April 2, 20214 yr Sve manje normlnih, a tek kad ova deca postanu roditelji... https://n2.rs/vesti/vrsnjacko-nasilje-desetogodisnja-devojcica-pretucena-u-parku/
April 4, 20214 yr Mozda su u flasama poruke mira, ljubavi i razumevanja koje se iz NS salju za Bg. Zasto moramo sve na negativno da teramo.
April 4, 20214 yr 2 minutes ago, radisa said: A što ova dvojica nisu sišli i objasnili™ im ? Zato sto su oni "Gariji" a flajke bacaju Licanin i Bosanka ?
April 4, 20214 yr Just now, SNARC said: Zato sto su oni "Gariji" a flajke bacaju Licanin i Bosanka ? Pa ne znam, ja sam Gari™, ali mislim da bi sišao da objašnjavam... Ako je snimak od juče, moglo se i desiti, šetao sam se baš tu sa ženom i klinjom juče popodne... Dodouše, ja sam od onih čiji su preci nosili bricu, kao priručni alat za svaku situaciju, možda nisam baš dobro nabaždaren...
April 4, 20214 yr Just now, gospa buba said: gariji nose brice? sent from bubamoto Pa samo oni čiji su dedaci iz Kovilja... mislim, ja ne nosim, ali sam nakrivio nabaždaren za neke stvari i ponekad baš prgav, kad popizdim...
April 4, 20214 yr Nazirem ovde ekofasizam i mrznju prema migrantima i imigrantima. Da su mladi Zagreba tako slali poruke ljubavi niz Savu ka Bg s pocetka devedesetih, mozda bi danas ziveli bolje.
April 4, 20214 yr ih, meni je lipo vidit da ravnopravno bacaju, od pazara donovoga sada. gde cesh bolju reklamu protiv anti sentimenta! stoka smo svuda, osim u bechu i minkenu, tamo samo viljushchicom boc.sent from bubamoto
April 4, 20214 yr 2 minutes ago, SNARC said: Nazirem ovde ekofasizam i mrznju prema migrantima i imigrantima. Da su mladi Zagreba tako slali poruke ljubavi niz Savu ka Bg s pocetka devedesetih, mozda bi danas ziveli bolje. Jbg,realno ove poruke ljubavi™, teško da su i do Sr Karlovaca stigle...
April 4, 20214 yr 1 minute ago, radisa said: Jbg,realno ove poruke ljubavi™, teško da su i do Sr Karlovaca stigle... Važna je namera