Filozof manijak Posted December 23, 2021 Posted December 23, 2021 (edited) Pre svega njegov genijalni naslednik pljuje potkopava ono što je njegov otac značio i protiv čega se borio, kad se slizao sa ćelavom pizdom, koja se odaziva na ime Vučević, i sa njegovom bulumentom mma fajtera krimosa. Ovo je samo logičan nastavak, komercijalizacija lika i dela mrtvog Balaševića zarad punjenja džepova. Stida i srama bez. esid: Ne lomite mi bagrenje. Đole se garant sad prevrće u grobu. Edited December 23, 2021 by Filozof manijak 4
James Marshall Posted December 23, 2021 Posted December 23, 2021 Kad vidim kako ih je vaspitao i kakvu je ženu oženio, iskreno se pitam da li se uopšte okreće u grobu ili nas je sve solidno isfolirao. 1 1
gospa buba Posted December 23, 2021 Posted December 23, 2021 pa dobro, to je ipak mnogo gladnih usti, sa nesigurnim, ako ikakvim profesijama, valja ziveti od nechega, a sigurno se i naviklo mali muzej u malom parku sa 11 malih soba za malo izdavanje, samo josh zlatokosa i madvedici, pa fenomenalno to ce ko kod dragog svetislava da bude, da nishta nije ono shto jeste, napred vulkanizer, pozadi javna kuca koga briga da li se prevrce, dosad nas je zabavljao on, a sad ce oni, tako nam i treba. dobro su proshli te ga ne posadishe u beograd...sent from novi mnogo jak bubamoto. 2 1
Hermetico Posted December 23, 2021 Posted December 23, 2021 (edited) Dobro i mi imamo Zadužbinu Milana Mladenovića a msm koje su šanse da bi lik teo zadužbinu. Umreš ne pitaš se više jbg EDIT Šop im je najači https://www.royalmajice.com/index.php?route=product/category&path=88 Edited December 23, 2021 by Hermetico 1 1
Leia Posted December 23, 2021 Posted December 23, 2021 Gde li je i sta li radi Ruzica Djindjic i podmladak, poslednje ih se secam na nekoj audijenciji kod AV I inace se trudim da ne sudim o ljidima bazirano na tome koga su ozenili, ljubav je definitivno i slepa i glupa 1
duda Posted December 23, 2021 Posted December 23, 2021 1 hour ago, Leia said: Gde li je i sta li radi Ruzica Djindjic i podmladak, poslednje ih se secam na nekoj audijenciji kod AV I inace se trudim da ne sudim o ljidima bazirano na tome koga su ozenili, ljubav je definitivno i slepa i glupa moja kuma je svojevremeno trgovala italijanskom obućom, vrhunskom elem, mislim da nije ni prošla ni godina od Zoranovog ubistva, našla se kuma na nekom društvenom događaju gde je bila i udova i sasvim su blizu sedele obzirom da je kuma imala na sebi neki najnoviji model čizama, gospođa udova se ubila gledajući u te čizme. celo veče kuma je bila šokirana da toliko mogu da je zaokupe čizme, mislim, bilo koga a ne nju posle svega što je prošla 2
Lezilebovich Posted December 23, 2021 Posted December 23, 2021 A sta je primereno da zanima osobu kojoj su ubili muza pre manje od godinu dana ? 5
Popular Post gospa buba Posted December 23, 2021 Popular Post Posted December 23, 2021 (edited) 30 minutes ago, dùda said: moja kuma je svojevremeno trgovala italijanskom obućom, vrhunskom elem, mislim da nije ni prošla ni godina od Zoranovog ubistva, našla se kuma na nekom društvenom događaju gde je bila i udova i sasvim su blizu sedele obzirom da je kuma imala na sebi neki najnoviji model čizama, gospođa udova se ubila gledajući u te čizme. celo veče kuma je bila šokirana da toliko mogu da je zaokupe čizme, mislim, bilo koga a ne nju posle svega što je prošla meni ovo malo bezveze. chovek kome se neshto nije desilo uvek ima vrlo jasne ideje kako bi trebalo da se ponasha onaj kome se to zaista i desilo. kao kad treba da imash dete i prethodno formirash celu ideju o svom roditeljstvu. posle naravno ispadne da nema veze s mozgom. imam koleginicu/poznanicu kojoj se desilo neshto vrlo slichno kao ruzici djindjic. zena se nije pojavljivala dok nije bila spremna. kad je postala spremna, pojavila se u punom opsegu ponashanja u drushtvu, bukvalno kao da nije bilo nishta. nije govorila o dogadjaju, nismo pitali o dogadjaju, njoj od nas (javnosti) to nije bilo potrebno, zavrshila je prichu u svom privatnom krugu. ja neshto mislim da to ni ne moze drugachije. verovatno ni ne sme, ako hoce da se zivi. pricha mora da se zavrshi, makar se zavrshila gledanjem chizama. a shta je i kako je unutra, to nije nasha stvar, nema prozor, nema pozornicu. mislim, tek je zlo ako ima. pa evo danas prichamo, u vezi sa balashvicevom, i kako ona namerava da vodi imperiju. pa sam se setila jedne dokumentarne serije, ili