Svemir Zeka Posted May 6, 2022 Posted May 6, 2022 (edited) 12 minutes ago, Svarog said: što se mene tiče ovome je mesto na doomu. ne zato što ja mislim da jedan odlazak tamo može da "pokvari" dete, već zato što im tako malima apsolutno nepotrebno da znaju za ovakav stil ponašanja. prosto je neprimereno njihovom uzrastu. https://www.instagram.com/princessspa_official/ Ao bogo moj https://www.instagram.com/p/CcPlh2jskun/?igshid=YmMyMTA2M2Y= Spa zona za devojčice Edited May 6, 2022 by Svemir Zeka
Ratamahatta Posted May 6, 2022 Posted May 6, 2022 (edited) 13 minutes ago, pop-up said: Jbt, sta jos mogu da smisle? Trajne tetovaze za djake prvake. Spoiler A kad svet odlepi jos malo i ovo postane trend, trazicu % zbog predocenog biznis modela, pa ako se sete, sete... Edited May 6, 2022 by Plajvi 1
LaLinea Posted May 6, 2022 Posted May 6, 2022 1 hour ago, Svarog said: što se mene tiče ovome je mesto na doomu. ne zato što ja mislim da jedan odlazak tamo može da "pokvari" dete, već zato što im tako malima apsolutno nepotrebno da znaju za ovakav stil ponašanja. prosto je neprimereno njihovom uzrastu. https://www.instagram.com/princessspa_official/ Prva asocijacija mi je film Little miss sunshine. Zgrozim se kad vidim devojcice pretvorene u roze Barbike, bolesno je to u bilo kom kontekstu. 7
đorđe geprat Posted May 7, 2022 Posted May 7, 2022 nisu deca za svakog. imamo i ona uguravanja na silu boga u sport, muziku, balet, jezike.................a da to ide dalje od upoznavanja deteta šta sve postoji.
Frank Pembleton Posted May 7, 2022 Posted May 7, 2022 Meni jeto uguravanje dece u te aktivnosti zaista WTF.Ne mogu da pojmim to, nije bilo toga "u moje vreme".Al ne popujem javno jer se izvuče argument "ti da imaš decu ti bi shvatio"... ... Shiit has hit the fan 4
radisa Posted May 7, 2022 Posted May 7, 2022 7 minutes ago, Frank Pembleton said: Meni jeto uguravanje dece u te aktivnosti zaista WTF. Ne mogu da pojmim to, nije bilo toga "u moje vreme". Al ne popujem javno jer se izvuče argument "ti da imaš decu ti bi shvatio"... ... Shiit has hit the fan Čudno da Svarog i ja imamo decu, pa ne shvatamo... Biće da nije samo do imanja dece... 3
Frank Pembleton Posted May 7, 2022 Posted May 7, 2022 Čudno da Svarog i ja imamo decu, pa ne shvatamo... Biće da nije samo do imanja dece...E pod "aktivnosti" mislim i na "ekstra jezici, i sport i ovo i ono..." ... Shiit has hit the fan 1
SNARC Posted May 7, 2022 Posted May 7, 2022 Kad ste culi od nekog roditelja da im je dete lenjo i tupavo ? Pa ih salju na sportice i skolice kojecega..vise da bi imali cime da se hvale pred rodbinom, kumovima i laznim prijateljima nego sto deca vole tamo da idu. Ljudi koji su spremni da se jebu za lajk na fejsu, spremni su i da maltretiraju rodjenu decu da bi impresionirali druge. Ima jedna recenica u Fight club-u kojom je Palanjuk to lepo objasnio. 5
Popular Post Filozof manijak Posted May 7, 2022 Popular Post Posted May 7, 2022 3 minutes ago, SNARC said: Kad ste culi od nekog roditelja da im je dete lenjo i tupavo ? Moj matori voli često da me tako hvali u zajedničkom društvu 3 7 1
Valk Posted May 7, 2022 Posted May 7, 2022 8 minutes ago, Filozof manijak said: Moj matori voli često da me tako hvali u zajedničkom društvu Trebalo je da mu se setiš toga kad je onomad fasovao pun pansion o trošku države.
SNARC Posted May 7, 2022 Posted May 7, 2022 23 minutes ago, Filozof manijak said: Moj matori voli često da me tako hvali u zajedničkom društvu Ti si dete taman za nijansu manje od toga koliko sam ja Eskim
Venom Posted May 7, 2022 Posted May 7, 2022 Da deca hoce da budu kao roditelji / odrasli nije nista cudno. Da roditelji ne pustaju decu da budu deca je vrlo cudno. 6
Hermetico Posted May 8, 2022 Posted May 8, 2022 (edited) Ne mora ovo, seksualizacija dece je vrlo prisutna u OŠ sistemu. Često to nameću roditelji, nije da nameću nego kao vidi ga šmeker, vidi ženska. I to muvanje, ima devojku/dečka u 2. razredu osnovne, možda sam debil al ja to ništa ne razumem. Znam da je Stivi Vonder kao prvi put imao seks sa 8 godina, ali nije on neki primer. Ima i puno tih iživljavanja svog frusta, kao tata je ocvali panker pa dete 5. razred ide u školu ko Sid Višz, s rukavicama bez prstiju i sve. Btw ja sam skroz za to da deca budu svesna svoje seksualnosti čim je osete (kakva god da je) i da je ispoljavaju po želji (u granicama bezbednosti). Ali svoje,, ne neiživljene mamine i tatine. Edited May 8, 2022 by Hermetico 9
Recommended Posts