Popular Post Frank Pembleton Posted November 15, 2021 Popular Post Posted November 15, 2021 A ovi sa medija da kuvaju dok se u bekgraundu donosi novi zakon o referendumu, dele milioni šutačima lopte...Jeste, a da nije murala[emoji769] stotine hiljada ljudi bi izašlo na ulice zbog zakona o referendumu i nagrade fudbalerima... ... Shiit has hit the fan 10
gospa buba Posted November 15, 2021 Posted November 15, 2021 Sad će opet ovi sa trulex krpama i vileda snđerima da peru... ... Shiit has hit the fanozbljniji poduhvat je sad prati crno sent from novi mnogo jak bubamoto. 1
JozoMujica Posted November 15, 2021 Posted November 15, 2021 (edited) 2 hours ago, Frank Pembleton said: Jeste, a da nije murala stotine hiljada ljudi bi izašlo na ulice zbog zakona o referendumu i nagrade fudbalerima... Jebi ga, ako taj mural nije od strane nadležnih prekrečen istog dana kada je nažvrljan a umetnici pohapšeni, ovo dalje je samo hleba i igara. Da parafraziram onog vojnika iz '92, oni bi kao da ga obrišu a mi im kao ne damo. Dovoljno je samo videti ko su učesnici igrokaza, sa jedne strane naci bolidi, sa druge Balša Božović i plaćene galamdžije. Uzgred, koliko sam čuo, to nije jedini takav mural™ u Srbiji, šta je sa ostalima? Nema televizijskih kamera ispred? Edited November 15, 2021 by JozoMujica 2
Frank Pembleton Posted November 15, 2021 Posted November 15, 2021 Jebi ga, ako taj mural nije od strane nadležnih prekrečen istog dana kada je nažvrljan a umetnici pohapšeni, ovo dalje je samo hleba i igara. Da parafraziram onog vojnika iz '92, oni bi kao da ga obrišu a mi im kao ne damo. Dovoljno je samo videti ko su učesnici igrokaza, sa jedne strane naci bolidi, sa druge Balša Božović i plaćene galamdžije. Uzgred, koliko sam čuo, to nije jedini takav mural[emoji769] u Srbiji, šta je sa ostalima? Nema televizijskih kamera ispred?Ma dobro, ti si povezao taj zakon o referendumu i tu kintu, ko da to ima ikakve veze.Na tu glupu teoriju sam reagovao. ... Shiit has hit the fan
svashtabezneshto Posted November 15, 2021 Posted November 15, 2021 ovo nije tviter profil aide ćorović (a ona je za te izbore bila u štabu saše jankovića) 4
radisa Posted November 15, 2021 Posted November 15, 2021 Jbt, sejem se, a plakao bih... Kao da živim u Alanu Fordu... :( 2 3
vememah Posted November 15, 2021 Posted November 15, 2021 25 minutes ago, Tsai said: Antiautomuralošovinisti!! Ćirjak u transu Fejk.
levi Posted November 15, 2021 Posted November 15, 2021 opet mujica sasvim slučajno nehotice kači naci bolide? zašto se najboljima uvek dešavaju takve stvari :( 5
JozoMujica Posted November 15, 2021 Posted November 15, 2021 2 hours ago, levi said: opet mujica sasvim slučajno nehotice kači naci bolide? zašto se najboljima uvek dešavaju takve stvari :( Kakve naci bolide?
morgana Posted November 16, 2021 Posted November 16, 2021 jeste da gradjani srbije nisu u stanju da brane ni same sebe od naci vlasti pa se ne moze ocekivati da brane vijetnamce iz linglonga, ali ono sto se desava tim ljudima me zbilja tjera u defetizam 5
Lezilebovich Posted November 16, 2021 Posted November 16, 2021 Doveli privatno obezbeđenje koje sprečava aktiviste da dođu do radnika. Apsolutno neverovatan nivo bola u k***u za zakone. Quote Pripadnici privatnog obezbeđenja, za koje se ne zna ko ih je unajmio, sprečavaju prilaz u industrijskoj zoni u Zrenjaninu u kojoj žive radnici iz Vijetnama, uverila se ekipa N1 televizije. Oni su sprečili bez objašnjenja pristup barakama u kojima su radnici i aktivistima, koji su doneli pomoć za ugrožene radnike. Prema poslednjim podacima, situacija je mirna i nepromenjena, dok je privatno obeznbeđenje i dalje tu. Ono i dalje sprečava da se priđe barakama, dok se više desetina radnika oko 16.30 vraćalo sa posla. „Mi smo i ovoga puta bez problema uši u industrijsku zonu, međutim do baraka ne može da se priđe. To je informacija koja se pojavila pre nekoliko sati. Kada je ekipa N1 stigla, bilo je prisutno desetak pripadnika privatnog obezbeđenja, a sada su samo dvojica“, javlja reporterka naše televizije, i dodaje da je u industrijsku zonu stigao i aktivista pokreta Ne davimo Beograd (NDMBGD) Radomir Lazović.
morgana Posted November 16, 2021 Posted November 16, 2021 ja ne znam sta je sljedece u ovoj drzavi, imamo radne logore, valjda su sve stavke sa spiska ovjerene 5
aram Posted November 16, 2021 Posted November 16, 2021 Ovi Vijetnamci se makar bune, kako izgleda. Naš narod se utrkuje ko je bolji rob... 4
Recommended Posts