vishestrukog filma, iz delova, o udovicama poznatih pisaca. pa su tu gospodje bile milorada pavica, borislava pekica i josh neke dvojice, ne mogu da se setim kojih. prosto mozesh da osetish volju autora, koji ugadja prvo sebi, a onda i ochekivanjima iste takve publike, da ih, bez obzida na to kako su zaista zivele sa svojim piscima, za svaki sluchaj zrtvuje i odrzi zrtvovane, da ih uzida u legendu, u jednom pritajenom malogradjanskom maniru (pa sad svako moze da me optuzi da sam maliciozna, a nisam skroz). sve one rukovode nekim zaostavshtinama, izdanjima, pravima, fondacijama, secanjima, bivaju pozivane da govore o tome, mozda se i rado odazivaju. da li su uopshte imale neku svoju profesiju, da li su imale svoja intersovanja, da li su ih izivljavale samo u okviru imperije, slikale, vezle bisere, lepile kolaze, ili su bile poshtanske sluzbenice, to nikoga ne interesuje, ne sme da postoji, samo sluzba sme da postoji. a volimo da znamo Edited December 23, 2021 by gospa buba 16
slepa živana Posted December 23, 2021 Posted December 23, 2021 (edited) ^ droga i alkohol Edited December 23, 2021 by slepa živana 2 1
duda Posted December 23, 2021 Posted December 23, 2021 @gospa buba, razumem šta ti je poenta i u pravu si moja poenta je bila zapravo malo drugačija ali sam se biće pogrešno izrazila mi smo u to vreme svi možda suviše i glorifikovali ličnost jednog Đinđića, budući da smo iskreno bili utučeni takvim razvojem događaja e sad, nevezano da li prošla godina ili pet (to je zapravo bio višak u priči obzirom da je nebitan), valjda smo želeli da i Ružica mu, bude neko malo više biće, pa nas je malo vratila na zemlju ta jedna fasciniranost običnim čizmama
gospa buba Posted December 23, 2021 Posted December 23, 2021 (edited) 3 minutes ago, dùda said: @gospa buba, razumem šta ti je poenta i u pravu si moja poenta je bila zapravo malo drugačija ali sam se biće pogrešno izrazila mi smo u to vreme svi možda suviše i glorifikovali ličnost jednog Đinđića, budući da smo iskreno bili utučeni takvim razvojem događaja e sad, nevezano da li prošla godina ili pet (to je zapravo bio višak u priči obzirom da je nebitan), valjda smo želeli da i Ružica mu, bude neko malo više biće, pa nas je malo vratila na zemlju ta jedna fascijniranost običnim čizmama pa sve shto je manje od da je povela pokret otpora i revoluciju, nama nije dosta. tako smo vaspitani. ili da srushi zemlju do zemlje ili da se zamonashi. ili oba (razumem sentiment, samo se slobodno asociram odmah na sledeci nivo, pogodio se takav dan, zene velikana haraju, gledajuci svoja posla i sitnosopstvenichke interese ) Edited December 23, 2021 by gospa buba 4
duda Posted December 23, 2021 Posted December 23, 2021 (edited) a jbg, takvi smo nekakvi al' ne znam da li je normalno ni to da imamo udove a'la ona Milena Oliverova. jbg, lepo je biti supruga vanserijskog čoveka, ali to po malo i obavezuje, ne Ed. neke projekciju idu i na bračnog druga, to je neizbežno Edited December 23, 2021 by dùda 2
namenski Posted December 23, 2021 Posted December 23, 2021 6 minutes ago, dùda said: fasciniranost običnim čizmama... ...i po nekim sleperom makedonskog grozdja, via centralna Srbija i po neki kontroverzni biznismen, pa pravac bratska Hrvatija...
Popular Post Valk Posted December 23, 2021 Popular Post Posted December 23, 2021 (edited) @dùda Mojoj mnogo bliskoj drugarici je umrla majka kad smo bile mlade. Ja sam proživela s njom sve to i znam koju bol je doživela i koju i dan danas oseća. Tada je bila toliko besna, ljuta, očajna, ne znam ni sama šta sve, da je jedino mogla da se smiri izlascima na mesta sa tehno muzikom gde je igrala kao divlja do jutra i tek nakon što se fizički iscrpi toliko onda se otčepi i može da plače. Pouzdano znam za komentare koji su je pratili zbog toga, u smislu nije je sramota, majka joj umrla a ona izlazi. Niko ne zna kako neko nešto proživljava, svi smo različiti i različito se nosimo sa svojim unutrašnjim demonima. Što se tiče čizama, deluje da im je više dala na značaju tvoja kuma, jbg. Znam da ti nisi plitka, da ne bude ovo nešto na tvoj račun, hoću da budem jasna. Edited December 23, 2021 by Valkyrie 13
SNARC Posted December 23, 2021 Posted December 23, 2021 2 hours ago, James Marshall said: Kad vidim kako ih je vaspitao i kakvu je ženu oženio, iskreno se pitam da li se uopšte okreće u grobu ili nas je sve solidno isfolirao. U gadnu seosku tetku rastes, Jamesdine, sine
Recommended Posts