JozoMujica Posted December 7, 2020 Posted December 7, 2020 4 hours ago, Aleksija said: https://uzice.online/vesti/za-pozar-u-krcagovu-odgovoran-uzice-gas/?fbclid=IwAR1fiIiTs-aZtjKl-pNJtN8PPvlLoR0Uy6vQ2SPFNIIumIHyrQO3XJgrsrs uskoro cemo morati dobro da razmislimo da li da udjemo u lift, ukljucimo neki aparat ili predjemo preko renoviranog mosta... sve je moguce u naprednoj srbiji. 1 4
renne Posted December 10, 2020 Posted December 10, 2020 Quote Starica koja je danas popodne pronađena sa nožem zabodenim u grudi i oproštajnim pismom je Stojanka Stojanović (72), u javnosti poznatija kao "baba Coka", koja je u septembru 2018. hicima iz pištolja ubila građevinskog investitora Zorana Trifunovića.
Skyhighatrist Posted December 10, 2020 Posted December 10, 2020 Koliko samoubistava se izvrši zabadanjem noža u sopstvene grudi? 1
gospa buba Posted December 10, 2020 Posted December 10, 2020 Koliko samoubistava se izvrši zabadanjem noža u sopstvene grudi? forenzika neka da se sacheka? samurajska posla. realno sent from bubamoto 1
Locust Posted December 10, 2020 Posted December 10, 2020 Jedan jedini slučaj koji mi pada na pamet je Elliott Smith (muzičar), mada neki misle da je ubijen.
ragasto Posted December 10, 2020 Posted December 10, 2020 I ja bih sačekao rezultate, ali ako se ovo zaista završilo sepukom dobili smo heroja po svim pravilima.
aram Posted December 10, 2020 Posted December 10, 2020 nez, ja nekako više mislim da je heroj ako su je roknuli nego ako se roknula...
Fakundo Sava Posted December 10, 2020 Posted December 10, 2020 bio skoro slučaj neke polupoznate psihološkinje tako nešto nožem u nedra Stojanka Stojanovic (72) starica sada moj otac sigurno objavljuje komentar na fejsu "možete vi jednom starcu da...."
gospa buba Posted December 10, 2020 Posted December 10, 2020 bio skoro slučaj neke polupoznate psihološkinje tako nešto nožem u nedra Stojanka Stojanovic (72) starica sada moj otac sigurno objavljuje komentar na fejsu "možete vi jednom starcu da...."pa to. verica rakocevic starica.starica verica.sent from bubamoto
aram Posted December 10, 2020 Posted December 10, 2020 ih, još onomad bila vest staricu (50) udario autobus u Braće Jerkovića... pola foruma starije od starice 1
aram Posted December 11, 2020 Posted December 11, 2020 International Organization for Migration koja vodi izbeglički kamp pored Bihaća je rešila da povuče svoje ljude. Zato što u kampu, u kome je 1400 izbeglica nema ni struje ni vode i potpuno je nepodoban za ljude tokom zime. Izbeglice će ostaviti, nek se snađu... Vlasti u BiH takođe nešto zabole da ne kažem šta za ove ljude i tako će oni verovatno krenuti u Hrvatsku gde će im uzeti telefone i novac, krvnički ih prebiti i vratiti nazad, sve vičući NISAM!
Recommended Posts