Mel Posted March 23, 2023 Posted March 23, 2023 7 minutes ago, Aleksija said: ma verovatno ce nesto, bar kozmeticki, morati da preduzmu ako se jos malo bude pojavljivalo u medijima. nego, kad je neko psihopata, onda se ljudi obicno sklanjaju od njega - kad se na taj nacin ponasa sistem, onda je jezivo i nema se gde. i tako prema zivotinjama, deci, starima, osobama sa invaliditetom, svima koji ne mogu da se brane. a svi kad - tad dodjemo u tu situaciju. mene ovo sa zivotinjama nekako uvek najvise zaboli. aleksija, sve te razumem, i sve se slazem. Za odrasle i kako tako, kad su deca i zivotinje u pitanju pojela bih se. Sve razmisljam da li ima ovde aktivnih po tim tviterima i slicno, da pokusaju da reseruju, ima puno ljudi, pa i u inostrantstvu, koji su osetljivi na mucenje zivotinja. Ovaj direktor je sociopata, sigurna sam u to. 1
munze Posted March 23, 2023 Posted March 23, 2023 4 hours ago, Tihajeza said: Nema emotikon za ovo. Jebe mi se za Kosovo, ovo kad vidim ispari mi i poslednje zrno patriotskih osećanja. Lažem, isparilo je davno. 1
Orle Zmajević Posted March 23, 2023 Posted March 23, 2023 https://nova.rs/vesti/hronika/okrsaj-motkama-i-palicama-na-novom-beogradu-grobari-igrali-su-kosarku-iz-zbunja-ih-napali-navijaci-crvene-zvezde-sa-fantomkama/ Quote U sukobu je povređeno više od 10 ljudi. Dva muškarca starosti oko 30 godina sa teškim povredama prevezena su na Vojnomedicinsku akademiju (VMA), a teže su povređena i deca stara 12 i 16 godina, koja su prevezena u Univerzitetsku dečiju kliniku u Tiršovoj. 6
Filozof manijak Posted March 23, 2023 Posted March 23, 2023 Kako ono beše @Ros nazva....grobarjugend? Aferim
Ros Posted March 23, 2023 Posted March 23, 2023 1 hour ago, Filozof manijak said: Kako ono beše @Ros nazva....grobarjugend? Aferim imamo ih duple...
Orle Zmajević Posted March 23, 2023 Posted March 23, 2023 Predsednikovi ultrakop brigadiri su najavili neku mobilizaciju navijackih snaga.Verovatno je ovo deo toga. Pre par godina su iz slicne 'akcije' upucali i ubili decka na licu mesta, niko nikada nije odgovarao. Nadam se da ce ova deca od sinoc da prezive. 2
pt 2.0 Posted March 23, 2023 Posted March 23, 2023 12 godina... 16 godina... jebote, ja za ovu stvarnost nemam želudac više. 1
gospa buba Posted March 23, 2023 Posted March 23, 2023 pa pazi, konfiguracija se opisuje sa "Ti blokovi su, inače, uporište navijačke grupe..." blabla. kakva majci uporishta, kakve grupe 3
Ratamahatta Posted March 23, 2023 Posted March 23, 2023 3 minutes ago, pt 2.0 said: 12 godina... 16 godina... jebote, ja za ovu stvarnost nemam želudac više. Pre mesec, dva sam u podne naisao na dvojicu klinaca, jedan mutira, drugi i dalje piskav, cenim 11-12-13 godiny. Rolaju buksnu ispred osnovne, kakvo sakrivanje, kakve picke materine Mi smo u tim godinama jeli cips, pili kolu, skupljali slicice i isli u luna park da se sudaramo auticima 2 1
kud u maglu Simoviću Posted March 23, 2023 Posted March 23, 2023 2 hours ago, Orle Zmajević said: Predsednikovi ultrakop brigadiri su najavili neku mobilizaciju navijackih snaga.Verovatno je ovo deo toga. Pre par godina su iz slicne 'akcije' upucali i ubili decka na licu mesta, niko nikada nije odgovarao. Nadam se da ce ova deca od sinoc da prezive. tu čak postoji snimak, koji je bio po netu gde se vidi ubica i ništa 1
napadaj Posted March 23, 2023 Posted March 23, 2023 33 minutes ago, gospa buba said: pa pazi, konfiguracija se opisuje sa "Ti blokovi su, inače, uporište navijačke grupe..." blabla. kakva majci uporishta, kakve grupe Ali jesu, tačno se zna za neke blokove ko je tu glavni. 45 grobarski, 21 ciganski itd itd.
Moonwalker Posted March 23, 2023 Posted March 23, 2023 (edited) 36 minutes ago, gospa buba said: pa pazi, konfiguracija se opisuje sa "Ti blokovi su, inače, uporište navijačke grupe..." blabla. kakva majci uporishta, kakve grupe Kao copor kerova kad zapisa odredjenu teritoriju…Taj nivo mentalnog razvoja, jos su kerovi za ovo gospoda… Edited March 23, 2023 by Moonwalker 7 1
gospa buba Posted March 23, 2023 Posted March 23, 2023 53 minutes ago, napadaj said: Ali jesu, tačno se zna za neke blokove ko je tu glavni. 45 grobarski, 21 ciganski itd itd. mislim, odlichno. shta drugo, lepo je da se zna.
napadaj Posted March 23, 2023 Posted March 23, 2023 Jbg užasno je, ali je tako. Prosto ne treba nositi ništa crveno-belo u 45-om ili crno-belo u 21-om. I ti svi znaju, pa ništa, umesto da ih murija sve redom olomi od batina. 1
foto Posted March 23, 2023 Posted March 23, 2023 a, jel to, oko dres koda, vazi i za nas matore koji sport pratimo samo kad moramo ili nam se plati, a inace nas ne zanima? 1
Recommended Posts