Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

• Replies 40.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

946

• radisa

798

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Oćešao mu je biciklom bemveja 100%

Sent from my F8132 using Tapatalk

Posted

Moguce, smrdljivi biciklista, to je uvek jako moguce. Vidi se i neka devojka u autu, mozda mu je gledao u sestru/devojku, ili dobacivao matori perverznjak #samokazem. 

Opet gledam kako ga je sasio brat, 8/10 za direkt

Posted

Svaka cast zaista. Vidi se da je nasa omladila spremna i lepo uvezbana. 

Svidja mi se i muzicka podloga, ko iz nekog filma, ono scena kada mrskom dedi lomi zube nas junak i tako spasava svet. 

Posted

Pa snimila je kamera, vidi se njegovo lice i registracija automobila.

Dakle verovatno ce slucaj ostati nerazjasnjen.

Posted

Ali kako se picketina posle usro da ga je ubio pa se vraca da vidi da li dise....

Posted

Pitanje je uopste kakva povreda je u pitanju i da li ce da se snimak kamere tretirati kao dokaz

Posted

Jedan snimak vredi vise od hiljadu reci. Mislim da cu ovo pokazati svakom ko me pita sta mi fali u Srbiji.

Posted
1 minute ago, Shan Jan said:

Jedan snimak vredi vise od hiljadu reci. Mislim da cu ovo pokazati svakom ko me pita sta mi fali u Srbiji.

Definitivno zabrana kamera, na svakom cosku jebote, nema te privatnosti kao nekad 

Posted
45 minutes ago, Frank Pembleton said:

Ali kako se picketina posle usro da ga je ubio pa se vraca da vidi da li dise....

Nije on picketina, on je nasilnik. Picketina je dedica jer ga je isprovocirao.

Ja bih sad iskopao sta je dedica rekao/uradio na primer 2008me i to bih iskoristio da odbranim ovog iziritiranog momka o kojem svi imaju samo reci hvale :fantom:

Posted

pa dobro bre oce li neko odgovoriti ovom caliguli ili covek mora na svakom topiku da iznese svoje jade?

stvarno niste fer :(

Posted

o cemu ti to, stalkerska sjenko moja? Ja govorim o pasivno agresivnom dedici i ovom izitiranom momku, ne znam na sta ti mislis.