Jumanji Posted April 2, 2021 Posted April 2, 2021 Sve manje normlnih, a tek kad ova deca postanu roditelji... https://n2.rs/vesti/vrsnjacko-nasilje-desetogodisnja-devojcica-pretucena-u-parku/
SNARC Posted April 4, 2021 Posted April 4, 2021 Mozda su u flasama poruke mira, ljubavi i razumevanja koje se iz NS salju za Bg. Zasto moramo sve na negativno da teramo. 1 3
SNARC Posted April 4, 2021 Posted April 4, 2021 2 minutes ago, radisa said: A što ova dvojica nisu sišli i objasnili™ im ? Zato sto su oni "Gariji" a flajke bacaju Licanin i Bosanka ? 6
radisa Posted April 4, 2021 Posted April 4, 2021 Just now, SNARC said: Zato sto su oni "Gariji" a flajke bacaju Licanin i Bosanka ? Pa ne znam, ja sam Gari™, ali mislim da bi sišao da objašnjavam... Ako je snimak od juče, moglo se i desiti, šetao sam se baš tu sa ženom i klinjom juče popodne... Dodouše, ja sam od onih čiji su preci nosili bricu, kao priručni alat za svaku situaciju, možda nisam baš dobro nabaždaren...
radisa Posted April 4, 2021 Posted April 4, 2021 Just now, gospa buba said: gariji nose brice? sent from bubamoto Pa samo oni čiji su dedaci iz Kovilja... mislim, ja ne nosim, ali sam nakrivio nabaždaren za neke stvari i ponekad baš prgav, kad popizdim...
radisa Posted April 4, 2021 Posted April 4, 2021 Just now, Moonwalker said: Ko su Gariji? Sremci? Novosađani 1
SNARC Posted April 4, 2021 Posted April 4, 2021 Nazirem ovde ekofasizam i mrznju prema migrantima i imigrantima. Da su mladi Zagreba tako slali poruke ljubavi niz Savu ka Bg s pocetka devedesetih, mozda bi danas ziveli bolje.
gospa buba Posted April 4, 2021 Posted April 4, 2021 ih, meni je lipo vidit da ravnopravno bacaju, od pazara donovoga sada. gde cesh bolju reklamu protiv anti sentimenta! stoka smo svuda, osim u bechu i minkenu, tamo samo viljushchicom boc.sent from bubamoto
radisa Posted April 4, 2021 Posted April 4, 2021 2 minutes ago, SNARC said: Nazirem ovde ekofasizam i mrznju prema migrantima i imigrantima. Da su mladi Zagreba tako slali poruke ljubavi niz Savu ka Bg s pocetka devedesetih, mozda bi danas ziveli bolje. Jbg,realno ove poruke ljubavi™, teško da su i do Sr Karlovaca stigle...
Time Crisis Posted April 4, 2021 Posted April 4, 2021 1 minute ago, radisa said: Jbg,realno ove poruke ljubavi™, teško da su i do Sr Karlovaca stigle... Važna je namera
Recommended Posts