Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

apsolutno sam za hemijsku kastraciju silovatelja, zajebi resocijalizaciju  i prava nekog ko ne vlada porivima

ds je predlagao to pre par godina

• Replies 40.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

946

• radisa

798

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
25 minutes ago, ToniAdams said:

Meni je dosta jezivo da neko ko je toliko čuven da ima i nadimak biv pušten 3 god ranije. Nadam se samo da će pronaći dete živo. Ovog bi realno najbolje bilo likvidirati. A sudije koje su ga pustile bi valjda trebalo da odgovaraju.

razumela sam da je posle tog ranijeg puštanja bio pod nadzorom i da je vraćen u zatvor kada je počeo da pokazuje nameru da ponovi napad. kad je odrobijao do kraja nije više bilo pravnog osnova da ga drže.

Posted

Ma to ne rešava problem. Jedan od najgorih masovnih ubica ikada, Rus neki iz valjda Novosibirska, je bio kastriran hemijski a posle tog ubio fazon 84 devojčice.

Posted (edited)
1 minute ago, slepa živana said:

razumela sam da je posle tog ranijeg puštanja bio pod nadzorom i da je vraćen u zatvor kada je počeo da pokazuje nameru da ponovi napad. kad je odrobijao do kraja nije više bilo pravnog osnova da ga drže.

Ne kapiram baš najbolje, ali sam razumeo da jeste ranije pušten. Kako nema osnova da izdrži do kraja kaznu?

Edit, nisam dobro pročitao.

Pojma nemam.

Edited by ToniAdams
Posted

Prvu kaznu je odlezao do kraja, drugu nije, pustili su ga 3 godine ranije. Neverovatna je ta bolecivost pravnog sistema prema zlocincima. Olaksavajuce okolnosti, porodicni covek, dobro vladanje, dve trecine kazne, bla, bla... (ne samo u ovom slucaju, nego uopste). Da li imaju gram mozga i odgovornosti ti sto su pustili ovog psihopatu na slobodu. Neverovatno!

Posted

Ja ne mogu da budem miran uopste dok ga ne uhvate, refreshujem na svakih 20 min

Posted

samo da devojčicu pronađu živu, molim te bože.

jutros sam se čula sa tatom i on bukvalno jeca dok mi priča kako je pronađen pramen njene kose.

Posted (edited)

ko zna kakav je teren u pitanju, nije to bas tako lako, pogotovo  ako je manijak dobro isplanirao

nego, meni nije jasno da je trebalo toliko dugo da se poveze da je ovaj u pitanju

prvi dan devojcicu maltene nisu ni trazili "jer je ciganka koja se verovatno udala", a ovaj lik je taj dan prestao dolaziti na posao, plus svi u okolini znaju njegovu proslost

da se nije pojavio svedok koji je tvrdio da ih je video zajedno, moguce da jos ne bi povezali

samo da dete prezivi, to je sad jedino bitno

Edited by pbg12345
Posted

Ja verujem da stručnjaci iz policije i drugih koji ga traže, verovatno prvo "paze" da dete ostane živo makar konačno hvatanje trajalo malo duže...
Al možemo samo da nagađamo

... Shiit has hit the fan...

Posted (edited)

Što reče ona aždaja iz vica "gde ja živim jebote!"

Prvi pretres Suda časti, pri Lekarskoj komori Srbije, po tužbi više lekara i građana protiv Jovane Stojković zbog tvrdnji o negativnim uticajima MMR vakcine, prekinut je i članovi komisije su napustili prostorije beogrdskog Centra za mlade gde je održan.

Komisija je prekinula pretres jer su građani kao predstavnici javnosti ispunili prostoriju u kojoj je pretres trebalo da bude održan i prema njhovom obrazloženju nemoguće je nastaviti pretres uz prisustvo javnosti.

Građani, od kojih je većina činila pristalice Jovane Stojković, odbili su da na zahtev komisije napuste prostoriju.

Pristalice Jovane Stojković nakon prekida sednice zadržali su se u prostorijama Centra za mlade, a u ovim trenucima su na putu ka Ministarstvu zdravlja sa transparentom "Živim za Srbiju".

Na tablu Ministarstva nalepljena je fotografija ministra Zlatibora Lončara u društvu Dušana Spasojevića, bivšeg vođe Zemunskog klana.

Protest je završen ispred Ministarstva zdravlja gde je Stojković zalepila kopije svoje licence izdate od Lekarske komore "simbolično ih vrativši Ministarstvu".

Protest je održan ispred Ministarstva zdravlja jer, kako je Stojković navela, to Ministarstvo primorava građane da se vakcinišu.

Edited by Skyhighatrist
Posted (edited)

Nadam se da će naći devojčicu živu, ali kad god su tabloidi preuzeli istragu nije dobro prošlo. Ovim što rade samo debelo odmažu.

Edited by mraki
Posted

da on ima telefon da proverava tabloide, već bi ga odavno uhvatili, pomoću praćenja telefona i baznih stanica

Posted (edited)

Zapravo nisam uopše u tom smislu napisao predhodni post, ali ne možemo nikako isključiti mogućnost da ima ili je imao pristip medijima.

Uvek može uzeti drugi telefon, za koji se i ne zna da je njegov. Ali ok, teško da je baš neki mastermajnd.

Kažem da mi generalno smeta ovakvo razvlačenje po medijima, i izmišljanje raznoraznih informacija. Mislim da bi ih morali malo obuzdati, pogotovo dok je slučaj u ovako osetljivoj fazi.

Edited by mraki
Posted
4 hours ago, InvisibleLight said:

apsolutno sam za hemijsku  kastraciju sekirom silovatelja, zajebi resocijalizaciju  i prava nekog ko ne vlada porivima

ds je predlagao to pre par godina

Posted
1 hour ago, pbg12345 said:

nego, meni nije jasno da je trebalo toliko dugo da se poveze da je ovaj u pitanju

prvi dan devojcicu maltene nisu ni trazili "jer je ciganka koja se verovatno udala", a ovaj lik je taj dan prestao dolaziti na posao, plus svi u okolini znaju njegovu proslost

da se nije pojavio svedok koji je tvrdio da ih je video zajedno, moguce da jos ne bi povezali

samo da dete prezivi, to je sad jedino bitno

Isto sam pomislila, jebem im sve

Da nije Romkinja mozda bi je nasli u roku od 2 dana