March 8, 20196 yr 50 minutes ago, Arkadija said: Danas ovo delili ženama kod mene na poslu. Radis u SNS-u?
March 8, 20196 yr 58 minutes ago, Arkadija said: Meni je ovo za doom. Danas ovo delili ženama kod mene na poslu. Trebalo je gore da bude ljubkamo vas i željkamo... To bi bilo u skladu sa politikom koju zastupaju...
March 8, 20196 yr 2 hours ago, Arkadija said: Meni je ovo za doom. Danas ovo delili ženama kod mene na poslu. Baš lep gest, jesi se zahvalila?
March 8, 20196 yr Just now, Jeremija said: Baš lep gest, jesi se zahvalila? Bacila sam u kontejner. Nisam smela na poslu, jer bi me čistačice prijavile.
March 8, 20196 yr 3 hours ago, Arkadija said: Meni je ovo za doom. Danas ovo delili ženama kod mene na poslu. Leb ti jebem krvavi.
March 8, 20196 yr 4 hours ago, Arkadija said: Nemo se vređamo. Radim u zdravstvu. I ja, ali kod nas nije bilo ovoga ...
March 8, 20196 yr czkd je bio cilj zenske trke. a kase tice premijerkine devojke, mi ne znamo kako je zatrudnela, gde pise da je bila vantelesna?! Edited March 8, 20196 yr by darling