mustang Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 ovakvi ljudi su opasni. i plase me jer su glasni. na zalost, ka ovakvima nasa civilizacija stremi. socijalne mreze su nas potpuno unistile. covek nije vise sposoban da sam razmislja. Link to comment
ToniAdams Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 Au jbt nije mi dobro posle ovog Link to comment
Jumanji Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 ovakvi ljudi su opasni. i plase me jer su glasni. na zalost, ka ovakvima nasa civilizacija stremi. socijalne mreze su nas potpuno unistile. covek nije vise sposoban da sam razmislja. Ja bas mislim da su soc mreze samo izbacile svo zlo koje cuci u mnogima i pokazale zapravo kakve psihopate i ograniceni u svakom smislu zive oko nas. Link to comment
renne Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 Au jbt nije mi dobro posle ovogJa nisam hteo ovo juče da kačim kad sam video, muka mi Link to comment
Hamlet Strašni Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 @Caligula Jel se sećaš koje su predstave bile? Link to comment
gospa buba Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 pa jel na kraju igralo to njeno dete fudbal ili nije bilo mesta na stadionu? zla glupacha. sent from bubamoto Link to comment
Tihajeza Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 A kad prevrtiš profil, nađeš i antivakserske mudrosti. Baš zla i ograničena osoba, fuj. Link to comment
zorglub Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 1 hour ago, Jumanji said: Ja bas mislim da su soc mreze samo izbacile svo zlo koje cuci u mnogima i pokazale zapravo kakve psihopate i ograniceni u svakom smislu zive oko nas. To - do sada si morao da nagađaš i da se nadaš. Zato hvala socijalnim mrežama. Link to comment
Leia Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 14 minutes ago, zorglub said: To - do sada si morao da nagađaš i da se nadaš. Zato hvala socijalnim mrežama. +1 Napokon je i ta nada umrla Link to comment
Nesh Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 (edited) Ovo sebicno, zlobno i tupavo lupetanje doticne tesko je komentarisati. Ipak, jedan deo napisanog vredan je pomena. Neimenovani klub koji je omogucio svoj deci da igraju fudbal. To je lepa vest. Naravno, tako nesto trebalo bi da bude uobicajena praksa, ali u zemlji u kojoj takav pristup nije bas rasiren, valja pohvaliti neimenovani klub. Edited August 15, 2019 by Nesh Link to comment
gospa buba Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 (edited) 17 minutes ago, Nesh said: Ovo sebicno, zlobno i tupavo lupetanje doticne tesko je komentarisati. Ipak, jedan deo napisanog vredan je pomena. Neimenovani klub koji je omogucio svoj deci da igraju fudbal. To je lepa vest. Naravno, tako nesto trebalo bi da bude uobicajena praksa, ali u zemlji u kojoj takav pristup nije bas rasiren, valja pohvaliti neimenovani klub. neimenovani klub imao dobre namere, al vidish kako ga zloupotrebljavaju ometene manjine s namerom da nam se uvale u zivot jebote kakva epska glupacha! chitam peti put Edited August 15, 2019 by gospa buba Link to comment
Caligula Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 (edited) 2 hours ago, Hamlet Strašni said: @Caligula Jel se sećaš koje su predstave bile? "Nerazumevalica" i "Čarobna Šerpa" Edited August 15, 2019 by Caligula Link to comment
zorglub Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 1 hour ago, gospa buba said: jebote kakva epska glupacha! Jbm li ga bubo, glupača je kad nešto uradi/kaže u afektu, trenutku, kad nema vremena da stane, razmisli. Ona je tinjala ceo dan, celo popodne, sela i napisala... ovo. Više od zlobe plaši me samo potpuno odsustvo sažaljenja, ljudskosti, ta praznina gde treba da stoji osećaj postojanja u zajedničkom prostoru, bilo to ulica, grad, ili planeta. Ona jedan problem sa svim ovim napisanim nema, kladim se da sebe vidi kao žrtvu, napali je u komentarima, jadnu, krvnici - pederi i lezbejke, naravno. Jeziv svet, jbg. Link to comment
omiljeni Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 napali je u komentarima a svi će doći da pozdrave njenog sina kad se pripne na balkon a i ona će se pripeti na astal u kafani i reći ovo je pička koja je rodila polufinalistu lav kupa Link to comment
mustang Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 3 hours ago, Jumanji said: Ja bas mislim da su soc mreze samo izbacile svo zlo koje cuci u mnogima i pokazale zapravo kakve psihopate i ograniceni u svakom smislu zive oko nas. moguce, moguce vise bih volela da se nauka pozabavila time. mora da neki degenerativni kod postoji medju populacijom i ne moze da se koriguje ni zdravim odgajanjem. Link to comment
Recommended Posts