Đipalo Junuz Posted November 16, 2017 Posted November 16, 2017 Prvih nedelju-dve štrajka u pošti je u medijima bila gromoglasna tišina o štrajku, onda su počeli da izveštavaju...
Đipalo Junuz Posted November 16, 2017 Posted November 16, 2017 Radi. Bio je blokiran glavni poštanski centar u Zemunu, dostava pošiljki je bila veoma otežana, pa je na kraju došla policija sa dva kombija da dežura... Najavljivali su potpunu obustavu rada za 21.11. valjda...
Plavimost Posted November 16, 2017 Posted November 16, 2017 Adil rasprodao prvi koncert u Sava centru, pa pravi i drugi... Pa nije rasprodao Rajko Mitić...
kurjak92 Posted November 16, 2017 Posted November 16, 2017 http://www.blic.rs/vesti/beograd/srusen-ulaz-u-kucu-cveca-u-istoriju-otisla-kapija-kroz-koju-je-proslo-20-miliona/x1jp2x7 Gradilište, radnici, mašine i razrušen ulazni deo do mesta večnog počinka doživotnog predsednika Jugoslavije, već nekoliko dana su slika koja dočekuje posetioce u sklopu Muzeja istorije Jugoslavije. Radovi na rekonstrukciji ulaznog objekta u Kuću cveća započeti su u ponedeljak, a detalji projekta još uvek nisu poznati.
Filozof manijak Posted November 17, 2017 Posted November 17, 2017 Pa nije rasprodao Rajko Mitić... Ali Sava Centar. I Adil. . .
precog Posted November 17, 2017 Posted November 17, 2017 http://www.blic.rs/vesti/beograd/srusen-ulaz-u-kucu-cveca-u-istoriju-otisla-kapija-kroz-koju-je-proslo-20-miliona/x1jp2x7 Gradilište, radnici, mašine i razrušen ulazni deo do mesta večnog počinka doživotnog predsednika Jugoslavije, već nekoliko dana su slika koja dočekuje posetioce u sklopu Muzeja istorije Jugoslavije. Radovi na rekonstrukciji ulaznog objekta u Kuću cveća započeti su u ponedeljak, a detalji projekta još uvek nisu poznati. Sad ce seselj da uleti i da zabode glogov kolac :O
djeneralche Posted November 17, 2017 Posted November 17, 2017 Adil rasprodao prvi koncert u Sava centru, pa pravi i drugi... To su stare menadzerske fore, brdo poklonjenih karata i mali gubitak za reklamu o rasprodaji.
vathra Posted November 17, 2017 Posted November 17, 2017 Možda je ceo prvi termin zakupila tajna obožavateljka? (Neka koja voli jaku ruku)
Shan Jan Posted November 17, 2017 Posted November 17, 2017 ne znam gde bih sa ovim pa ajde ovde jel zna neko sta se krije iza "slucaja" sa ovom direktorkom poste? vec duze vremena je ozbiljno gaze po medijima a kako mi jel nismo otovoreno drustvo gde bi novinari imali pravo da pisu o bahatim direktorima javnih preduzeca, malo me cudi cela ta prica koliko vidim ova je potpredsednica pups i ocigledno je nekom mocnom stala na zulj, opet prilicno visoka funkcija, pa je nekako i logicno da je u milosti samog vrha vlasti Posta se vec godinu dana raspada pod njom. Imao sam puno njihovih ITjevaca na intervjuima. Sefove IT timova je sama zamenila podobnijima a inzenjerima je poukidala benificije tako da je puno njih otislo. Imamo u nasoj firmi ljude iz poste koji znaju svoj posao i preziveli su sve vlasti ukljucujuci i milosevica... dok se ona nije pojavila. Tako da ne znam da li je neko progoni ali, bar sto se tice IT-ja, definitivno postoji veliko nezadovoljstvo iznutra.
Filozof manijak Posted November 17, 2017 Posted November 17, 2017 It-ijevci u državnoj službi su listom nezadovoljni, kad se uporede sa svojim kolegama iz privatnog sektora.
Time Crisis Posted November 17, 2017 Posted November 17, 2017 (edited) It-ijevci u državnoj službi su listom nezadovoljni, kad se uporede sa svojim kolegama iz privatnog sektora. Definitivno, jedan drugar (inženjer telekom.) je nedavno prešao iz Telekoma u privatnu firmu, tamo godinama radio za trojicu i šta treba i šta ne treba, svi ga cimali pošto je uglavnom znao puno više od drugih, sad ima bar dvaput veću platu, manje posla i više ne znam jel u Rimu ili Londonu ili kojoj filijali. :) Edited November 17, 2017 by Time Crisis
Shan Jan Posted November 17, 2017 Posted November 17, 2017 Telekom je odlicno mesto da steknes iskustvo... i pobegnes nakon toga :D
Pontijak Posted November 24, 2017 Posted November 24, 2017 Trojica maloletnika pokušali su u četvrtak ujutru u Bečeju da opljačkaju staricu V.R. (86). Mučili su je, tukli, gušili i na kraju misleći da je mrtva sa njom napravili selfi! Policija je kao počinioce ovog dela identifikovala dvojicu dvanaestogodišnjaka i jednog četrnaestogodišnjaka. Kako saznajemo, dečak (14) je uhapšen, a sud u Zrenjaninu koji je nadležan za Bečej odredio mu je tridesetodnevni pritvor, dok se on sumnjiči za teško ubistvo u pokušaju. Prema rečima našeg izvora, trojica maloletnika upala su u staricinu kuću u četvrtak ujutru. Ona je u kući bila sama, a oni su pokušali da je opljačkaju. - U kući nisu našli ništa vredno, mučili su baku, pokupili se i pobegli. Ženu su tukli drvenom motkom, nabijali joj motku usta i gušili jastukom - priča naš izvor. Maloletnici su od ranije poznati policiji, a sumnjiče se za drske krađe u Bečeju. ponekad mi nedostaju burudnjani jer niko ne ume tako da brani decja prava kao oni
đorđe geprat Posted November 28, 2017 Posted November 28, 2017 jednom sam napisao da bi bilo dobro da se promeni zakon pa da roditelji ovih bitangi u nastajanju odrobijaju koliko treba umesto potomaka, kao da su oni ovo učinili. no......
Recommended Posts