copkillah Posted January 18, 2021 Posted January 18, 2021 12 minutes ago, renne said: klasično zastrašivanje ali mislim da neće proći
Frank Pembleton Posted January 19, 2021 Posted January 19, 2021 Ko je ovaj mudrac? .... Shiit has hit the fan!
Anonymous Posted January 19, 2021 Posted January 19, 2021 I zašto to kačiš, bez izvora i sopstvenog komentara? 1
Kundera Posted January 19, 2021 Posted January 19, 2021 Od dvojice vrlih i mladih komunista. Hronicarim malo ideoloske i ljudske bizarnosti Srba leta gospodnjeg 2021. Vidim ja da ce nam na kraju od leve ideje ostati samo gulag.
radisa Posted January 19, 2021 Posted January 19, 2021 Just now, aram said: vidim ja da nećeš ti dugo... E da je stari netolerantni admin, već posle onih karti na istoriji, to bi bilo to... :( 1
aram Posted January 19, 2021 Posted January 19, 2021 ma mene samo zanima čiji je ovo klon aktiviran posle dugo, da nam nije to vudu
Anonymous Posted January 19, 2021 Posted January 19, 2021 15 minutes ago, Kundera said: Od dvojice vrlih i mladih komunista. Hronicarim malo ideoloske i ljudske bizarnosti Srba leta gospodnjeg 2021. Vidim ja da ce nam na kraju od leve ideje ostati samo gulag. Pa napiši ko je tu divotu okačio, ovako ispada da je tvoj stav. 1
Kundera Posted January 19, 2021 Posted January 19, 2021 55 minutes ago, Joe D said: vudu ljuban? Jeste taj, i neki njegov drugar iz Francuske. Msm, ja i ne znam ko su oni, slucajno naleteo, ali mi je ovakav rezon bio beskrajno facinantan. Ovo bih samo tipa 48. mogao da razumem da neko ovako razmislja.
čekmeže Posted January 20, 2021 Posted January 20, 2021 7 hours ago, aram said: ne, vudu instalater Pobrkao si, instalater je namenski. 1
Joe D Posted January 20, 2021 Posted January 20, 2021 8 hours ago, Kundera said: Jeste taj, i neki njegov drugar iz Francuske. Msm, ja i ne znam ko su oni, slucajno naleteo, ali mi je ovakav rezon bio beskrajno facinantan. Ovo bih samo tipa 48. mogao da razumem da neko ovako razmislja.
Time Crisis Posted January 20, 2021 Posted January 20, 2021 Srbija u ljusci oraha™ Quote Meštaninu Pirota istovremeno poplavljena kuća i stigao račun za odvodnjavanje Kuća Aleksandra Đorđevića iz Pirota oštećena je u nedavnim poplavama usled izlivanja reka na jugu Srbije. "U trenutku kada mi voda plavi kuću, poštar donosi rešenje za odvodnjavanje. Alan Ford je malo dete za Srbiju. Kompletan suteren kuće, sa stvarima je poplavljen, kao i garaža, krevet, fotelje...", objašnjava Đorđević. Objašnjava i svojevrstan paradoks u ovoj zemlji. "Nama, vlasnicima poljoprivrednog zemljišta redovno stižu računi za nekakvo odvodnjavanje. U našem polju nema nikakvog odvodnjavanja, a paradoks je da se voda slila upravo iz polja za koje plaćamo odvodnjavanje", kaže Đorđević za Nova.rs. 1
Recommended Posts