James Marshall Posted July 10, 2019 Posted July 10, 2019 U, napredni klub, štrči malo ova Dragana, inače su mogli komotno jedno kozaračko zaigrati dok surfuju po netu i maltretiraju žene, djeluju kao takva ekipa.
Tsai Posted July 10, 2019 Posted July 10, 2019 Govna. Malo sam slusao poslednje Ćirjakove nastupe, pravda Srebrenicu ponasanjem Belgijanaca u Kongu... Bolesnik tezak
gospa buba Posted July 12, 2019 Posted July 12, 2019 On 10.7.2019. at 15:50, Tsai said: Govna. Malo sam slusao poslednje Ćirjakove nastupe... isto. pokushavam da shvatim shta je i kojom putanjom dovelo do toga. 1 gejzir nezadovoljstva. jelouston.
Venom Posted July 12, 2019 Posted July 12, 2019 1 hour ago, maharaja said: Kupite Vreme i čitajte od 18 do 21 strane. Totalni doom o ubijanju Milovana Ivića u Novom Sadu od strane policajaca, zataškavanju i kurcobolji. Sa sve izjavama policajaca da se Milovan “bacio glavom prema podu”. Jebem im sve. Procitao jutros. Teska govna.
radisa Posted July 12, 2019 Posted July 12, 2019 Ne znam šta ima u tekstu u Vremenu, ali evo pismo majke od pre nekog vremena... https://istrazivackonovinarstvo.wordpress.com/2019/02/04/brutalno-ubistvo-mladica-od-strane-policije/
Filozof manijak Posted July 12, 2019 Posted July 12, 2019 Strašno, ubiše momka na pravdi boga. Da sam na mestu nesrećne majke, gonio bih ih do strašnog suda
Jumanji Posted July 12, 2019 Posted July 12, 2019 Kakvim smo bolesnicima samo okruzeni majko moja, jos od ovih sto bi trebalo neku zastitu da nam pruze. Opasne stvari.
Venom Posted July 12, 2019 Posted July 12, 2019 Isecak iz Vremena Kontradiktorni iskazi Policajka A.S: "Prema pokojnom Ivić Milovanu nije niko primenio silu u ispostavi Detelinara. Ja sam čula da je on kasnije u marici naneo sam sebi povrede, a zatim i u prostorijama pritvora, tako što je glavom udarao u automobilu marici u metalne delove i u zid u pritvoru." Policajac S.M: "Ja nisam video da ga je bilo ko tukao, a od mojih kolega sam čuo da je isti sam sebi naneo povredu tako što je udario glavom u zid." Inspektor M: "U jednom momentu je ustao sa klupe skočivši glavom prema podu i tom prilikom zadobio rasekotinu arkade. Policajac M.Č. (interventna jedinica): "Pokojni Ivić Milovan nije imao nikakvu povredu na glavi kada je ušao u vozilo. Isti je zadobio povredu glave, ali u hodniku pritvorske jedinice kada je, čekajući da bude smešten u ćeliju, pao sa klupe na kojoj je sedeo." Policajac B.P. (pritvorska jedinica): "Niko nije primenio silu na privedenim licima, a posebno niko nije upotrebio palicu. Ta lica su nastavila (?) sama da se povređuju. U jednom trenutku sa klupe pao je na pod Ivić i razbio levu arkadu." Načelnik Policijske uprave M.Š: "Kako bi sprečio nastupanje eventualnih štetnih posledica, službenik O.M. prišao je Iviću koji je sedeo na klupi i pokušao da ga spusti na pod. Međutim, Ivić je u tom trenutku nekontrolisano odskočio sa klupe, izgubio ravnotežu i pao na pod prostorije." O.M. je imenovanom vezao i noge službenim lisicama i on je smešten u prostoriju za zadržavanje." Zamenik komandira D.K. (prema rečima Milovanove majke): "Nije to baš tako. Vikali ste, urlikali, itd... sam si udario glavom, a ja sam ti je dočekao."
Venom Posted July 12, 2019 Posted July 12, 2019 i ovo ... kao i da je smrt Milovana Ivića "nasilna, nastupila kao posledica konzumacije alkohola i lekova za smirenje". Novinar i urednici "Vremena" imali su uvid u Izveštaj o hemijsko-toksikološkoj analizi, kao i u izveštaj o ekspertizi alkohola, i primetili su da su doze diazepama višestruko manje od terapijskih. Naime, u Milovanovom uzorku krvi pronađeno je 0,16 μg/ml, a terapijskim koncentracijama diazepama smatraju se one do 4 μg/ml odnosno čak i 25 puta veće. Milovanova majka rekla je da mu je ona dala lek za smirenje. Alkohola je Milovan imao 0,68 mg/ml u krvi, a 1,1 mg/ml u urinu, što implicira da je bio u fazi trežnjenja.
gospa buba Posted July 12, 2019 Posted July 12, 2019 shto sad kaze junior, danas vishe ne smesh ni da zovesh policiju ako ti neshto smeta, ili ce da puste nekog bahatog bez gledanja, pa cesh da nayebesh opet ili ce da obogalje/ubiju nekog anonimnog. chovek mora da predvidi 10 koraka unapred
ronin Posted July 12, 2019 Posted July 12, 2019 http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/134/hronika/3589428/preminula-zena-koju-je-bivsi-muz-napao-u-pancevu.html Pa jebote...Bila je i u Sigurnoj kući i postojala je zabrana prilaska za skota...Uhhh...
Skyhighatrist Posted July 19, 2019 Posted July 19, 2019 Жена испала из градског аутобуса на Новом Београду Из аутобуса на линији 610 испала је путница, током вожње, сазнаје РТС у Градском саобраћајном предузећу. Хитна помоћ је примила позив да је жена прегажена на раскрсници улица Јурија Гагарина и Ивe Лоле Рибара. Повређену жену Хитна помоћ превози у Ургентни центар. Увиђај је у току.
mraki Posted July 19, 2019 Posted July 19, 2019 U jbt, koji horor. Pročitah na drugom mestu da joj je autobus otkinuo i ruku i nogu.
Jumanji Posted July 20, 2019 Posted July 20, 2019 Ju tek aada vidim za tu jadnu zenu. Propala kroz bus? Strasno!A ne znam gde ovo da stavim, ako niko nije pre mene.Ali ovo je vrh! Videla sam juce, ali nisam imala pojma da se radi o lepsoj polovini onog fikusa [emoji54][emoji54][emoji23]
Recommended Posts