copkillah Posted February 13, 2020 Posted February 13, 2020 (edited) da li ti je mejl možda imeprezime et džimejl bez nekih dodataka? Edited February 13, 2020 by copkillah
mraki Posted February 13, 2020 Posted February 13, 2020 (edited) Da, oni to verovatno onda nasumice generišu ako ne iskopaju negde. Nebitan je način uostalom, svakako se nisam prijavio na nešto njihovo da bih dobijao poštu. Nego evo sad tražeći ovu priču, naidjem i na ono što sam pominjao par postova iznad. Priča je izgleda još dosta bizarnija od onoga što sam ja sinoć na kratko ukačio. Bilo je tu u porodici teškog nasilja, i neko onda dozvoli da mentalno bolesna osoba živi sa njima, radja decu i trpi maltretiranje. Matori (svekar) kaže “da je moja visila bi na banderi”. I nikom ništa, to je sve prikazano na nacionlanoj frekvenciji valjda u formi zabavnog programa. Bukvalno mi nije dobro. Mislim, znam gde živim, ali bežim od ovakvih sadržaja pa kad me stignu ipak ostanem pomalo zatečen. I naravno, Vučićev plakat u pozadini dok pričaju o svemu tome kao o najnormalnijoj stvari na svetu! Spoiler Edited February 13, 2020 by mraki
Ravanelli Posted February 13, 2020 Posted February 13, 2020 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: stigao i meni taj mail, od izvesne snežane dimitrijević bi mi sumnjivo al nisam baš istraživao snežana dimitrijević 28jun.org? meni stizalo jako puno njihovih imejlova pa sam ih junkovao
Skyhighatrist Posted February 14, 2020 Posted February 14, 2020 Suđenje Dragoljubu Simonoviću: I drugi okrivljeni optužio policiju za iznudu priznanja Quote I drugi okrivljeni u slučaju paljenja kuće novinara Milana Jovanovića, Igor Novaković, optužio je policiju i tužilaštvo da su mu iznudili priznanje da je dobio novac da zapali auto novinara, kao i da su pokušali da ga nateraju da prizna da je incijator bivši predsednik Opštine Grocka. Današnje ročište više je ličilo na suđenje oštećenom Jovanoviću jer je odbrana sve vreme dovodila u pitanje njegov kredibilitet i interesovala se kako je potrošio novac za sanaciju svoje zapaljene kuće u Vrčinu.
Jumanji Posted February 17, 2020 Posted February 17, 2020 Mnogo opasno postalo ovde, u sred bela dana, gledas svoja posla, radis sve po pe-esu...al sipak Djurdjo!
napadaj Posted February 17, 2020 Posted February 17, 2020 On 13.2.2020. at 14:28, mraki said: Stigao mi neki mail da uplatim hitno novac za pomoć ugroženoj deci. Mail je očigledno neka prevara i ne bih se usudio da doniram preko njih, ali zainteresovala me priča pa istražih malo. Šestoro dece živi samo u selu kod Alibunara. Otac u zatvoru, majka se za to vreme preudala i ostavila ih same. I već dve godine žive tako, najmladje bliznakinje sad imaju tri godine, najstariji dečak 15-16. Centar za socijalni rad naravno zakazao. Pizda im materina svima, i tim roditeljima, i državi, i ovim ološima koji bi iskoristiki nečiju nesreću da uzmu koji dinar za sebe. edit: ima video Klince je preuzelo Dečije selo koje se nalazu u Sremskoj Kamenici, posebna kuća je odvojena samo za njih šestoro i sada se dobro osećaju.
Tsai Posted February 19, 2020 Posted February 19, 2020 https://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2020&mm=02&dd=19&nav_id=1656645 Obratiti paznju na originalni tekst
arheolog1981 Posted February 19, 2020 Posted February 19, 2020 https://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2020&mm=02&dd=19&nav_id=1656645 Obratiti paznju na originalni tekst Jbt šta sve prolazi danas kao tekst. I još Bora Dugić u tome, neverovatno. Al komentari ovog gnoja sa B92 su Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
slepa živana Posted February 20, 2020 Posted February 20, 2020 meni se dopada tekst, da ne kažem ideja. sigurna sam da bi nas odlično predstavila u inostranstvu.
Ravanelli Posted February 20, 2020 Posted February 20, 2020 setimo se jednog starog hita na tu temu Mogla si da budes moja al’ nisi smela sada si sama i nicija i svi imaju pravo na tebe A sada vidim vodis drugoga tvoja sreca ne lici na tebe Kupio sam prsten kupio sam pusku jedno od ta dva bacicu u reku
Frank Pembleton Posted February 20, 2020 Posted February 20, 2020 Ja čuo to na ovom podcastu... ... Shiit has hit the fan...
darling Posted February 20, 2020 Posted February 20, 2020 2 hours ago, Ravanelli said: setimo se jednog starog hita na tu temu ili ovog Nisi mi puno dao zivote ne pada tesko rastanak nas tako je malo bilo ljepote jer nisi htio da srece mi das Nisi mi puno dao zivote nesretnu ljubav, suze i nju nisam je mogao dijelit sa drugim njega sad nema i zato sam tu Ref. Sutra mi sude zbog ljubavi lude vjetar nek nosi sve u dim samo mi zadnju ispuni zelju ne daj mi da joj, ne daj mi da joj ne daj mi da joj oprostim Nisi mi puno dao zivote nesretnu ljubav, suze i nju nisam je mogao dijelit sa drugim njega sad nema i zato sam tu
fikret selimbašić Posted February 20, 2020 Posted February 20, 2020 Gledam Drinu njene vode hladne zbogm ostaj voljeni moj grade Saznao sam ko je nocu ljubi nisam dao drugi da im sudi Ref. Hajde, druze moj prevezi me preko ja bih nocas odavde daleko Jer za mene ovde srece nema poslednja je nada izgubljena Gledam Drinu a dusa me boli zasto nije mogla da me voli Ove noci na obali reke njihove sam okajao grehe Ref. Gledam Drinu i suza mi krenu tu sam nekad krao ljubav njenu Ja sam krao a krali i drugi svasta o njoj pricali su ljudi
Recommended Posts