Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

Ne rekoše jel sa sirom ili mesom?

• Haha 1
  • Replies 41.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

966

• radisa

818

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
2 minutes ago, Filozof manijak said:

Ne rekoše jel sa sirom ili mesom?

Sa eurokremom?

• +1 1
Posted

Piše da je burek, tako da nije sa sirom :fantom:

• +1 1
  • Wub 1
  • Haha 2
  • Hvala 1
Posted

Pre neki dan piše @Svemir Zeka da je džedžala u nekom šoping centru u Bgd sa policijom zbog dojave o bombi.

Jutros koleginica kasni na posao i kaže da ih je učiteljica zvala da su dojave o raznim osnovnim školama i bombama i da deca danas ne idu u školu.

ŠTA SE DEŠAVA?

(i zašto je mene Snežna kraljica ubola u oko i srce pa sam ubedjena da ovo radi vlast da bi predstavila da rade Rusi da bi uvela “nepopularne mere”?!)

• +1 7
Posted

Evo danas 97 škola.....:isuse:

Ja sad razmišljam i o vrtićima, i ono, muka mi je

@pt 2.0

• Tužno 1
Posted (edited)
2 minutes ago, Svemir Zeka said:

Evo danas 97 škola.....:isuse:

Ja sad razmišljam i o vrtićima, i ono, muka mi je

@pt 2.0

Ja sam stvarno na ivici živaca.

Edited by pt 2.0
  • Tužno 1
Posted (edited)
8 minutes ago, pt 2.0 said:

Pre neki dan piše @Svemir Zeka da je džedžala u nekom šoping centru u Bgd sa policijom zbog dojave o bombi.

Jutros koleginica kasni na posao i kaže da ih je učiteljica zvala da su dojave o raznim osnovnim školama i bombama i da deca danas ne idu u školu.

ŠTA SE DEŠAVA?

(i zašto je mene Snežna kraljica ubola u oko i srce pa sam ubedjena da ovo radi vlast da bi predstavila da rade Rusi da bi uvela “nepopularne mere”?!)

To ti je odlično zapažanje. Jer bi neki novi talas trebalo da bude logičan a idu prijemni, maturski, valja se neko okriviti za raspad (o kom baš jutros razmišljam, ni ne znajući za bombe tj pre nego što sam znao)

Edited by Hermetico
  • Hvala 1
Posted (edited)

pretnja na adresu 97 škola + Beograđanke + čega već je napad na grad, ko god da je to uradio. ako nije država naći će ko je, skoro siguran znak. samo zbog količine policije koja se digla će naći

Edited by Hermetico
  • Haha 1
Posted
1 hour ago, pt 2.0 said:

Ipak mrski zapad :D

FS3h_u6X0AMDZTe.jpeg

• Tužno 1
Posted
Just now, de Sisti said:

Ipak mrski zapad :D

FS3h_u6X0AMDZTe.jpeg

To je od juče popodne, danas su neki drugi, oni sa istoka... :fantom:

Posted (edited)

Ne znam zbog čega ja ne mogu da se smirim od jutros. Upala sam već neko vreme (od izbora) u stanje katatoničnog bašmebrižja ali ovo me je iz cipela izulo. Muka mi u želucu i sva sam jadna.

I apsolutno nemam poverenja u to da će “oni” bilo šta otkriti.

Jedino što Vučić radi 10 godina je naizmenično laganje, sludjivanje i zastrašivanje. Ne verujem im doslovno ništa a znajući u kakvom su stanju institucije i ko ih vodi i kakva poltronska govna su najviši ešaloni - blago me hvata jeza.

Svi izmišljeni atentati, sva “groblja će nam biti mala” su od njih. Da bi neometano pljačkali i lagali za mrtve ili šta je već na agendi.

I da bukvalno niko od jebene opozicije ne pozove na odgovornost, na protest na nešto.

Ne, ovo mi je stvarno kao koja preliva čašu.

Edited by pt 2.0
  • +1 5
Posted

Ovo se toliko puta ponavlja da su samo dve mogućnosti:

- neko zavitlava celu državu 

- neko pravi diverzije da bi (nekad) zaista nešto slično uradio 

Treća varijanta je da to izvode Službe™, ali ne ide mi sa ovolikom policijom koja treba da glumi budale po ulicama i razmišlja ima li zaista bombe u zgradi punoj dece.

Vrlo mi je indikativno da je tog nekog toliko teško naći u ovoj žbirovskoj državi.

Posted
Just now, Malvo said:

- neko pravi diverzije da bi (nekad) zaista nešto slično uradio 

I ovo mi prolazi kroz glavu.

jebote na čelu MUP je Vulin a na čelu BIA onaj retardirani keramičar. 
tabloidi pišu na način da deluje da je država i zastrašivanje iza svega.

Posted

Ако се сећате, дојаве су почеле са авионима за Москву. Мени су први осумњичени Украјинци а одмах иза њих Руси и лажна застава (тм)

• +1 2
Posted
3 minutes ago, Hamlet Strašni said:

…одмах иза њих Руси и лажна застава (тм)

Ne kapiram ovaj bold.