JozoMujica Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 23 minutes ago, mustang said: da se ja pitam psihotest na sve parove bi morali da prodju da bi mogli da imaju decu. i strejt i homo parove. Aha, lovis parove po parkinzima nocu, onda naredis muskom da ga izvadi i proveris da li ima kurton. Ako nema, cek da uradi psihotest na brzinu, pa mogu da nastave.
renne Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 (edited) 1 hour ago, pbg12345 said: zasto ne bi bilo dozovoljeno? mogu samo (registrovani) parovi? Samo registrovani parovi I samo jajna ćelija i sperma tog para, (što je ovde ključno), ne mostoji zakonska mogućnost donorstva, kao i surogat majka Edited March 5, 2019 by renne
kurjak92 Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 51 minutes ago, JozoMujica said: Aha, lovis parove po parkinzima nocu, onda naredis muskom da ga izvadi i proveris da li ima kurton. Ako nema, cek da uradi psihotest na brzinu, pa mogu da nastave. Realno lakše je da uradiš te testove u 12 godini i sterilises one koji ne prodju #justsaying
Joe D Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 odlicno zvuci. kako li se niko nije do sada toga setio?
SNARC Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 A kad se i zatrudni..onda krece zezanje sa trazenjem veze i placanjem lekara koji treba da bude prisutan prilikom porodjaja..A ti ako nemas kintu, uzdaj se u Boga i gledaj u pasulj.
svashtabezneshto Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 u privatnim klinikama u kojima plaćaš sve, pa i vto, niko te ne pita da li si u braku, kad je vto finansirana od rfzo-a tad insistiraju na braku.
gone fishing Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 negde pročitah vest da navodno 300000 parova u srbiji ima problem sa nemogućnošću da dobiju dete prirodnim putem, ta brojka je fascinantna ispada da polovina parova u reproduktivnom dobu ne može da ima decu, čisto sumnjam, do toga bi mogla da dovede samo neka spoljna intervencija neka ozbiljna kontaminacija kroz hranu ili možda zračenje...
mustang Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 (edited) 5 hours ago, svashtabezneshto said: u privatnim klinikama u kojima plaćaš sve, pa i vto, niko te ne pita da li si u braku, kad je vto finansirana od rfzo-a tad insistiraju na braku. ne smeju ni privatne klinike. po zakonu u srbiji. ja pricam samo sta ne dozvolja zakon srbije. koji je po meni apsolutno diskriminacioni. a pri tom su premijerka i njena partnerka prekrsile zakon, usput se posrale na lgbt populaciju. a za psihotest @JozoMujica, pricam za roditeljstvo a ne jebavanje. to je bajka, pusta zelja ko je sposoban da bude dobar roditelj. Edited March 5, 2019 by mustang
JozoMujica Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 11 minutes ago, mustang said: a za psihotest @JozoMujica, pricam za roditeljstvo a ne jebavanje. to je bajka, pusta zelja ko je sposoban da bude dobar roditelj. Ok samo još da nadjemo nacin da sprecimo da im se omakne u toku jebavanja ako nisu prosli psiho test.
renne Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 ne smeju ni privatne klinike. po zakonu u srbiji. ja pricam samo sta ne dozvolja zakon srbije. koji je po meni apsolutno diskriminacioni. a pri tom su premijerka i njena partnerka prekrsile zakon, usput se posrale na lgbt popilacijuE o tome i ja pišem, samo je to bitno
čekmeže Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 7 hours ago, aram said: a jel postoji zabrana da se to uradi u inostranstvu? Ne. glavne destinacije su Prag i Maribor.
Kreator Posted March 8, 2019 Posted March 8, 2019 Bravo deco. Kada pročitam nešto ovako odmah mi se nada probudi da ima šanse za nas u budućnosti kao zdravo društvo. http://rs.n1info.com/Vesti/a466153/Gimnazijalci-Desete-resili-da-rade-i-zarade-za-drugare-koji-nemaju-za-ekskurziju.html
Recommended Posts