mlatko Posted December 13, 2018 Posted December 13, 2018 Znaci ako ne potpises eto ti gumene bombe das udavis pre nego pripalis zadnju cigaru. Pusenje ubija!Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
Lancia Posted December 13, 2018 Posted December 13, 2018 2 hours ago, Arkadija said: SNS devojke idu po zgradama i cestitaju Novu Godinu uz prigodan poklon popravio. deca van politike!
Svarog Posted December 14, 2018 Posted December 14, 2018 kolegi juče u toku radnog vremena obili vratanca na autu, Punto, i izvukli sav benzin iz rezervoara. nekih 20ak litara. radimo na Senjaku, to mu dođe kao neki finiji kraj. ko je beše pričao da se vraćaju devesete?
Caligula Posted December 14, 2018 Posted December 14, 2018 Moje ubistvo narucio je predsednik opstine Grocka Quote “Kod mene je došao jedan mlad čovek da me obavesti da je Dragoljub Simonović naručio moje ubistvo i ubistvo mog kolege Željka Matoševića i da je zadužen da ubice doveze na moju adresu i pokazao mi fotografiju”, izjavio je Jovanović i naveo da je prošle noći video da je to tačno, kad mu je do temelja izgorela kuća, u kojoj je bio sa suprugom. Kazao je da je podneo krivičnu prijavu policiji u Grockoj sa imenom osobe koja je, kako je rekao, trebalo da ga ubije i da o tome ima i službenu belešku, ali da ne može da je objavi, jer sadrži i imena lica koja su pristali da svedoče, kao zaštićeni svedoci. i malo shale na ovu gadost Quote Novinaru zapalili kucu. Iliti, sto bi rekla Barbara : Kolegi uveli grejanje...
Joshua Posted December 14, 2018 Posted December 14, 2018 ali što su na sajtu rts maherski sastavili vest o ovome - otprilike "izbio požar u garaži novinara tog i tog", istraga će cenim utvrditi da je jovanović valjda skladištio molotovljeve koktele ko turšiju, pa pala polica i jbga, izbio požar. dešava se.
ToniAdams Posted December 14, 2018 Posted December 14, 2018 59 minutes ago, Svarog said: kolegi juče u toku radnog vremena obili vratanca na autu, Punto, i izvukli sav benzin iz rezervoara. nekih 20ak litara. radimo na Senjaku, to mu dođe kao neki finiji kraj. ko je beše pričao da se vraćaju devesete? Meni to uradilo za vreme naših. Doduše, opel kadet i karaburma su bili u pitanju :(
Caligula Posted December 14, 2018 Posted December 14, 2018 Da da, Senjak i Karaburma su isti, Opel i Punto su isti
gospa buba Posted December 14, 2018 Posted December 14, 2018 koje je danas fin kraj deco moja?ako zanemarimo istorijske reference, kuda se shetala staaara hadzidelikarapopovicka a da joj se suknje ne kaljaju ni titovo da se ne rachuna, di je moglo da se zaspi na klupi. koji kraj je sad fin a da zivi narod? sent from bubamoto
Desmond Bojčinski Posted December 14, 2018 Posted December 14, 2018 Meni na parkingu VMA obilo auto. Naravno da kamere ništa nisu snimile, pandure zabolelo da izađu da pišu zapisnik.
Caligula Posted December 14, 2018 Posted December 14, 2018 (edited) Dedinja je fin kraj prosao skoro kad pogledam gore u neku vilu, otvorena kapija, vidim dvoriste, trava podsisana, otmena arhitektura, smrdi bre na pare, cetiri coveka u skupim odelima stoje pored parkiranih automobila, skapiram da su shoferi, tu su i telohranitelji isto eleganc te shvatim da je to Tomina koliba preCtavnistvo za Kinu kad bi ovaj narod znao Edited December 14, 2018 by Caligula
J-♣ Posted December 14, 2018 Posted December 14, 2018 1 hour ago, gospa buba said: koje je danas fin kraj deco moja? ako zanemarimo istorijske reference, kuda se shetala staaara hadzidelikarapopovicka a da joj se suknje ne kaljaju ni titovo da se ne rachuna, di je moglo da se zaspi na klupi. koji kraj je sad fin a da zivi narod? sent from bubamoto naselje Stepa Stepanović jer roditelji tu imaju "sitnu" decu, za 10-15 godina eto i tu narkomanskog belaja kao u ostalim naseljema
ToniAdams Posted December 14, 2018 Posted December 14, 2018 1 hour ago, desboj said: Meni na parkingu VMA obilo auto. Naravno da kamere ništa nisu snimile, pandure zabolelo da izađu da pišu zapisnik. cek, to onaj sto se placa? jbt
copkillah Posted December 14, 2018 Posted December 14, 2018 Nisam ja baš siguran da je po zakonu ono da nisu odgovorni za to šta se dogodi na parkingu. Neka me neko upoznatiji ispravi ako grešim.
Joshua Posted December 14, 2018 Posted December 14, 2018 6 hours ago, gospa buba said: kuda se shetala staaara hadzidelikarapopovicka a da joj se suknje ne kaljaju
Recommended Posts