Duci Simonovic Posted May 12, 2018 Posted May 12, 2018 Ja bi to resio ko u sopranosima kad onaj nije hteo da vrati lovu of kuce znaci dovuce kuci neko nenormalno ozvucenje i kad ovi krenu da bde samo pusti nesto na ripit, posle tridesetog ponavljanja ramzamzama ili barbigrla pobego bi nasapunjani prvi
JozoMujica Posted May 12, 2018 Posted May 12, 2018 Deda Utvić razradio biznis. A i čim neko umre, penzosi imaju prelo. Jadna ta žena.
Hamlet Strašni Posted May 12, 2018 Posted May 12, 2018 Beše Srbi u vojnoj krajini podigli ustanak kad su švabe htele da im zabrane opela sa otvorenim sandukom? 18 vek valjda
levi Posted May 12, 2018 Posted May 12, 2018 pa dobro 18 vek, nije loše. ima boginje ima sve sprcali 3 veka u dupe i ništa nisu naučili
Weenie Pooh Posted May 13, 2018 Posted May 13, 2018 Ali fantomi samoupravljanja su neuništivi: "Ne može ona tu nama nešto da se meša, mi smo većina i mi smo odlučili".Pa ako sutra većinski odluče da prinose ljudske žrtve, šta ima ko da se buni i da se meša. Kolektiv je rešio.
Krošek Posted May 13, 2018 Posted May 13, 2018 9 hours ago, darling said: joj, ovo je toliko bizarno, ne znam gde bih ga zalepila. na temu "napalm - sveee"
kud u maglu Simoviću Posted May 13, 2018 Posted May 13, 2018 to je jedno ludilo, al mi je neshvatljivo da u celoj kuršumliji ne postoji jedna kapela mada kad se setim da tamo gradska čistoća premešta smeće iz potoka u drugi potok sve je jasnije
Caligula Posted May 13, 2018 Posted May 13, 2018 7 hours ago, JozoMujica said: Deda Utvić razradio biznis. A i čim neko umre, penzosi imaju prelo. Jadna ta žena. Pa da, dodje im ko povod za okupljanje, +im valja sa smrtju se druziti dok zalaze u zimu svog zivota. Mladje ko jebe. I da, neverovatno je da grad nema kapelu koje btw. ima svako vece selo.
Caligula Posted May 13, 2018 Posted May 13, 2018 osnovna pretraga, http://www.evrsac.rs/index.php/vesti/item/15537-zavrsena-izgradnja-kapele-u-selu-jablanka ... dakle kapele postoje po selima. Sad, da li ima bas svako vece selo ne znam, nisam obilazio. Poenta je da 1grad to prosto mora da ima, na stranu ovo izlaganje leseva u stambenoj zgradi kao 1snalazljivost koja dosta govori o tome kakvo smo drustvo.
Shan Jan Posted May 13, 2018 Posted May 13, 2018 Ja sam morao jednom da prisustvujem tom obicaju sa izlozenim lesom. Mogli bi smo vala i bez toga.
Hamlet Strašni Posted May 13, 2018 Posted May 13, 2018 Ja znam ljude koji se zgražavaju neotvorenim sandukom. Smatraju to hladnim i bezličnim
ToniAdams Posted May 13, 2018 Posted May 13, 2018 i ja znam svakakve budale. generalno smo nacija koja voli da se ističe jedino na saranama, tri popa, ždranje bolje nego na svadbi, selfiji sa pokojnikom, itd, a posle, i pogotovo pre same smrti svi imaju neka preča posla.
Shan Jan Posted May 13, 2018 Posted May 13, 2018 Treba da vidis zdranje na saranama u Africi. Mi smo male mace. Zaklani bik, zurka do zore...
namenski Posted May 13, 2018 Posted May 13, 2018 25 minutes ago, Hamlet Strašni said: Ja znam ljude koji se zgražavaju neotvorenim sandukom. Smatraju to hladnim i bezličnim Obavezno otvoren sanduk je stari i nisam siguran koliko los obicaj za svoja vremena; njegovo izopacavanje i guranje smrti pod tepih u novija vremena je nesto sasvim drugo, u krajnjoj liniji posledica urbanizacije i umnogome promenjenog nacina zivota. Na neotvoren sanduk se gledalo izistinski popreko, a stvari su isle (i pre i posle WW2) toliko daleko da su policija i vojska po nekad morale da cuvaju od otvaranja sanduk u kome je porodici dopremljen na sluzenju vojnog roka poginuli vojnik/vojno lice.
Recommended Posts