu, tačno se zna za neke blokove ko je tu glavni. 45 grobarski, 21 ciganski itd itd. Kao što je Senjak ciganski, a Karaburma grobarska. Edit. Ovo što napadaj priča jeste tako. Meni je jedan od braće bio u navijačkoj grupi na Senjaku, sama sam živela kratko vreme a i radila neko, i znam šta je ovaj mali sve pričao (mali = mlađi je od mene i bio je klinja). Tu su bili ti klinci Rođen loš, okupljali se gore u Hajd parku, pa ih malo i hapsili, i tako. Znam da je ovaj moj pričao kako samo nek neko od "tvojih (mojih :D) grobara prođe ovuda sa šalom" (ti moji su inače s Voždovca). S druge strane, stara okretnica Karaburma je mesto gde su bili stacionarani Alkatrazi, a kasnije ta klinčadija Antiromi. Znam i mlađe, i očeve mladih navijača, koji su takođe bili navijači. I to jeste tako. Cela Karaburma je ispisana grafitima, verovatno napaljene dečurlije "ovde se pitamo samo mi" "jebi Zemun" itd. Sve je to i polu zajebancija i polu nije. Tu se ima i baklji, i petardi, kad se nešto slavi, samo pršte svetla na sve strane. Maloletnici. Edited March 23, 2023 by Svemir Zeka 1
Valk Posted March 23, 2023 Posted March 23, 2023 2 hours ago, ToniAdams said: Koji kurac dreskod, panduri bi mogli sve da reše za sat vremena kada bi hteli i to mi je za najveću dum od svega Nema se kad, mora se legitimisati građanin koji brani nasip na Savi drskim zatrpavanjem nelegalnih rovova. 3
foto Posted March 23, 2023 Posted March 23, 2023 ne zelim da uvredim pola foruma ali od svih subkultura tu navijacku nikada nisam mogao da shvatim. jos od pre harkana i vremena sfrj. sa raznim potcenjenimkulturama sam imao nekih kontakata ali navijaci su mi uvek begali. jbg. ne moze 1 covek sve da zna. verovatno je i ljubav prema fudbalu veoma bitna, pa se dalje prenosi na tribine. 2
Svemir Zeka Posted March 23, 2023 Posted March 23, 2023 Just now, foto said: ne zelim da uvredim pola foruma ali od svih subkultura tu navijacku nikada nisam mogao da shvatim. jos od pre harkana i vremena sfrj. sa raznim potcenjenimkulturama sam imao nekih kontakata ali navijaci su mi uvek begali. jbg. ne moze 1 covek sve da zna. verovatno je i ljubav prema fudbalu veoma bitna, pa se dalje prenosi na tribine. Ja sam oduvek bila okružena navijačima. Familija cela zvezdaška, drugovi grobari. Naravno, priklonila sam se društvu. Tako sam se i ja podelila i evo ovako matora i dalje koristim navijačke izraze 2 1 1
reg Posted March 24, 2023 Posted March 24, 2023 12 hours ago, gospa buba said: pa pazi, konfiguracija se opisuje sa "Ti blokovi su, inače, uporište navijačke grupe..." blabla. kakva majci uporishta, kakve grupe 10 hours ago, foto said: a, jel to, oko dres koda, vazi i za nas matore koji sport pratimo samo kad moramo ili nam se plati, a inace nas ne zanima? Meni je to uvek zvučalo preterano, a onda sam na poslu od koleginice iz pravne službe klijenta čuo kako je njen prijatelj iz Republike Srpske - zvezdaš, u poseti Beogradu, šetajući se kroz jedan od NBG blokova (nisam zapamtio koji) dobio teške batine zato što je imao zvezdinu majicu.
kud u maglu Simoviću Posted March 25, 2023 Posted March 25, 2023 (edited) Quote Iako je beogradska policija juče saopštila da su identifikovani svi učesnici tuče, a privedeno samo nekoliko osoba, prema nezvaničnim saznanjima Nova.rs, mahom su pripadnici napadnuta grupe. Edited March 25, 2023 by kud u maglu Simoviću
Lancia Posted March 26, 2023 Posted March 26, 2023 1 zanimljiv video, doduse nemam pojma ko su akteri, vama su mozda poznati. 1
Ros Posted March 26, 2023 Posted March 26, 2023 ne znam da li se negde o ovome pisalo. gunther fehlinger, austrijanac, koji vec duze vreme provocira srbe, srbiju, a sve iz srbije. neko mu iskopao broj telefona i objavio na tviteru. i tako... tagovao i FBI. ovo je okidac https://twitter.com/srdjancvijic/status/1639156209566777344/photo/1 2
pt 2.0 Posted March 26, 2023 Posted March 26, 2023 On 23.3.2023. at 21:03, Svemir Zeka said: Kao što je Senjak ciganski, a Karaburma grobarska. Земун и Фонтана воле Партизана!!! (графит са зграде у мом подстанарском крају) 1 5 2
JozoMujica Posted March 26, 2023 Posted March 26, 2023 4 hours ago, Ros said: ne znam da li se negde o ovome pisalo. gunther fehlinger, austrijanac, koji vec duze vreme provocira srbe, srbiju, a sve iz srbije. neko mu iskopao broj telefona i objavio na tviteru. i tako... tagovao i FBI. Sve ok, postavio sam ja juce na dnevnog tupana, ali kako se stvari razvijaju, ovo sve treba na laugh, kakav crni doom. 8
Recommended Posts