Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted
16 minutes ago, bags said:

E sad najveci highlight je bara iza kuce. Znaci covek ima pravu pravcatu baru sa prljavom vodom koja uz to smrdi kao najgora kanalizacija. I kaze on kad je pravio turu za nas nekoliko ovo je istovremeno i moj najveci ponos i trosak. Mi gledamo i ne verujemo. U toj bari zive u harmoniji pa jedno 30+ vrsta zaba iz celog sveta i to nema nigde osim tu kod njega.

:lol:

• Replies 41.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

959

• radisa

812

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Karl Heinz Eskobar. :D

• +1 1
Posted
3 minutes ago, foto said:

sta ce covek, voli zabe.

ko ne voli... samo ne moze svako da ih priusti :unsure:

• +1 2
  • Haha 2
Posted

Najtezi zadatak je u stvari voda u toj bari i biljke u njoj. Pogoditi vodu koja je dovoljno dobra za vise vrsta je skupa rabota. Mislim da  on sebe u svojoj glavi vidi kao nekog boga koji stima uslove za jedan harmonican zivot podredjenim bicima u ovom slucaju zabama.

Posted (edited)
35 minutes ago, Mel said:

ko ne voli... samo ne moze svako da ih priusti :unsure:

Tako je.

Edited by Milošica
Posted
23 minutes ago, bags said:

Najtezi zadatak je u stvari voda u toj bari i biljke u njoj. Pogoditi vodu koja je dovoljno dobra za vise vrsta je skupa rabota. Mislim da  on sebe u svojoj glavi vidi kao nekog boga koji stima uslove za jedan harmonican zivot podredjenim bicima u ovom slucaju zabama.

Bolje nego da se drogira. Dobro, mozda se i drogira. Verujem da kosta odradjivati analize, grejati, hladiti, mineralizovati tu... baru.

• +1 2
Posted
4 hours ago, mareeee said:

Na minimalnoj zaradi je 400000 ljudi u Srbiji.  Zlatno doba

Ja malopre kupio Imlekov puter koji je sav umotan u selotejp da bi stavili onu plastiku protiv krađe, jer očigledno bi neko krao 100g putera... baš sam se prisetio zlanog doba dok sam pokušavao da nekako to otvorim

• +1 2
  • Tužno 1
Posted (edited)

Pritisak izgleda konačno urodio plodom.

Čavajdi odobren pobačaj u Hrvatskoj, nisu joj dali termin
(...)
Ministar Vili Beroš obratio se javnosti nešto nakon 19 sati. Potvrdio je da je drugostupanjska komisija dozvolila prekid trudnoće Mireli Čavajdi.

"Analiza je zahtijevala detaljnu evaluaciju, ključan je bio nalaz magneta mozga. Pokazao je značajno promijenjene okolnosti, neću o tome u detalje. To je bio razlog na osnovu kojeg je drugostupanjska komisija ocijenila da su ispunjeni razlozi za medicinski prekid trudnoće", rekao je.

"Komisija je odobrila prekid trudnoće, stanje je iznimno teško", rekao je.

"Zakon ne regulira daljnje postupanje. Sugeriram da se gospođa javi u neku od bolnica, da se dogovori sa stručnjacima, oni su joj na raspolaganju", kazao je.

"Ako se odluči na neki zahvat koji se ovdje ne provodi, bit će joj omogućeno liječenje u inozemstvu. Bit će joj plaćeno", kazao je.

Kaže da su već sutra spremni Čavajdu primiti na razgovor i da bi se sve trebalo odviti vrlo brzo.
(...)
"Da je gospođa došla u bilo koju bolnicu, dobila bi mišljenje. Ne mislim da je odvjetnica trebala reagirati. Ali razumljivo je da je ona u teškom stanju i da je angažirala nekoga. Ali tvrdim da je mogla svoja prava dobiti i bez opunomoćenika", rekao je Beroš. :ajde:

https://www.index.hr/vijesti/clanak/cavajdi-odobren-pobacaj-u-hrvatskoj-nisu-joj-dali-termin/2363596.aspx

Edited by vememah
Posted

sa drzavama cemo uskoro samo preko opunomocenika, na prvu i svaku drugu loptu.

sent from bash mnogo dobar novi bubamoto

• +1 1
Posted
3 minutes ago, gospa buba said:

sa drzavama cemo uskoro samo preko kordona milicije, na prvu i svaku drugu loptu.

Posted

preko kordona smo vec radili, preko opunomocenika ne josh. a kao kulturno da se ne lemamo odma :rolleyes:

Posted
Just now, gospa buba said:

preko kordona smo vec radili, preko opunomocenika ne josh. a kao kulturno da se nas ne lemamoju odma :rolleyes:

Posted

moze tako.

Posted

Ide žena na kraju u Sloveniju da abortira

Sad bih svašta psovao, ali neću

• +1 3
  • Tužno 1