December 4, 20222 yr ma šalim se bre nekom potrebno nekom ne, individualno potpuno recimo, kažu da stari ljudi ne treba da piju slatko mleko. a u selu moga muža, svi stari ljudi ga konzumiraju onoliko. prosto, tako su navikli ceo život im to osnovna namirnica. pa kad ostare, onda za večeru puna činija toplog mleka i udrobljen hleb Edited December 4, 20222 yr by dùda
December 4, 20222 yr „Potrčao sam za njim, ali ga nisam stigao. Došao je do kapije u dvorištu, okrenuo se ka meni i rekao: „Tata, ja ovaj pritisak ne mogu da izdržim. Više se nećemo videti“, i otrčao ka njivama, u mrak“, kaže otac.
December 4, 20222 yr I onda je na njivi našao grumen zemlje i obesio se o njega, ali je grumen na sreću pukao. Edited December 4, 20222 yr by Malvo
December 4, 20222 yr meni su potrebnija i volim edip. ti ljudi ne osecaju potrebu da svoju muku malo prichuvaju u svoja 4 zida, samo malo, dok shvate? ne? ne nikako? sutra sabajle kod jeremicke pretpostavljam? sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
December 4, 20222 yr 12 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: …. bolje da ćutim To je problem, obrnuli su igricu. Sad šta god da kažeš kako jeste - ispašćeš bezdušni skot. I ćutaćemo, jer smo pristojniji, jebo nas pas.
December 4, 20222 yr ma ništa, otkucao pa obrisao a u vezi sa ovim dešavanjem iz trstenika i ovim nesretnim siledžijom
December 5, 20222 yr 12 hours ago, dùda said: samo deci kupovati mleko, pritom gledati da je kvalitetno, a mi, stari kenjci, pa, za nas ni mleko ni mlečni proizvodi nisu potrebni a ni zdravi ja mleko trošim u vidu šnenokli i sutlijaša.
December 5, 20222 yr 8 hours ago, Valkyrie said: To je problem, obrnuli su igricu. Sad šta god da kažeš kako jeste - ispašćeš bezdušni skot. I ćutaćemo, jer smo pristojniji, jebo nas pas. Stooo, recimo mogao bi neko iz struke da skrene paznju da dete sa suicidalnim idejama nije za redovnu nastavu i da ga treba maknuti odatle za njegovo dobro