duda Posted December 4, 2022 Posted December 4, 2022 Ama kakvo verovanje u Boga ? Vernika u ovoj zemlji ne možeš svećom da nađeš. 3
Krošek Posted December 4, 2022 Posted December 4, 2022 34 minutes ago, djordje geprat said: zar nije pokušaj samoubistva kažnjiv. znam da negde jeste, a ovde? U modernim zakonodavstvima genreralno nije, ali jeste ponegde u svetu 1
JozoMujica Posted December 4, 2022 Posted December 4, 2022 1 minute ago, Krošek said: U modernim zakonodavstvima genreralno nije, ali jeste ponegde u svetu U najmodernijim ima i podsticaja. 1
vememah Posted December 4, 2022 Posted December 4, 2022 (edited) Pošto smo ovde pisali o aflatoksinu, evo i ovo: Imlek prodaje poljsko mleko pod brendom Moja kravica (ne znam prodaje li još i domaće). To samo po sebi nije loše po potrošače pošto predstavlja garanciju da će nivo aflatoksina biti zadovoljavajući, ali je porazno kao pokazatelj stanja naše poljoprivrede i države uopšte. Edited December 4, 2022 by vememah
mraki Posted December 4, 2022 Posted December 4, 2022 (edited) Nisam siguran da to garantuje nivo aflatoksina kao u Poljskoj. Šta ih sprečava da nama plasiraju ono koje ne zadovoljava tamošnje kriterijume? Edited December 4, 2022 by mraki 2
Ratamahatta Posted December 4, 2022 Posted December 4, 2022 (edited) 4 hours ago, djordje geprat said: zar nije pokušaj samoubistva kažnjiv. znam da negde jeste, a ovde? Navodjenje (podstrekavanje) na samoubistvo je zasebno krivicno delo, pokusaj nije Samo pokusaj ubistva je krivicno delo kod nas Edited December 4, 2022 by Plajvi 1
gospa buba Posted December 4, 2022 Posted December 4, 2022 Nisam siguran da to garantuje nivo aflatoksina kao u Poljskoj. Zašto ne bi nama plasirali ono koje ne zadovoljava tamošnje kriterijume?ja sve vreme mislim da se ta granica i drzi tako visoko da bi se uvozilo evropsko djubre, koje ne moze kod njih, uvozniku svakako dobro.zna li se shtogod, shta se desilo sa nashim mlekom? nestalo i dovidjenja? nemojte vishe pitati?sent from bash mnogo dobar novi bubamoto 5
radisa Posted December 4, 2022 Posted December 4, 2022 Just now, gospa buba said: zna li se shtogod, shta se desilo sa nashim mlekom? nestalo i dovidjenja? sent from bash mnogo dobar novi bubamoto Djilas, Lazović, Lutovac i Jeremić pobili krave... 3 3
napadaj Posted December 4, 2022 Posted December 4, 2022 (edited) Stočarima se ne isplati da prodaju domaćim mlekarama, jer je otkupna cena strašno niska. Mnogi manji su rasprodali krave poslednjih godina. Edited December 4, 2022 by napadaj 5
Svemir Zeka Posted December 4, 2022 Posted December 4, 2022 4 hours ago, djordje geprat said: zar nije pokušaj samoubistva kažnjiv. znam da negde jeste, a ovde? Kažnjiv je hospitalizacijom na psihijatriji. 1
đorđe geprat Posted December 4, 2022 Posted December 4, 2022 dobro. tata je već bio priložio da dečko nije sav svoj. sad na lečenje do početka nove školske godine.
vememah Posted December 4, 2022 Posted December 4, 2022 Ne bi smeo da bude naš nivo, mislim da sve što izađe iz fabrike mora biti po standardu koji važi u EU. Plus teško da tamo mogu da nabave buđav kukuruz da bi bio previsok. Pritom u svakom slučaju ne vidim zašto davati zbog poznatog domaćeg brenda više para kad originalnih punomasnih (3,2 ili 3,5%) poljskih mleka ima već za 125 ili 130 dinara u Lidlu, a organskih nemačkih punomasnih od 3,5% za 150 u dm-u. Moja kravica je sad oko 150 dinara za litar, a išla je ako se ne varam i preko 170. 2
Popular Post mraki Posted December 4, 2022 Popular Post Posted December 4, 2022 A ocu je (bez obzira da li je zaista došlo do pokušaja samoubistva) umesto da daje izjave za medije, krajnje vreme da preispita svoje roditeljske metode. Možda još uvek nije kasno. 10
Time Crisis Posted December 4, 2022 Posted December 4, 2022 28 minutes ago, gospa buba said: ja sve vreme mislim da se ta granica i drzi tako visoko da bi se uvozilo evropsko djubre, koje ne moze kod njih, uvozniku svakako dobro. zna li se shtogod, shta se desilo sa nashim mlekom? nestalo i dovidjenja? nemojte vishe pitati? Dugo je i trajalo, bavljanje poljoprivredom/stočarstvom ako nemaš ozbiljan novac je gubljenje vremena, para i zdravlja (redosled proizvoljan) 1
duda Posted December 4, 2022 Posted December 4, 2022 samo deci kupovati mleko, pritom gledati da je kvalitetno, a mi, stari kenjci, pa, za nas ni mleko ni mlečni proizvodi nisu potrebni a ni zdravi
Recommended Posts