Popular Post namenski Posted March 19, 2021 Popular Post Posted March 19, 2021 U obe Jugoslavije, tamnice naroda, su BTW, brodovi pod jugoslovenskom zastavom prolazeci Krfskim kanalom uveli, sami od sebe, da ih niko nije terao, nepisani obicaj da u prolazu pored Vida uspore i sirenom odaju pocast Plavoj grobnici. Obaska sto su ratne mornarice obe Jugoslavije svake godine slale brod da svecano baci u more venac... 13 1
*edited by mod Posted March 20, 2021 Posted March 20, 2021 Милутин Бојић, српски песник, аутор „Плаве гробнице” и војник у Првом светском рату, остао је без улице у Нишу, пошто је одлуком Скупштине града њен досадашњи назив преименован у Улицу глумца Десимира Деска Станојевића.Hoće li biti ugao Deskove i Simine?Sent from my GM1913 using Tapatalk 1
Fakundo Sava Posted March 20, 2021 Posted March 20, 2021 23 hours ago, aram said: Милутин Бојић, српски песник, аутор „Плаве гробнице” и војник у Првом светском рату, остао је без улице у Нишу, пошто је одлуком Скупштине града њен досадашњи назив преименован у Улицу глумца Десимира Деска Станојевића. Jaka mi ulica.Moje dvorište ima više kuća Bojić je zaslužio veću ,a Desku je taman
pbg12345 Posted March 21, 2021 Posted March 21, 2021 nekad sam bio besan, sad mi samo mnogo tuzno kad gledam ovakve likove, nebitno dal kod nas, one nesretnike po hrvatskoj danas, one trampove po americi pre nekog vremena... zao mi nas ostalih 2
zorglub Posted March 21, 2021 Posted March 21, 2021 Koji je povod ovoga puta? Jel' ćemo opet da ustašama jebemo kevu? Gde su tenkovi da ih zakitimo, gde je Sloba da nam kaže da nas voli?
slepa živana Posted March 21, 2021 Posted March 21, 2021 8 minutes ago, zorglub said: Koji je povod ovoga puta? želja za slobodom. mi smo slobodarski narod. idem da se ugušim od smeha 1 1
pbg12345 Posted March 21, 2021 Posted March 21, 2021 5 minutes ago, slepa živana said: želja za slobodom. mi smo slobodarski narod. idem da se ugušim od smeha pa kad nosis masku da si bez maske mogla bi se slobodno grohotom smejati bez straha od gusenja 1
Jumanji Posted March 22, 2021 Posted March 22, 2021 Ovo je verovatno vise za "verovali ili ne"... svaki drugi testirani vozac u Priboju, pajz sad... drogiran!http://www.glaszapadnesrbije.rs/vest197841.html
Recommended Posts