gospa buba Posted September 19, 2019 Posted September 19, 2019 onda nikako na dohvat ruketo svakako. hoce detence i iz lavora da srkne.sent from bubamoto
ordi Posted September 19, 2019 Posted September 19, 2019 6 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: ja nategao kad sam bio malji dete doduše nije bio next već knjaz. prvi gutljaj sam surduknuo, al sam drugi ispljunuo posle me leglo da spavam, a bilo i bljuc ništa mi ne pričaj. i ja sam od kokoškinog govanceta mislila da je negro bombona.
ordi Posted September 19, 2019 Posted September 19, 2019 nije ni stiglo do ustiju jer mi se razmazalo u ruci. ha, doakala sam mu!
mraki Posted September 19, 2019 Posted September 19, 2019 9 minutes ago, ordi said: ništa mi ne pričaj. i ja sam od kokoškinog govanceta mislila da je negro bombona. Ćale se jednom pijan najeo onih tableta za sudomašinu misleći da su neke karamele...
Frank Pembleton Posted September 19, 2019 Posted September 19, 2019 Just now, mraki said: Ćale se jednom pijan najeo onih tableta za sudomašinu misleći da su neke karamele... Ja onu pastu za brijanje koja je bila u tubi prpit naneo na cetkicu za zube , i krenuo da ribam zube....Dobro je penilo! Eto kad ste alkoholicar i neznalica!
ordi Posted September 19, 2019 Posted September 19, 2019 4 minutes ago, mraki said: Ćale se jednom pijan najeo onih tableta za sudomašinu misleći da su neke karamele... e kuku meni je keva pričala da je njen kolega isto tako pijan jeo granule za pse uz pivo i vikao "ukusno! slano!"
slepa živana Posted September 20, 2019 Posted September 20, 2019 19 hours ago, Bujodrag said: Benzin se ne pije nego udiše, isto kao i tigar ili sintelon lepak. Pojma nemate, bre. sintelan, pardon.
renne Posted September 20, 2019 Posted September 20, 2019 17 hours ago, ordi said: e kuku meni je keva pričala da je njen kolega isto tako pijan jeo granule za pse uz pivo i vikao "ukusno! slano!" ih, pa još od mela gibsona, svi su to probali
SNARC Posted September 20, 2019 Posted September 20, 2019 U raznim je filmovima Mel jeo hranu za pse. To mu je jedno od obelezja
Bujodrag Posted September 20, 2019 Posted September 20, 2019 45 minutes ago, slepa živana said: sintelan, pardon. Izvinjajem se, izvinjajem se. Davno bilo pa poboravljam Dobar vam jutar društvo i veselo vam bilo
Bujodrag Posted September 20, 2019 Posted September 20, 2019 E, evo napale me sad memorije pamćenja. Ako smo u sedmom razredu osnovne napravili prvi bend nas trojica onda smo u osmom promenili ime i ne sećam se koje je bilo prvo ali jedno je bilo neverovatno originalno, zvali smo se The Oloshi a drugo je bilo sasvim PC i društveno prihvatljivo, zvali smo se Sintelan (ili on) I oba imena sam imao iscrtano krupnim slovima na zidu sobe jbt, to je bila prava tinejdžerska soba
slepa živana Posted September 20, 2019 Posted September 20, 2019 Just now, Bujodrag said: E, evo napale me sad memorije pamćenja. Ako smo u sedmom razredu osnovne napravili prvi bend nas trojica onda smo u osmom promenili ime i ne sećam se koje je bilo prvo ali jedno je bilo neverovatno originalno, zvali smo se The Oloshi a drugo je bilo sasvim PC i društveno prihvatljivo, zvali smo se Sintelan (ili on) I oba imena sam imao iscrtano krupnim slovima na zidu sobe jbt, to je bila prava tinejdžerska soba sintelon je bio salon nameštaja. s obzirom na prvo ime, rekla bih da vam je drugo bilo po lepku
Bujodrag Posted September 20, 2019 Posted September 20, 2019 Pa da. Mi smo tad već bili navareni kad god smo mogli a duvali smo i lepak par puta ali smo na sreću brzo shvatili da to nije za zezanje kao vutra pa smo ubrzo batalili lepak ali je ostalo ime ... kao ime ruže, samo ime ostade :D
Bujodrag Posted September 20, 2019 Posted September 20, 2019 Stat sintelan pristina nomine, nomina nuda tenemus
Recommended Posts