Muwan Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 IDK, tragovi guma mogu nešto da potvrde, ne mogu direktno da odvedu do nekog mesara u Surčinu. To da je neko video auto ne razumem, zar ljudi imaju običaj da zapisuju registracije onako bezveze, za svaki slučaj? Da su ga lokalci prijavili zvuči mi najverovatnije. U krajnjoj liniji, kakve veze ima? On ih je lično odveo do mesta gde je zakopao telo, a preko kojeg je prethodno prešla potraga i nije ništa primetila. Sigurno nije u pitanju nedužni grmalj ograničene inteligencije i predobre duše kojem sad neko hoće da napakuje otmicu i ubistvo deteta.
Hella Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 Npr. neko od meštana vidi kola iz drugog grada, uz malo truda utvrdi se broj tablice, odatle se uz malo sreće stigne do vlasnika, onda uz još malo truda do vlasnikovog broja mobilnog, onda zapisi sa baznih stanica pokažu gde je sve vlasnik telefona i automobila bio u noći otmice... govno piše da su ga baš tako i našli ali neću da linkujem
Turnbull Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 (edited) IDK, tragovi guma mogu nešto da potvrde, ne mogu direktno da odvedu do nekog mesara u Surčinu. To da je neko video auto ne razumem, zar ljudi imaju običaj da zapisuju registracije onako bezveze, za svaki slučaj? Da su ga lokalci prijavili zvuči mi najverovatnije. Ma ne, naravno, ali možda su po opisu automobila suzili izbor. Pošto je malo mesto u pitanju, slutim da su mnogi uočili auto koji ne pripada nikome od meštana. edit: beowl brži. Edited August 7, 2014 by Turnbull
InvisibleLight Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 jeste off ali - ubica se vrati kuci, sutradan stavi na cover fb fotku sebe i male rodjake jel moguce da takav neko zivi u drustvu i nikom ne deluje kao 'cudak'
morgana Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 (edited) moguce je, vjerujem, sto da ne. sasvim sigurno ima monstruma koji su makar elementarno socijalizovani, a sa dtuge strane, okolina je ponekad zdravo neparanoicna pa ne zaoaza sitnije ispade u ponasanju. nekad, doduse, ne zapazi ni ocigledno, a nekad nema kako da reaguje. znam za slucajeve etabliranih dobrih gradjana koji su porodicni nasilnici npr. Edited August 7, 2014 by morgana
Hella Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 mesar, kaze se mesar! mislio sam na one tzv novine koje zovu oca da im potvrdi da mu je ćerka mrtva
morgana Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 sori, odgovarala sam na post iznad tvog. tek kasnije sam vidjela tvoj
belch Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 Inace, "stavljanje na mesto oca" je najocekivaniji moguci poriv kod svakog empaticnog bica. nije. ono strašno što je neko rekao je bilo kad je vasa rekao da zna ljude koji imaju decu i ne reaguju onako, a ti si ga ironicno pitao da li je tim ljudima ubijeno petnaestogodišnje dete pa znaju kako bi reagovali. kako ne razumeš, tebi nije ubijeno petnaestogodišnje dete da bi znao kako bi reagovao, a vasinim prijateljima mora da bude ubijeno petnaestogodišnje dete da bi znali kako bi reagovali. fuj.
Turnbull Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 govno piše da su ga baš tako i našli ali neću da linkujem Koje govno, nisi nam baš mnogo suzio izbor, znaš.
Turnbull Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 moguce je, vjerujem, sto da ne. sasvim sigurno ima monstruma koji su makar elementarno socijalizovani, a sa dtuge strane, okolina je ponekad zdravo neparanoicna pa ne zaoaza sitnije ispade u ponasanju. nekad, doduse, ne zapazi ni ocigledno, a nekad nema kako da reaguje. znam za slucajeve etabliranih dobrih gradjana koji su porodicni nasilnici npr. I ja, ali to su već po pravilu opaki kameleoni.
Hella Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 (edited) Koje govno, nisi nam baš mnogo suzio izbor, znaš. piso biaul http://www.parapsihopatologija.com/forums/index.php?showtopic=17991&page=207&do=findComment&comment=2703140 Edited August 7, 2014 by Hella
DarkAttraktor Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 Tijana je bila na sajtu http://amberalert.eu/ Neverovatan broj nestale dece u Madjarskoj u poslednjih 10ak dana je nestalo 7-8 maloletnih osoba.. jbt, sta je ovo ? circa svako trece nestalo dete u evropi je u madjarskoj.
Turnbull Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 Ok, prvo sam na njih pomislio, ali ne mogu da nađem to o istrazi. Inače, kakva blentava izjava ministr: Ministar Stefanović je rekao da mu je žao što je u Srbiji ukinuta smrtna kazna i da je očigledno da ovaj slučaj govori da mi još nismo spremni za praćenje tekovina EU. Ovakvi zločini nisu nikakva mentalitetska stvar, i ima ih svuda, uključujući i najrazvijenije zemlje EU. Kakva minusinteligentna izjava.
morgana Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 (edited) vjerovatno je to do popularnosti amber alerta u madjarskoj, pogledaj italiju sa 60 mil stanovnika npr Edited August 7, 2014 by morgana
Recommended Posts